MelayTv Logo
Thumbnail
lawak ultraman lupa skill

by Rancho Prerajulisation on Saturday, July 07, 2012
18882 points

Jom semua saksikan aksi-aksi menarik yang memaparkan aksi ultaman lupa skill yang amat menggelikan hati..anda pasti ketawa dengan karenah mereka dalam video ini.mari sama-sama...

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Zulfikar Zulsli: hahaha
Zai Syirah: Mcm ultraman seven je..kelaka..
Uchiha Iman: Hahaha woo
Dz Ashraf: bngok pnye otomen.
Endang Natasha Ardilla: hahaha kelakarnyeee..
Endang Natasha Ardilla: mcm mane nk jadi otromon ni..nk jadi sngt ha'! 1! tengok memalukan keluarge die. je'
Coey Orange: Terbaek!
Fai Zal: terbaik
Alexander Zulkarnain: ahhahhaa ultraman pun padai buat lawak
Hafizi Hanip: memang lawak tahap gilerrr...waka..kah.
Faiz Haikal Taiping: hhaahahah lwk2...
Encik EM: ni ultaraman max ni...hahah...
Felycia Irenne: LUCU NYA!
Felycia Irenne: UTRAMAN
Froelich Epah Ngaliah: haha kelakar nya.
Saranghae Yuri: lawak seh sampai nak mampos.
Zarina Hj Tahar: ahahahahaha..sengal punyer ultraman.. ~LOL~
Nor Alif Muhamad Khalid: mmg kelakr.. dia boleh lupa mesti baru blaja tue yg xtau..
Harith Hamizan: lucu nya! hahahahaha! ulteaman pun dah lupa skill.
Harith Hamizan: oopps salah eja ultraman.
Froelich Epah Ngaliah: hehe bila nya buat skill kan bila mok jatuh ya lucu bah kan rith?
Azri Abdullah: ultraman blum khatan lg ni..hihihii.
Adam Bahari: raksase tu sedut ingatan, sebab tu ultraman pn bleh lupe.hahaha.
Mizan Alfi Yusuf: Terbaek hahaha...Wee Wiit jangan sekali-kali jadi Hero kalau terlupa skill.....hahaha...Terrance Victor Apau jangan lupak...mun disinun lupak skill yang aku ajar....haha....
Mat Rock: Otomen terhantuk smpai ilang ingatan hahahahahahahaha.
Pokoio Koio: hahahahahahahah lawak there.
Andrian Dhieyeanha: hahahahahaahha ultramun yg nie....
Muhamad Amirul: Sempat agi rasaksa tengok ultraman
Viva Black: NI mesti byk mkn kari kepala ikan sbb tu cpt lupa..Hehehehe..
Saipol Brown: utraman ni byk mkn semut ni...tu yg lupe teruk skilll.
Jep Besi: jgn org jdi ultraman sudah
Saipol Brown: kalu org jd ultraman kuar gelap balik terang la jawab nye bang...
Khidir Komeng: haha
Muhammad Nizam: kah kah kah.
Nur Syuhaiza Shamira: ultraman ni blh try ujibakat untuk maharaja lawak ni.
Dee Sha: Haha..mcm haremmm
Mohd Nur Aiman Kucing: Layan der
Shazura Wawa: haha..apadaa ultramant ni.
Ziq Zikrey: nie pon ko tengok mirul
Firhand Yusuf: ahahahahaha kocak
Adeq Amoi: haha...ultroman taro.. :P
TonzKai: Nie Ultramen Lupa Skill / Ngelawak Sampe Musuhnya Bengong Kayak Gitu. #Hahahahha
Ummie Aziz: mana smbungannya...
Are Pis: Ultraman nie tua dh...e2 pasal lupe
Clon Person: atoman max nih kuase dia dah max sangat kot sebab tuh dia x ingat ape kuase yg dia buat hary2... lol.. -_-

VIDEO RAWAK

sds