MelayTv Logo
Thumbnail
gadis cantik seperti patung!!

by Husna Sha on Tuesday, December 25, 2012
44797 points

Gadis dari korea selatan.. rupanya cantik sebagai patung.
Selain rupa, size badannya pun sempurna.. kulitnya putih dan halus..
Dia lagi ade seorg kakak kembar pun...

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Mey Ling: plastic surgery
Jazz E'ca: : zmn skg apa pun bule , plastik byk!
Shah Min: lawa sgt ni mesti jd rebut tan jejake.....hahah.
Syafiqah Pieka: plastic surgery ni... penipu je lebih :P
Nurul Athirah: ntah ntah ALLAH bagi anugerah kat die yg die nie mmg betul betul muke cam patong.
Rush Junior: yg ckp plastic surgery smua pmpuan..haha, jeles.
Azlee Home: pakai mekap tebal-2 cam hantu kak limah bole crita, haha.
Kimie Terhevads: hakhak, sokong2!
Muhammad Fikri: dah cntik, nk buat mcm mna kann...
Mus Teng: dah tech. diorang mmg maju...dok jeles wat pa..lgipon....dia bkn orang islam...dok komplen dia ubah kejadian TUhan.....Funny....
PyqaFiqa Fq: lawa...comell...
حفيظ نوريزب: muahahaha..btl3x..asl comel je bedah..diowg dgki r tuh..haha
Ariffatri Gerald Mohammad: perempuan jeles
Mat Sang: jeles...ahahhaah
Pokcik Din: as, slam dah join tone plus?
Mey Ling: x pon.. bsyukur je gn ape yg ade...
Izzah Fahmidah: Plastic surgery..@dh mmang cantik...
Saiful Islam: aku nmpk laki hensem2 aku x ckp pun diorng bwat plastic surgery. :3 yg diorng ni lak, tak abis2 dgn minah ni pkai plastic surgery.. xD
Cyda Gomez: Zaman hi-tech . Mcm mcm bole buat
Skittle Blue: Cantik, tpi x phm ape die ckp. :P
Beybie Archeles Evans: haha jeles ke korg ni ,, bia r dye ni real ke plastik ke yg penting dye tak mengumpat korang dah r ahaha wat mlu je nk jeles ngan org lah korg ni haishhh.
Raihan Xax: tuhan dh bg wajah yg elok nk ditmbah2 wt pe..
Nur Safwanah: ketentuan tuhn mnew kite thu,, syukur dpt wajah secntik itu,,
Aman Mifhyil: korea kn,, da phm sgt da..x plastic bkn korea la nmanya.
Alieym Saleh: jelez
Syful Izham: hahaha biasa la bro...ddia muka cam barbie doll...sapa x jeles...yg jeles tu pkai p la bedak 4 kilo skali pon...cam 2 la jugak...hahahhaa
Farid Ta'an: sepatah ape xphm.
Hawa Zainuddin: c0melnye dy..
Penn Rosli: subhanaallah..
Penn Rosli: cantik nye dia..
Marco Mos: hmm.... cantik gak org nyer, x yah photoshop pun dah lawa dah.... tp manusia, x puas ngan diri sendiri.
Eqram Slayerz: standard la tu , hahaha , jeles kot , o.O
رزصونيا ابراحيم: Cntek sgt2!
Faz El: Nie plastic surgery la kwn2..confirm!
Faaiez Faaiezah: Dah kawin dn beranak nanti kalau cam ni gak body, pergghh.. power...
Fuad Syafiq Buang: awk pon ape kurang yew.... cun jgk... x pyh nak plastik bgai kan...
Andrea Micheal: Cantik
Adeq Amoi: comel... :)
Zainun Nadzireen: dan tak kurang juga yang nak mengayat dalam comment box ni.
Muhamad Zaki: kalau plastic surgery.. xmasuk TV arr..
Ryu Avonasac: ak tgk same jer comey... cubby skit jer.
Achu Wz: Mmg cantik...Tp cmn org blh nilai cantik cam patung tu ek?X retilh nak tengok n kata dia cantik cam patung tu...Cantik biasa je rasanya...
Man CoolI'm: Mey Ling..apa2 pn awk cntik jgak..siap b'tudung lg..^_^
Ais-ais Kacang: hahaha
Hosaboy Lpg: ee
Jue Zierah: mmg cantik...
Noryn Sani: augerah tuhan..verry nice.
Andrian Syah Putra: untuk cewe cantik yg bukan berasal dri plastic sugery ADD gue ya , lgi butuh kekasih ^^.
Carol Abdullah: Mmg dia dh cantik pun..cuma dia nk kasi cantik lagi dia buat pembedahan kat bawah mata..nampak perbezaan sblm dan selepas.
Hazmi Husin: yang memang ini adalah Anugerah ALLAH , kalau dia tidak sedah sebelum mati neraka la tempat nya ASTAUFIRULAALAH .
Nur Mawaddah Mokhtar: comey nyer...
KAMI PENYIBOK DAN KAKI MENYAMPOK!!!!!: Pondan.. haha
Ezy Sagittarius: x nmpak macam patung pun,,,, biasa jer...kalau juliana evan tu aku yakin lah macam patung.
Untukmaingame Sahaja: elly tran ha.
Red Heart: sume pmpuan jeles la tu..lau nk cm die kne la pndai jga muke..jgn sbb kn makeup je cntk..huhu
Zarith Sufiea Sufiea: COMELNYA :3
Nur Fatihah: ta semua korea buat plastik surgery, ad jer yg natural. jgn lah bila nmpak cntik jer plastik surgery, itu blh jadi fitnah tu walaupun bukan sesama islam.
Nurwardah Haris: Nak tambah plastik lg?? Meyh 20sen.. kta peniaga kdai runcit kpd pembeli.. hargaaila alam sekitar.. -_-
Mohd Hafizol: hahaha jeles :D
Mohd Hafizol: jeles
Mohd Hafizol: hahahahaha sokong seratus pratus ,,, justin bieber,one direction hensem/macho, sikit je org laki kata gay, pompuan korea comel montok,cute habis, orng pompuan 100% akan kata plastic surgery... ternyata dah org pompuan kuat jeles :D ....
Mohd Zulkifly Suliman: jeles la 2....
Yaya Yui: kalau KOREA aku memang susah nak caya cun ori --' lelaki zaman sekarang pun plastik there.. bukannya nak cakap dengki ke hapa.. dah kenyataan.. dude..kau hengat pompuan je ke yg pergi klinik surgery?

VIDEO RAWAK

sds