MelayTv Logo
Thumbnail
Helikopter Hancur Semasa Mendarat

by Kisvosky Lentern on Sunday, February 26, 2012
22662 points

Sebuah helikopter penyelamat hancur sejurus selepas mendarat di negeri utara Para, Brazil pada hari Rabu. Imej amatur yang diambil oleh Para Jabatan Bomba menunjukkan bagaimana...

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Awang Warhamni: asaa
Edp Ir: helicopter murah
Nik Massyadi Arifin: pemandu takde lesen.
Cahaya Kasih: x pegi puspakom pnya kes lah ni..hahaha
Abi Huda Al-Aqidah Rizqah: helikopter potong
Sean Val: nasib baik time mendarat suda..kalau time atas awan..?
Ummi's Anum: da mcm mainan punya heli
Pmok Tigerbone: ala skrew luper nk pasang la tu
Muhammad Nazirul: Skit lg ja..Blackout Decepticon nk transform...kcau btol la pilot tu g tutup suis heli tu.ish3..
Amirul Syafiq Mohammad: cop sirim lxdok...na cop halal leh gak.hehe.
Sharol Ishak: rasanya cop HALAL tak there ni...
Skunk Ayah: hahaha kecut perut masing2..naseb baek kn...
Mohd Asyaari: heli buatan malaysia kot.....
Joe Selama Lamanya: ape jenis heli daaa...
NorKhairul Azizan: ni lpe nk pegi servis ni kat bengkel.
Supian Yan: lah...dah mcm mainan dah aku tgk...hahaha.
Mohd Akram: barang loker tu..bb tu jdy mcm tu..hahaha.
Jasni Mohd Ariffin: mcm nak bertukar jadi robot ke.. rupanya the skru yang longgar. suspen je
Louis Gubin: Ade service cubberrator x nie? Jangan2, wiper pun spring lose. Hahahahahaha
Zhi Iz Zhia: Betul ke nie...cm main2 jha...
Zaifulhafizy Ladulah: heli potong nie...
AJs Apis: made in china.. huh..
Abdul Rajim: sial jew upah nyew.
Crystal Solibun: mcm heli versi kotak la pla..hairan lak knapa ble jdi mcm tu.
Adi Anuwar Abd Wahab: klu buatan malaysia mesti dh kena kutuk kaw kaw.....
Deez Edreez: lawak btol mcm pepatung kene sawan..hahakk.
Farah Hanim: aiyooooo...
Mohd Khairul Anwar: Amaran Keras....Jangan beli helikopter potong...
Joe SR Weng: LOHH...aku ingat kete je pakai body potong...helikopter pun ade gak..kakakakkak...
Âlep FirDaus: nie mesti mak die la aja men helikopter
Lokman Hakim: adik die mmg mcm tu senah..aku geram je tengok die tu..eyh...melawan pulak budak nie..aku suruh die ngaji die bole tendang nye aku nie..=='.
Hisham Ace: Ini nama dia ground resonance.
Hazim Hayazi: Made in China.
Kabalah Owner: aku rasa dia pasang sendiri laaa kat blakang umah...
Shagu Devan: Perodua keluar helicopter baru kot.
Farhan Ahmad: yeke joyah..aku pon ade dgr jgk bdk kmpg sblh 2...dgr nye hisap gam..ape nk jd laa bdk 2 ye..ish3!!!
ThePink Rabbitt: 2 la jgn beli product dari chine.
Duniamu Duniaku Jugak: eeeeeeeem Beli Helicopter Potong Body "UpCard" memang lah macam tuh.., Takpe dio orang nih ada banyak duit. No Hal Punyo...
Gundam Evolve Gundam: ader orang buat projekkt dalam tu kowt hahahahahahahaha!
Gerong Belang: ini la jadinya bila gunakan heli pasang siap.. hahahahhah
Muhammad Syalihin Al-Waliy: handmade heli...
FaRhan Zainurin: lupa pergi servis ni..

VIDEO RAWAK

sds