MelayTv Logo
Thumbnail
Sebelum & selepas make up - artis kita

by Adi Jason on Sunday, October 28, 2012
79685 points

wow cantiknya selepas make up...ada beza tak? tutup lampu kalau tak nak make up..ahhaha

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Raikage Yondaime: sorry... ini artis indon....
Fatimah MN: artis indonesia pun tak kenal ke dik..
Jue Jue Leopard: Indon ok...
Veronika Elisabeth Debora Rori: Jangan ambil2 artis indonesia untuk di jadikan bahan hinaan qey,, kalian malaysia, gak tau apa2 tentang artis indonesia, jdi jgn sok tau,, blagu..!
Gunawan Zhi Zhong: bantai aja neh malaysia....
True Story: No coment banget.. Ngapain si suka banget ngurusin urusan orang.. Belum tentu diri sendiri baik..
ALi ALiy: ini bukan artis aku..hhaaha.
Aini Amirudin: ok je...
Setiadi Wedasmara: maaff ni sebelumnya...ini maksudnya artis "kita" mana? malaysia kah indonesia kah? kalau yang di video d'atas sana..jelas artis indo ^^.
Rina Nur Ayni: ngmbil foto'ny aj pas yg jelek jelek :-p :-p :-p
Lynn Mdey: Knp xmasukan muka artis malay juga....lebay punya la!!
Jihan Aulia: di malaysia banyak artis kok malah pakai artis indonesia? make up atau tidak ada masalah buat loe? urus muka lu sendiri baru ngurusin orang!
Veronika Elisabeth Debora Rori: iya bener tuh.. kayak gak punya srtis sendiri mereka,,, ngeselin bgt..!
Fiza AbdulRazak: perlu ke agung agungkan artis? haha.
Lilis Tbn Amanda: artis indonesia wlu pun tak meke up tetap cantik, tak pyh nak menghina, lihat aja artis awak sendiri, sdh make up pun, tak sedap mata memandang.
Are-niey Herry: cantik2 aja,,, sblum n slpas,,,
Maisarah Rosli: eii....x fham aq..indon ngan malaysia pon x tau ka..
Shah Jerr: laaaaaa indon muka sepesen jerrrrrr macam dlm tv jer nampak buzzzz.
Iwan Juri: Kau tak nak cuba ke bro
Joe Selama Lamanya: indonesia ke..malaysia ke..sama je...law the kena makeup mesti cantik..mcm korang sume yg buruk pangai ni..makeup la sket pangai korang nie..jgn asyik mengate je...muka licin putih gebu bak seludang mulut tp mulut longkang nak buat ape,,,
San Ra: natural or not natural , sama saja nampak good.. u org hoboh suka mencela, nak berkaca disana.
Mulyani Muly: malaysia ga punya artis secantik artis indonesia .. *iri kali ya*
Suriatul Akma Ali: relex r... indonesia maupn dr malaysia knpe prlu brdebat.. soalnya skrg artis... sama aja.. kta pn mcm 2... renunglah d cermin tika kta br bgon tdo n slps mandi n di dandan.. udah jgn dbesarin benda2 remeh ni
ELy's Yii: aduh kenapa sampai salah di postkan malaysianya mana donk? apapun kita ttp tinggal di bumi yg sama...
ELy's Yii: lebih baik agong kan Allah tuhan yang satu kerana dengan allah kepadanyalah kita semua akan kembali allahuakbar.
Veronika Elisabeth Debora Rori: iya,, irih kali tu org malaysia,, makanya artis.artisnya, di suruh oprasi plastick aja,, supaya cantiknya sma kyak artis indo,, artis indo aja yg gak oprasi Plastik, udah cantik,, apalagi klo oprasi...Kalo Irih, Bilang...!!
Mulyani Muly: artis malay ga mampu beli make up, makanya ga ada yg cantik kaya yg di indonesia ..
Sri Wahyuningsih S: salut dehh ini melayu.tv berarti admin org melayu , BERARTI orang melayu banyak yang kenal artis INDONESIA yaaa! z org indonesia ndak kenal artis melayu..hihihi.
Christan Cheeza: haizzz,, perkara biasa je pun nak kecoh,, kita ni sma je la..org ppuan biasa la nk make up..artis malaysia or indonesia sama saja pki make up punya,, so ni biasa punya la x pyh nk gdh2 or mrh2 a haha,, open la ckt,,
Miezam Rara: Artis wnita kt dunia nie mne the tnjuk muka natural la, kecacatan tersembunyi d sebalik makeup. Lps tu edit photo. :)
Harith Firdaus: Artis Kite? -_-
ザキ住之江: I Agree , what ure saying ^^
ザキ住之江: Beuty , Ouh I'm in Love With Nikita Willy ^^.
Veronika Elisabeth Debora Rori: yuupp,,,
Siti Nur Suhaida: byak perbezaan sblm dan selepas...what ever...natural sebaik2nya..sbb itu pmberian bharga..tak berpuas hati dgn apa kita ade bmkna tdk bsyukur...
Lbr Dedek Id: maaf ne klo ikutan komentar..... dr dulu sampai sekarang cwek' malay, biarpun di make up atau tidak tetap aja gk ada keindahan yang terlihat...... kalaupun memang cwek indon suka make up....gk beda jauh dengan artis malay.... contohnya aja yg uda gk asing lagi...siti nurhaliza.... liat dia klo gk pake make up...gk beda jauh dengan artis indon....
Muhammad Asyraf Shah: orang GAJI aku warga indonesia.. hahahaha
Gilang Rizky NugrAha: ra sah mbacot... rainem nggaple'i
ザキ住之江: O
Gilang Rizky NugrAha: po??
ザキ住之江: :p
Vee Anaqmama Anaqayah: gak ada guna nya kita saling menghina.. indonesia dan malaysia adalah serumpun.. kita semua sama di mata Allah s.w.t.. dunia ini hanya sementara.. di akhirat nanti kita akan kekal dan abadi.. semua prilaku yang hina akan ada balasan nya dari SANG PENCIPTA.. jadi ngapain amat pusing² mikirin malaysia yg suka menghina INDONESIA.. tooh, TUHAN itu ADIL...
Yasmine Asfarina: bantai bontot gunawan lol...
Melinda Umairah: 100% setuju veronika
Beybie Archeles Evans: ASMIRANDAH before or after she look gorgeous ,, realy like she <3.
Zarmiela Salmie Sabot: I think they all cantik jer cuma mimik muka sebelum make up tu jer yg bukan2...
Nurul Aleya: I think the owner melayu.tv adalah berbangsa IND maybe?
Nurul Izati: artis malaysia ke indonesia ke sama je..sume perempuan nak nampak lawa kan? yg korang nak kutuk2 ni nape? bukan hal kita jangan nak masuk campur boleh? menimbulkan pergaduhan je..
Naina Akip: saya rasa lagi cantik sebelum makeup....sama jer...artis biasa la kene makeup dh tue keje diorg...tp x makeup pun cantik ape....jgn nak pertikaikan orang lain...
Alpen Novian: ini yang bikin mukanya seperti apa? menghina aja bisanya jangan jangan mukanya yg bikin ancur lagi hahahahahahahahahaha lagian artis malasia ga ada bahan hinaan soalnya ga ada yg cantik dan terkenal di indonesia..
Akmal Alif Ruzman: malaysia terbaikkkkk (Y).
Hunny Bee: asmirandah tetap cantik walaupun tanpa mekap ok.
Wan Nazzira: ek eleh wat pe nk bangga ngn artis indon.... pelkon malaysia lg lawa ar.. mcm neoolofa.eraa fazira , rozita che wan , ayu raudah semua hot2..
Nasrul Nazlan: cintai lah pencipta
Mirol Fitri: Bro,,,ap cter skrg???
Nasrul Nazlan: bro..2 mggu lg tamat latihan
Cristivianna Lia: even muka berbeza sblm n slps make up, at least artis indonesia x hipokrit..for example kalo media tanya diaorg pernah buat plastic surgery diaorg akn mengaku, tp berbeza ngan artis m'sia..artis m'sia akn bg jawan standard iatu "original la, x main suntik2" & " teknik make up la", tp hakikat nya byk yg menyuntik..
Nor Hazean Ismail: Biarla, cantik @ x, jangan nk mengata org. Awak tu cube cermin dulu. Jgn menghina ciptaan tuhan.
Nmura Naka: Mulyani Muly org awam malaysia lg cantik dr org awam indonesia.. ;)
Dores Mintoya: Waduhh...... Macam Kucing sama anjig kalian.. Hehe... Semua manusia cantik-cantik LOVE YOU ALL.
Rina Farina: Mereka semua Hanya Memakai Topeng saja before and after.
Rina Farina: Mau artis mana pun sm saja lbh baik apa adanya aja.
Cliford Boyd: hahaha btul tu lsya skong ko nmura naka .
Mohd Syahzwan Ibrahim: Bahaya Ooo.. nanti HIIV hahaha...
Mohd Syahzwan Ibrahim: Tentu bibik orang gaji kamu tu tak lawa hahaha..
Tiara Rara: Malaysia / Indonesia. sama'' Muka ANCOR. DONE
Muhammad Abubakar: MASALAH BUAT LO.......JGN SUKA MENGGONGONG YANG GAK JELAS DEH....MENDING INTROSPEKSI DIRI.....SEBELUM KAU MENGHINA ORANG LAIN...MUKA KAU AJA GK JELAS BENTUKNYA GIMANA.....COBA PARA ADMIN SEKALI-KALI KAU UPLOAD VIDEO DIRI KAU SENDIRI.....SITUS INI BENER2 GK JELAS MOTIFNYA APA.....HINAAN DEMI HINAAN YANG TERLONTAR TANPA BERPIKIR UNTUK MENYAKITI SESAMA KAUMNYA SENDIRI......INI DIA YG DISEBUT PARA PENGIKUT DA'JAL NANTINYA....SALING MENGADU DOMBA ANTAR UMAT BERAGAMA.....ASTAGFIRULLAH HALAZIM......

VIDEO RAWAK

sds