MelayTv Logo
Thumbnail
ayah pukul anak sebab mencuri

by Rancho Prerajulisation on Wednesday, May 23, 2012
19254 points

mungkin ini yang harus dipraktikkan.mungkin ini cara sebenar untuk mendidik anak.mari kta saksikan video yang menunjukkan kasih ayah dalam mendidik anaknya

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Angah Sempoi: ape bodohnyer jantan2 kt situ....ko dh taw tu dia kena pukul dgn org tua dia....bla jew la...yg ko nk jd penonton plak citu wat pew...cube kalau ko plak yg jd dia...lpas tu aku rakam ko kena tibai....aku sebar kt satu malaysia....ape oerasaan ko..lain kali jgn sibuk hal org bengong......
Norzaquan Bin Hashim: aku rasa macam xkena jer cara nie...nk marah atau pukul tak bole ler depan kawan2 dia... malu la budak tue... nati kalu budak tue berontak baru ader akal bapak dia...
Haikal Hilmi: pening nyer kepala aku tengok video nih senget jer pale aku adessss.
Hafizie Mohd Sidik: lebh baik bdk ni malu kene pkul ngan bapak die dpn kwn2 die drpd die trus malu kn keluarga dn diri sndir sbb xde sape tegur dn prbetulkan kesilapan bdk ni kerana mencuri...
Nabil Zakaria: buto...
Nurul Huda: Ntah apa2lh....nyesal plak ak tgk....nk ajar anak kt umahlh..yg rakam ni pun bengong wat tengkok ak pun sakit...hish...hihi
Anuar Zulkapli: ak sokong ko hafizie... xslah sbnryer kte buat mcm,.itu smua buat pgjrn.. supaya tidak ulngi..
Rindumu Rinduku Jua: Apa da.........para-para............ BM fail le mcm ni.................
Peter Owen Chai: ini 1 ajaran yang baik. bapa dia beragama dan ajar anak dia dengan tepat sekali.( tetapi kawan dia tu otak babi terutama kawan yang upload video ini. langsung tak fikir dan sebar video. saya rasa u makan babi kut dan sekolah najis ) kita harus bagi 1 peluang untuk dia supaya dia akan jadi insaf dan dalam hidup semua manusia pun ada buat kesalahan. yang penting mahu berubah diri. ingat si pencuri lian kali jangan curi lagi. kalau nak benda sesuatu cuba minta dengan keluarga atau pakai duit sendiri untuk beli. faham tak wahai pencuri.
Asyraf Jamil: syg ank tgn2 kan.. huhuhu
Da Arep: ade baik nye dipukul.jujur aku kate dulu aku curi barang, bapak aku salai tapak tangan aku atas dapur gas, siap bukak api.sejak dari tu sampai skarang xpernah aku mencuri..teringin pon x..nak sesuatu tu keje btol2.
Lessz Myz: orang yang tngkap gambar ni macam pantat la...macam sial..
Jenny Vie: bagus bro!
Faiz Izham: aki benci batu api!
Adily Wc: apa yg org tua kt nak kt jadi org yg baik bukan yes jd org yg x guna, bapak bdk tu nak anak dia sedar apa yg dia buat, xkan bia kan je jadi haru biru la jd ye, kt kene pk zmn skrg ni bkn mcm zmn dulu.bdk2 zmn skrg lg pelik2 pragai2 yes..
Hulaimi Hassan: bro... dah ank dia mencuri.. kawan2 dia saksi.. 2 kn dia soal anak dia 2.. mestila kne ada saksi...kalau x..mcm2 anak dia kelentong nanti...
Mierah Dato Mohd Alie: mcm mana abah dia buat kat dia, mcm tu lah ank dia nanti buat kat ank dia sendiri. melentur buluh biar dr rebungnya.
Mok Saje: yg rakam pun kene bodoh x pasal2..... jgn lah tgk ye kak kalau png pale.... sian die kene bodoh free2 je...
Fadzlina Awang Kadir: bangang tol bdk yg rakam neyh..cbew law ko knew ngn bapak ko...org rakam lak...ko bannge kew? tongong pnyew kawan.............
Izhar Azalan: msty kena ngan cara .matlamt x menghalalkan cara
DekWan EzOne: mcm buat2 jer yang jadi penonton pon x nak kuar duduk jadi penonton setia ingat tengok citer drama live ker...........
Fadzlina Awang Kadir: tp x laa smpy knew rakam an??
Noryuze Rosle: boleh pukul dia tapi bukan di depan org ramaii bimbang budak itu simpan dendam sampai besar krn malu.jika pertama kali beri amaran dahulu..
Echah Nurqaseh: klu xsilap the lame kan kes ni... bdn ni masuk ke umah student... pastu kena tangkap then die org panggil ayah budak tu... sian mmg sian.. tp klu x di bentuk dr kecik spi besar la wat ke je ni.. itu yg spi besar buat jenayah...
Muhammad Danial Razali: huush.. sedih tengok video nie.. sampai hati anak die wat cam to sambil tinggalkan mak terbiar cam to..
Tem Mustafa: budak2 nie dari kecik la kita kna tegas..klu pkul pn jgn la teruk ckup sbgai bg ksdaran..klu nnt dh besar nnt dia mudah buat bnda2 mncuri smua nie la..
Mohamad Reymi-Rasid: bapak dia niiii bdoh x g sekolah.....klu aq ade kt sne aq sepak muka bapak dia klu nk pukul ke nk mrah ke...jgn dpan kwn2 dia malu lh dia.....ane nk truk muka anak dia? bdoh...huhuhhhuhuh wt ati orng pnas Aje.
Remy Rosli: dia belakon je ni bro
Mohamad Reymi-Rasid: ye lh tu.....
Shahril Izwan Rozali: nk pk bdak tu malu pahal lak? yg bapak kpada bdak tu nk tnggung malu lg la bsaq..so xpyah laa nk ckp memandai k..kes ni yg xbetol org yg upload vdeo ni jaa..
Steven Tan: oh... ni bapa dia yg suruh mencuri, dah kantoi dia pukul anak sbb takut org tau dia yg suruh.
Muhammad Firdaus Black: elok bg kaki pekej tagan.
Man Tanjung Tgb: benda biasa la ni...budak2 dulu kecik2 kena pukul, besar2 baru b'akai...budak2 zman skrg? mcm mana korng tngk? mcm anjing toi x?
Hjh Zainab Hassan: RAKAM PUN VIDIO LINTANG PUKANG
Emma Score Scopion: Kalau nak ajar anak pun , jangan lah depan org ramai ,Sakai Bapak dia ni
Rosdi Putera Hamzah Bjg: aku sokong cakap mu Angah Sempoi
Mohd Syahzwan Ibrahim: Setuju dengan anda.. Kes nie serupa macam kes JPJ yang upload kat you tube kes budak lelaki kat BP merayu rayu minta ampun.. Sangat mengaib kan maruah budak lelaki tuu satu dunia gelak gelak tengok budak tu.. Mereka langsung tidak mengambil kira perasaan budak tu kelak dan perasaan keluarga mereka.
Mohd Syahzwan Ibrahim: Ok nanti bila bila ko buat salah nanti suh keluarga ko malukan ko satu dunia, upload vid ko kat you tube bior satu dunia tonton
Mohd Syahzwan Ibrahim: tentu bapa ko penah buat macam gitu pada ko dulu..sama kes dengan budak tu kan kan...
واسمي محمد عزيزان: Wow pengakuan yang berani,,terbaik lah,,,hehehe,,,,
Firdaus Kedaung: yg tkg rakam 2 pon jgn la heboh2 kn..
Nur Azima T: mmg baik memukul anak sebab mencuri, supaya menjadi pengajaran pada anak2..tp kalau the bab kawan2 tgok..x memalukan diri sndri n maruah c anak ka? nie da kes memalukan sbb rakan2nya melihat..dmana budak 2 nak letak muka bila p skola...fkir -fkirkan la...
Daniel Panda: ini semua poyo..
Luqman Hakim Nazar: mungkin satu pengajaran tok bakal2 jadi bapak .. atau bapak2 die luar sana,... bkn tok malukan org.. muka pown kita x nampak suara saja dengan tak tahu pown sapa yg kene marah and sapa yg di marah.. sekarang pengjaran..
Dubel Nie: bro bala law dtg pn xtgk ko dpn kwn ke,dpan fam ke.. :D
Nmura Naka: betol bro..cuma bdak skrg ni manja sgt
Fitrah Kehidupan: bukan satu dunia kenal budak tu pon...
Ash Burns: hahhaa, belum rasa batang ubi lagi. hahahha.aku dah rasa masa kecik2 sampai sekarang ingt mcmne rasanya, hahhaa.
Noor Hidthir: budak poli..duduk rmh sewa...

VIDEO RAWAK

sds