MelayTv Logo
Thumbnail
si kurus lawan si gemuk

by Kedaionline Ko on Monday, March 12, 2012
44833 points

peradu tenaga di gelangang tinju lihat siapa yang menjadi juara?

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Mohd Zahid Yusoff: boleh tahan gak....
Abu Qhallisya: Haha..lwk tol la..pttny bob kuman yg lwn ni..
Suhaimi Isa: piirah mabuk
Fadzrul Ashman: Umpama Gajah Dngan Tikus:D
Panglima Ghuran: org pendek akal anjang.
Hafizi Haron: tu namenye lawan mengunakan akal...gemok tu yg bodoh terkena perangkap...
Rambe M Iman Tabagsel: hehehheheheehhee...mantab
Muhammad Kausar Samsudin: xtrhibur lgsg..
Don Danieru: -.-"
Muhamad Saddam Jamaludin Sa: bob kuman dah arwah :( al fatihah.
Yang Liyang: mcm nie bru ley kuat!
واسمي محمد عزيزان: jgan la mcm tu,, arwah dah tak da di muka buminyata ini
Abu Qhallisya: maaf la,tp komen tu kn dibuat sblum arwah pergi..tgk la tarikh post tu kwn..
واسمي محمد عزيزان: x ingt la ... :-)
Farhan Amirul: 2 bukn akal panjang..2 penakut gile..
Nazri Musa: badan kecik kelajuan badan besar kekuatan. tapi kalau yg ad pengalaman atau ada seni mempertahankan diri dianggap kepandaian.
Aidil Gabriel: si gemuk kalah.. paiii
SanKuzo NeVes: Farhan Amirul Itu STRATEGI namenyer...
Shahrul Rock: die ini bodoh...konon lawak la tu
Muzamil Xgen Single: asl tag sedih?
Art Sufyan: muke gemok tu mcm da busan jerk nk mampos ..hahaaa
Muhammad Arief Ilmam: kemahiran lebih tepat berbanding kepandaian.. XD
Nazri Musa: ya btul
Gogi Lan: Terbaik
Muhammad Saifullah: sian yang badan beso tu..penat menunggu nak tumbuk..dah penat pon dia..yelah yang kecik tu asik lari je..haha..
Muhammad Saifullah: memag lah gemok tu kalah dia nak bangun pon tak larat..sian dye..haha..
Amir Slumber: mne ade si kurus dlm ni..dia tu yg bapak gemuk..sorang lg tu biasa jer..
Ah Zeng II: haha!
Hery Kimie: nie bergusti ke, nk men galah panjang nie.
Faifai Chai: farhan-kalau awak kt tempat si kecik tu pon awak duk buat benda sama..da jelas2 kalau terus lawan mmg sodai laaaa
Nasrul Ambia: kurus AGI byak gemok STR byak
Mohd Hafiz: main tinju ke gusti ni..hahaha.
Muhd Aizat Abd Ghani: kalau lawan Brock Lesnar - WWE.
Amin DevGel: hahahha ni boxing kew WWE? hahahahax
Chia Yee Lee: Erkkk... Cina tu tkot lah lari sin lari sana lepas tu gemuk tu penat lah kena dia cina haha
Muhammad Fahmee: kesinya si kurus nak lawak si gemuk.... si kurus nak fight jer dengan si gemuk
Mohd Syahzwan Ibrahim: Kalau macam gini punye perlawanan dalam gelanggang baik pulangkan semula duit tiket penoton. Penonton tak mahu tengok perlawanan macam gini sebab buang masa dan buang duit.. macam haramjadah aje hahaha.
Mohd Syahzwan Ibrahim: Faifai chai dan panglima ghuran aku nak tanye ko.., ko nak beli tiket dan memperutukkan masa semata mata nak tonton perlawanan yang macam haramjadah nie.. Kena lah lawan berdepan bukan lari san lari sini macam haram. Ini bukan soal panjang akal atau pendek akal atau soal buat perkara yang sama tapi ini soal bisnes dan tiket.. Kena lawan baru penonton terhibur dan berbaloi beli tiket dan masa yang dihabiskan.. Mengong hahahaha
Aq Madi: jepun la..
Zahid Merz: macamana boleh ada match macam ni yes? apa ingat yg kurus tu takde ilmu ke? sekali kena kat muka, berdarahhhhh..hambik kau..
Khairul Azman: muka gemuk tu menahan kesakitan kat muka...kesian~~~ ingat kurus boleh kalah ke lawan ngan gemuk ==.
Irfan Danial: head shots
Ukail Maco: aku tengok ade sikit rupe cam MR. bean..hahahhah...
Tango Ship: ni la kate org bijak..
1 world TV Network: sesiapa yg ingin menjana pendapatan sampingan dgn cukup mudah hanya bermodalkan rm30 boleh menjana maximum sehingga rm25000 ini realiti dgn bisnes secara group boleh sertai kami di sini (jika anda rasa hidup anda kini sudah cukup2 selesa dari segi keewangan sila abaikan mesej ini sekian) ------> http://www.naz3network.com/mirdia.
Putra Amin: kene empap kuar taik ijau. xpon tros KO. ayoyoyo
Arman Goodlucky: pandai jepun tu, kesian si gemuk tu nk kejar, choi
Putra Amin: org jepun tu gemok tu menari, kesian sapai letih, last2 tegolek macam nangke busuk,, hehehe

VIDEO RAWAK

sds