MelayTv Logo
Thumbnail
Parking kereta bertindih

by Kedaionline Ko on Thursday, March 15, 2012
14248 points

ruangan parking kereta untuk satu kenderaan dimuatkan bagi dua buah kereta.

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Nasir Yusoff: do u really need the 'SHARE" thing?
Daeng Sophia: memang hebat...
Rinie Joe: Yes lah 2.... t dah nak balik keje tgok2 dah kena angkut....
Muhammad Azrul ShahRyzal: hahaha...kerete kecil boleyhh lah parking cam gitu..
Nasharuddin Yusuf: kereta kecik pun blm tentu kita blh buat mcm tu.....
Chong Jbee: kang nk kuar cm new plak...hahahaha.
ALi ALiy: tahu drift memang senang la nak parking mcm tu..easy to drift.. :)
Hilmie Liverpool: cam keta viva jer bleh beli nii 4biji.
Mizuki Alice: punyerlah hebat, kalo ade keta kecik cengitu tak pernah lak terfikir nak parking camtu...XD.
Ita Aniq: the best part.. keluar2 pempuan tuuuu... sapa kata pemandu wanita tak pandai parking.
Dyrll Goddech Daulin: Bkn parking Yg dia Nak bg tgk tp skill pmpuan tu drift
Shafiq Hanif: cbe trella tngok mlecet tangan pe\uleh stereng..
Zharief Asyraf: masok penuh style..masaalahnye macam ner nak keluar tuh?-,-
Pak Itam: nk kua menangis.
Antah Ler: nak kluar pakai kren la.. suruh tolong angkat :P
Saraa Elyssa: Perempuan tu yang parking :'D.
Cieq Lorrh: gilerr gempak! perempuan y drve tuu.. about paking tu xjd mslh laa..
Farouq Katana: drift..hahaha
Aiman Man: haaa try keluar tgk mcm mn blh ker??
Shahril Hakim: alamakkkkk ladies bwk mcm tu? 0_o I cant belive my eyes.
Nordiyana Nana: ykew u..
Maei Adros: wow.. mcm mana klu aku yg drive and park like that en Shahril Hakim.. hehehe.. awesome!
Afrizal Ijal: aksi ni memang dah dirancang la.. kra lakonan je..
Siti Mariam Idris: women nowadays energetic and smart drivers like man and also sometime drive wisely more than man.

VIDEO RAWAK

sds