MelayTv Logo
Thumbnail
Pacak Motor

by Kisvosky Lentern on Monday, February 20, 2012
15536 points

gile tol..kalo langgar lopak kecik je ni...
xpn batu sebijik habis..sayang moto tu da ler moto baru lagi hehe..patut mamat ni masuk persatuan yg halal la aku rase..skill...

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Glyn Tan Tai Kooi: melayu boleh!
Bob Vellfire: niiyyyaammaaa...
Zulkhairi Abdullah: MEMANG TERRER BUDAK NI...TP TAK KENA TEMPAT....
Shahrul Anuar Rasidi: bdk bru nk up...xmatang lg... soh je die solat lg baik..
MyZain MN: bengonggggg..
Kecik Sgty: hahaha club kami! xD
Boy Haestex: seriau aku nengok dak ni la....klu x syg nyawa yg allah bg syg la allah tu...
Ery Dark: mat rempit trus maju...HAHAHA...
Raja Norani Raja Musa: ni betul2 tak sayang nyawa............. masuk lah contest baru tahu hebat ke tak hebat.
Sabran Rosni: gua tabik ni bdk....ada berani lu org ada berani ka!
Saiful Zamri: macam mana dia boleh buat ya, sy buat tegak kedalam parit jer
Dausz Rashid: msti dh bosan idop niykn...2 yg jdi mcm niy.
Hafiz Hapeace: serius aku respect..tp pakai helmet taw :) ley buat acara X GAME ni..p kena ada sponser (^^,).
Mieyu Two'pa: Pndai mmg pndai, tp pesal step same bro? HAHAHA, skali tgok ok lg, 2 kali tgok ok ag ~ 3 4 5 kali tgok angkat fuCk truss! letak kaki kat dpan, tgan kat pngang, angkat peace, jelir, kaki kat blakg kaki kat celah, last 22 kaki kat sit..pastu angkat blik bt bnde same =='.
Pit Pit Pit Pit: mcam penah ku lihat ini budak.
Neomi Akira: hebat to memang la... tp x kene tmpat.. kalo bersepai to alamat nyer jahanam la kamu... haha'
Amir Crew: cek. .sokong. . hehehe. .
Lipas Terbang: menangis mak dye tgk...
Mohamad Zaki: BODOH...BANGANG...BAHALOLLL.....
Raihan Rozhan: ni la Melayu.bngsa lain sibuk penuhkan diri dengan ilmu..ni sibuk nak pacak...moto pon mak bapak beli...tungula dapat sperbike..baru le upload dlm utube..puiiihhhh.
Muhd Sahiful: ni baru lah mat rempit berani mati.
واسمي محمد عزيزان: Aku rasa lakan,, budak ni ada kelebihan,, tapi x di manafaatkan ketempat yangbetoi,, skill ada,, berani ada,, apa kata masuk cup prix,, peh tu cuber moto GP plak,,
Pencinta Abadi: Hihi...xde makna nya..kitorang dah x heran..pon.
واسمي محمد عزيزان: ader,,hahhahahha :-)
Zaki Abdullah: Kl jd ape2 nyusahkn org jer.....
A'ai Lah: klaw mtor sndri..xperlu lh bising..puiiihhhhhh
Mohd Shafiqul Reza: takde ape pon ngan skill budak nie... :)
Nor Shah: bgus gak 2...lau nk msk cup prix moto gp cmne plak..hahah....leh mat2 rmpit cba...
Muhd Rizal Rizal: Ingt Msuk Cup Prix Free Ka? Bnyak Modal oooo ... Kaya Boolleyy a'ar ..
Asyraf Malay: aku cuka muzik techno dia.. tapi aq tk suka perbuatan dia....
Muhd Syafiq: bdak ni dh lme hdup agaknye..dy the puas hdup..skill ni bkn terer pon..blmbk je org wat..
Kopinya Habis: mungkin kat rumah mereka ada spare part badan,kepala,tangan,kaki dan macam2 lagi tu la sbb tak takut buat aksi begini.
Eim Latio: Agk2 korg lah kn..andai kte die jth lah kn..mati ke x bdk tu???????
Harit's Shakhmir: expert la die x pakai brake pun..just throtle jee..respect arrr.
KoDok M'nyanyi: etho sak blik2 skill mue budak...
Fukusaburu Arishima: hebat budak nie... ada keseimbanggan bdan yg ckup tggi.. rileks je dia...
Ray Tyler: dak bile nak mati.
Alif Idlan: kau buat pacak motor xtakut...tpi aku yng tngok kau pacak motor rase ngeri -_-
Yana Mis: Tak bangga langsung. -.-' Sengal ubi betul. Buatnya tiba-2 seluar katuk dia tercabut sebab angin kuat , amacam? Tak ke naya tu. hahaha :D
Khairul Azmi: sekali tengok pun aku tau dh budak ni bodo.. berani buat mende bangang boleh laa.. cer gi wt qiyamullail kt masjid kampung ko kul 4 pagi sorang2 aku nk tengok berani ke x..
Syed Abu Bakar Sbj: bsan ku d buat ya..
Chapixx Myraa: ex5? =='''..bro skrng ni owg fly RR n RXZ laa bru RARE! papew pon good job!
Azly Syah II: panter tak de ker ?? yer la moto aku tak rare,.,. hahaha
Chapixx Myraa: hahaha...eahh penter lagi laju dari rxz..so lagi rare laa!
Shafaey Amy: geng, jtuh tu lubg kbur je jwbnya tu...
Shamirul Iqmal: Melayu berjiwa kental!
Tkar Je: dak baru nak naik nie.baru dapt rasa pegang duit,tu yang beli moto terus blaja wat bende2 noe.haha dapat moto p carik keje lagi bagus,nie carik penyakit pulak.2minggu lagi jalan la budak nie,haha
Nurul Ain Binte Aripin: azim bkan ye 2mnggu..esk dah ko
Faifai Chai: x cukup duit kot nak main trek...byk gak belanja kalau nak main trek ni.. huhuh
Eyka Dien: huhuhukkk..gank umas kar 2....kkkkk

VIDEO RAWAK

sds