MelayTv Logo
Thumbnail
siti kena rompak dekat cyber cafe

by Kedaionline Ko on Sunday, April 15, 2012
24521 points

kumpulan perompak berhelmet mengacukan parang tajam dan terus rompak siti

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Fariz Meah Hussain Meah: gila laaa diorg ni..adushhh...macam2...
Saiful Zamri: ni yg kena rompak siti norhaliza peyanyi tu ker?
Firdaus Mohd: kt mne ni.........xde alarm sistem ke.bodo g rompak cyber cafe..g la rompak kedai mesin judi..kn bnyk wit..nk lg bnyk bnk..
Ahmad Fadzli: Rompak cyber cafe sikitnya rmai kl dpt 1000 nk bhagi 6 bp sgt dorg dpt haha bek keje dpt gak pling koman 800 sorg cukup la sbuln nk belnja mkn minum pkai.apela
Zul Husni: cc da sekuriti ka??
Elys Lysz: ah, ah lawaklah..perompak ni...cyber pun nak rompak gie lah bank.
اکمل حکیم: Zul Husni wakakaka.. mmber2 aku sndri yg rompak cc tmpat aku keje.. no hal la
Si Jeff: bodo...kalau rompak rm1 juta tak pe jugak o0o.
Zul Husni: Aaron Akam hahahhahah
Zue Ahmad: keje xx mau..merompak jer keje dia tahu..toyol bangsat menyusahkan orang lain!
Rosdi Shariff: dh tu kojo yg pling sonang nk sonang,,,
Putra Amir Firdaus: ni lah perompak paling bagang sekali aku tngok merompak pun cc rompak yes ape punya bangang tahap gaban lah lu ni prompak bodoh tahap cipan.
Ney Ku Tauk: bodah punya perompak.....nak bayar moto pun belum mampu lagi duit rompakan tu...pa...la...
Roy Kips: ni kat genting klang setapak perompak dah duk dlm besi xkluar2 lagi spai skrg
Khairul Anwar: Bdk2 Nk Main Blackshot Pon ta Senang... Bangang la dieorg nie... -,-
Rasta Manja: apa kejadah cc nk upah sekuriti :P
Ezman Yaakob: LAHANAT PUAK2 PENYAMUN ANAK HARAM NI.
Amir Izwan: ni bukan soal berapa ringgit dirompak tapi soal jenayah yg dilakukan..sgt2 berbahaya...bila terjadi pada kita pula macammana?
Rahmat Hearman: cc nk paka sekuriti=))=))parop benar doh nih=))=))
Kekanda Khairul Annuar: slow2 rompak...sekadar buat duit poket..haha
Aniss Aniesa: teruknya, benci lak aku tgk.
Zapex Loveleen: hahahhaha cyber cafe untung mana byk.. byr pun 1jam bape sen sangat pon dpt utk collection dr custmr.. itu yg dorg p rompak.. bodohnyer la tgk gaya cam budak2 melayu yg poyo jer..
A'pul Full: jgn ckp security..bank pun ada gak kena rompak..lg cukup kwlan..mana nak.nyawa melayang ka duit melayang, duit boleh cari, nyawa takda ganti..
Awang Bpr: hahahahhahaaa betoii3....
Awang Bpr: cantikkkkk
Ard Ard Wapc: rompak cc bawak 6orang.. bapak penakot.. orang g rompak bank 2orang je haha kelaka tol budak2 ni.
Fareez Scheizer: nie lah nama perompak tidak genius n penakot... dari 6 org nk rompak satu kedai just CC, baik sorang rompak satu kedai CC.. bru untung
Joe Selama Lamanya: jangan merompak yes..
Muhammad Badres: malu la ngan budak melayu zaman skung nie..
Shahrul Nizam: bapak panjang parang....
Aagneya Aahlaad: sepupu ct nie
Felix Genji: puki mak tu org perompak , law aq ad aq tulong i2 pompuaan..
Muhamad Amirul: Perghh beesilau parang die , skali kena piung terpelanting kpala tu tajam tu wooo....

VIDEO RAWAK

sds