MelayTv Logo
Thumbnail
Ikan Paus MAKAN manusia

by Husna Sha on Friday, April 19, 2013
9280 points

Ikan Paus pun akan makan manusia!??? Siapa boleh beritahu saya kenapa?? berhati-hati semasa berada di tepi pandai , jangan ingat di tepi pantai engkau selamat!! Jika tidak nasib...

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Aina Sofiya: ikan paus jenis ni mmg akan makan haiwan ataupun manusia.. tonton la national geographic untuk penjelasan lanjut..
Ary Yatie: masyallah, mgkin paus tu ingat anjing laut kot, kesian org tu tak de siapa selamatkan dia....
Anna LiNa Wong: Org yg ambil video ni pun tak selamatkan dia.. ....
Muhammad Azrin: video tu tipu lah.
Fatimah Hamid Hamid: memang paus ni makan orang...betul kata Aina Sofiya tu nat geo ada jawapannya...
Ukail Maco: paus nieh memang lah makan orag....kat national geographic pon ade tapi die makan piguin...name paus nieh pon nampak macam makan org kan.. (KILLER WHALE )..huuurrrmmm.. kesian org yg kene makan tu kan?
Mohd Naim: ni kn paus pembunuh... mmg xmustahil la makan org pun... paus pun bnyk spesis jugak...
Nunahsan Sapnawi: Asyik kena bohong je ngan mat salleh ni.
Sany Nico Roy: Hahaha...semue org yg pecaye video ni suda kne makan lah...hahaha.
Wtlove Izran: aku sokong.... kite nie dah lama duk kena bohong je keje...huhuhu..
Wtlove Izran: edit video...nampak real tapi di sebalik nya..??????????????? lu pikir la sendiri.. tu ayat artis kite hahaha.
Mohd Nazwan: hahah
Samuel Kuzunoha: kalau benar kenapa gk tolong dia. brarti edit
Samuel Kuzunoha: skrang kan edit foto tuh dah canggih
Cahaya Fadhilat: nie mang paus mkn daging lol...paus pemangse!
Lya Purwandary: tul tul tul
Azal Datang Sukamenggigit: hadddeeeeeeh ni kan cuman iklan saja
Rudy Gunawan: masa paus segede gtu kaga keliatan sih sma org yg d mkannya? hahah paling editan.
Muhammad Izuddin: yg peliknye, asal kt pantai tu dia sorang jer.
Jamalludin Yatim: laaa. ape la korang ni. inikan satu babak dalam filem paus terlampau. filem ni dah main kat maksiko.
Pak Belalang: ni bukan bohong dan bukan fakta.. ni kan iklan kat luar negara...alahai...-_-
Jasrizal Mohamed Basar: klau perasan sbnarnya mmg edit & ada anjing laut kat tepi tu.. sbnarnya ikan paus tu mkn anjing laut tu..
Zahier Baby-Boyz: aku pelik yg kamera man buat dekkkk jer... bodoh yg percaya..hahahah...edit fail detected!
Sunny Hj Hussin: penipu... tak de pun brita cam ni kat tv...
Zura Danisha: nmpk sgt tpu nyer..hu3..nk kelentong pun agk2 la
Rizal Yusuf: edit..
Noryn Sani: kne bohong jer...cbe perhatkan betul2..mat saleh tu dye dah berenang sebelah kiri..tipah tertipu bang..hehehe
La Tudayaik Alrijal Musslm: Jasrizal Mohamed Basar x akan ko kalau nak edit hd kot
Shiro Gany: tipu ja la nie...zzz...lolz!!!

VIDEO RAWAK

sds