MelayTv Logo
Thumbnail
gajah yang melahirkan anak

by Rancho Prerajulisation on Tuesday, May 22, 2012
14951 points

mari sama-sama kita lihat keadaaan seekor gajah yang sedang melahirkan anaknya.amat menakjubkan sekali keadaan ibu gajah ini.video ini dirakamkan di Bali, Indonesia

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Luqman Al-Hakim Saiful Bahri: kita berlajar sains.
Tangisan Hati: huhuhu cmelnyer...
Zaiton Abdul Ghani: Ya Allah, terpegun melihat kebesaran Allah mengator alam.Subahanallah.
Lara Yong: Subahanallah....begitulah kebesaran Allah pada isi alam...
Norhani Odhner: Amazing!
Cikloh Sally: subhanallah...
Asmah Hj Husin: sungguh menakjubkan
Nisa Elesya: bila tgok rasa ksian, btapa sktnnya gajah tu melahirkn anak.....gajah tu berusaha slmtkn anknya... mcm mnusia jgk mlhirkn ank msti rasa ksakitan yg amat sgt... tp haiwan pndai jaga anak, x buang ank... mnusia yg melahirkn ank tp buang ank mmg x berakal @ lbh teruk dr bntang....
Norshahanaz Noordin: so much blood!!
Nurhayati Manshor: Subhanallah......
Auni Adlina Lina: subahanallah hebat sungguh kuasa allah..
Zaitil Azuin Zakaria: binatang pun sygkan anak.tp sbnrnya, klu haiwan nk branak ke bertelur ke, jgn le tgk.contoh nye kucing ke ayam ke.sian dia pun malu..tahan2 lama2 anak dia lemas.menyeksa dia duk tahan.tgk le gajah ni..anak dia lemas.penah zmn sy kecik2 dulu sy duk tunggu je ibu kucing beranak, dia puas mneyorok lari mengelak dr sy, tp sy duk ikut nk tgk dia beranak.last2 anak dia ada yg mati n ada yg cacat.jd jgn la tgk..seksa dia.biarkan saja.dia tahu resmi diri dia.Allah dah bagi kelebihan pd dia.
Aminah Sabtu: SUBANALLAH....
أمير خالد: sebab dalam kehidupan manusia ada istilah anak haram/luar nikah tapi dalam kehidupan binatang benda tu semua takde...boleh lihat sesetengah artis kafir luar sana, steady je time diorg kawin perut tu ada baby...sbb takde perkataan anak luar nikah dalam kehiduapan diorg...jadi antara diorg dgn binatang....opssss.....
Sumathi Kumaraguru: Speechless !
Skizo Azur: lau nk tahu bby manusia nie lmbutnye mcm agar...jely....bile kuar dri rahim ibu kna udara bye tu jd keras...sbb tu la ibu mudh nk besalin...keajaiban allah.
Asdasd Hafiz Juhari: comel je anak gajah tu jalan T_T.
Nor Aleeya Felicia: ni bukan ruangan nak menghina sesiapa.cubalah komen berkenaan dengan video tu.tk payah lah merasa darjat u tinggi sangat.kita ni sume sama,fikir fikirkanlah....
EpOl Bahry: itu laa care dye sedar kn ank dye......subahanallah...
Nur Fatin Hanapiah: sakitnya melahirkan T_T
Asdasd Hafiz Juhari: ang rasa ka weh? puih XD
أمير خالد: haah, janganlah hina2 org yg buang anak ke ape....sian tau...hik hik hik....lain kali kalau ada kenal sape2 yg ada niat nak buang anak tu leh contact Nor Aleeya Felicia ni k...
Nur Fatin Hanapiah: tengok pun tau bende tu sakit kan.. xpayah nk rase2 =.='
Asdasd Hafiz Juhari: tak pun =,=
Nur Fatin Hanapiah: ati kering =.=
Asdasd Hafiz Juhari: well. ahahahhahah XD
Nur Fatin Hanapiah: tok sah nk well sgt =.= cepuk sat g :/
Asdasd Hafiz Juhari: jgn laaa, takut la :(
Nur Fatin Hanapiah: membongak nombor satu :(
Eboy Rizal: Ya Allah, terpegun melihat kebesaran Allah mengator alam.Subahanallah.
Siti Fatimah Salleh William: Allahuakhbar...
Nadzirah Nazarudin: sembelit pon kite dha sakit tmbah nak melahirkan .. lelaki tak rase boley lah cakap .. memang tak rase lagi tapi kami merase ok ..
Ah Zeng II: terharu :)
Aisyah Hamdah: Ya Allah 1st time tengok gajah melahirkan anak...besarnya KekuasaaNNya...
Ade Rinto Susanto: kaud D Gugurin Gmnaa.
Aishu Priya: so sweet.. here v can see the real love of mother..
Apek Highway: sakit time melahirkn.. tp rse puas bile the ada di depan mate... :) indahnye ciptaan die.. =^;^=
Nasir Darwis: siap kene sepak lg anak gajah tu.. haha..

VIDEO RAWAK

sds