MelayTv Logo
Thumbnail
Jupe VS Depe Adu Jotos di Lokasi Syuting (PANAS!!)

by Jessica Kim on Wednesday, June 20, 2012
25868 points

Awek LAWAN Awek!! memang panas la. tapi buat apa nak lawan lawan mcm ni...

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Kambing Hitam: hahahaa..indon brengset.
Reny Mufio: woo..wooo
Ashura Sabrina: yg lucunya pondan tu mampu melompat je..haha..
Kamirin Bakrin: bantuin pondannye...
Khuzi Mie: hah
RizNet Maltrex: Wat Duhhhh,.. Kok Bisa saya Masuk sekali gitu.... Maunya Ditengah2... Baru gantanggggg....
Supik Gelenya: rase mcm nk tendang jer tu pondan hahahaha.
Yusuf Manan Katikumpun: Apa jadi kalau kedua-dua tarik dan koyakkan bra lawan masing2?
Masachika De Lueca: banntuuuiinn 2 comel je...lompat2 de...
Sarah Queen: MALAY brengset,,
Aishah Rahman: bodo gaduh..mujur xkua buah 2butir tu dr sarung nyee..iish ish ish...
Sarah Queen: ???
Aishah Rahman: hahaha..xfaham>xfaham sudah..
Husairi Fadzil: Bangang....mcm sial
Bee Eye: Ceh xnmpk ape yg patut....
Blue Velvet: setelah sekian lama aku mencari rupanya tula puncanya dorang ni gaduh..hihi semuanya bermula dgn adegan sketsa patu jadi bergaduh betul2 plak.....kesian...jupe tu mmg capital B udahla xlawa...no wonder Depe tu marah sgt.
Beybie Archeles Evans: hahaha gaduh-ii
BoOdark Penang: Sr0n0k tg0k owg gad0h kew bey?
OtAx Atoi Atoi Atoi: amboi adik ni
Wan Fikrie: Mcm bey je yg gduh tu.haha..
Beybie Archeles Evans: haha seronok la
Beybie Archeles Evans: hehe nape abg? :D
Beybie Archeles Evans: haha bukan wan ke yg gaduh uh?
Jhoewady Law: Sang Harimau Putih......gantilah nama mu dengan sang anjing hitam,...berucap tak realistis,jg bawa negara ini pribadi.....anda tidak lah jantan berucap seperti itu cakap bagai betina sahaja...Fuck you
Virgiawan Adhan Listanto: malaysia goblokkk
Yusop Shaari: Jhoewady Law she mean the breast, indonesia dan malaysia adalah serumoun, kenapa nak gaduh. indonesian love malaysian food, so does malaysian love indonesian food.
Johny Ringgo: Indon goblok
Zara Mimi: kelakar lor
Irham Tafrani: Malaysia Goblok
Cliford Boyd: waduh ko bisa gaduh gituin mau aja aku di. situ
Sue-hana Ana Hana: OMG
Yutaka Michiko: tu mmng dlm scene mcm tu.... die ingat berlakon tp bebetol....
Walat Cool: fuck indon....
Mohd Fharid: nape tak maen tarek-2 :(
Ahmad Faiz: cerita nie mmg lucah....pastu dalam adegen nie dorang tergaduh btol2...
Hamzuri Halim: hairan...dlm lakonan bergaduh.. dlm kehidupan yg realiti pun bergaduh... so...mcmana nak hidup dgn dunia lakonan. aku xfaham apa yg diperkatakan dua gadis td..... yg pasti....kira ada seni juga laa pergaduhan dua gadis ni... yg lain2 tu nape tgk jew.leraikanlah...sabar jew laaaa......
Farhan Helang: cte pe ehkk ny.
Peri Kebahagiaan: hekk dr blakon leh jd tol2.. but nmpk mcm Jupe yg cari pasal dulu...
Abdullah Shah: aduhh...fkus lain aku...sial tol.. =P
Airiel Boboy: Walat Cool ko bkn mmg suka indon ker???kehkehkehkeh
Mohd Syahzwan Ibrahim: They fight each other because to show to audience who breast are most biggest among them.. Sib baik tak terlucut hahaha.. Sangat memalukan berpencak sesama wanita...
Ami TO: dua2 muke mcm sitan....hahaha....padai tapi ada bodoh nya...so stupid girl....hahahaha.
Ibrahim Mohammad: yang gemok belakang tu mcm kera atas kuali apsal?
Fiq Rie: mantap jugak...klakar pn ade..xtahan suda!
Zai Dil: hehehe brenset nya indon....kluarkan sja bra nya hahahaha fuck funy
Mohd Helmi: like sikit tgk
Mohd Hanaffie Samsudin: Aishah Rahman hahaha.. buah 2 butir??
Nocturne Iv: hahaha... sakit perut aq...
Khairil Anuar: Amboih tinggi jugak kaki sorang tu hahaha.
Pengguna B Mukabuku: besarnya.

VIDEO RAWAK

sds