MelayTv Logo
Thumbnail
JPJ Vs Rempit Lawak

by Kisvosky Lentern on Tuesday, February 21, 2012
22828 points

pocah porot den ni ha..alahai samad,samad tah ape name ko pon aku tak tahu..siap menangis lagi mintak ampun haha..

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Are Rieq: lawak
Yus Safuan: hahahaha
Khairul Nizam Mohamad Ato: ape ke jadah budak nie..
Johanudin Bin Ibrahim Johas: jap lg aku sampai time squre.sibuk takpela.
Mohd Radzi Din: hahaa.lawak betul la mamat ni.
Hafidzul Hakimi: lawak gile...
Abe Long Abdullah: hahaha lawak pecah perut betul la bdk tu..macam2 hal.
Nazirah Nasir: x leh nak cakap apa dah.... negaraku ;) elok sangat p buli budak nie... takut2 pun nyanyi lagi ;).
Khairul Ariffin: hahaha lawak2
Fitriani Ani: kah, kah, kah...
Su Zana: lawak2 jgk tp cara jpj tue mcm seolah2 dia bangga wat bdk tue cmtue,nie smbl gelak2 n hisab rokok.
Raja Oshino: lawak gler..... kta mt rmpit... tp nangis,,, hahahha.
Tebuan Tanah: hahaha...best2!
Leks Lagenda Paul: Ada kuasa boleh la bt org tu cam tu budu....kalau kau d bt cam tu kau nak ke. fkr la ckit..
Saidi Basirun: ooohhh rempit bkn main siap cikaro sorang tonggek kat belakang hah skg merayu mcm bebudak sohai je.. haha!
Danny Zickry: Su Zana kadang2 salah budak2 nie jugak su...jpj mmg diorang buat keje... haihh mula lah tu org nak kata mcm2..haihh
DEq JOe: ahahah...lpas gak...x sia2 nangis~.
Ejat A-jack Ajack: wakakakaka..............bedekak sial.......
Ejat A-jack Ajack: Alif Roslan wadepak...hahahah.......abg tolong la......
Tiger Crew: MMG NK KENA PENGUAT KUASA YG GILA KUASA NIE.
Idayu Ali: hahaha... kesian seb baik JPJ tu baik ati kasi lepas..
Ngo Ai Nei: mmg lawak giler lah mamat nih... yg nangis sungguh2 tu pesal...sampi kuar air mata aku gelak... sib baik JPJ tu baik hati... klu dia buat kasar tentu ramai yg marah...org dah suruh berhenti x nak berhenti... ini adalah budi bicara yg terbaik...mesra rakyat...tabik pada JPJ..terbaekkkk...
Cocoy Likas: haha..rempit salah buat bha tu..hahahahaha.
Khairi Basha: kira ok lah....JPJ tu Xsaman pun dia...
Irfan Afiq: bdh nyer jpj kesian giler mat rempit tu kn aq mcm nk nngis tngk mat rempit itu
Irfan Afiq: bodo je jpj tu mne bley wat org mcm itu spn ker sampai mt rempit tu merayu kt die kt kaki pastu ley men2 kn die
Fazri Shah: utk mat2 rempit...hahahaha.
Kanak-Kanak Ribena: cm bodoh merayu.
Hamzah Amran: wkakwakwkaw..nak pecah urat kentot aku gelak kat mat rempit ni...atas jalan mcm hero dah kantoi melalak...kui..kui..kui..kui...mat rempit tak gentle la...tak mcm mat moto(hujung90an).
Matai Jec: terbaeek la abg2 jpj tu..... walaupown nampak membuli tapi tetap ade rase peri kemanusiaan..... cayok! cayok! bab ni aku sokong majulah jabatan pengangkutan jalan.....
Muhd Fairus: ok lah ag kecian klau dye kena saman btul x..lesen x da rm300 rotex x da erm elak2 kena sita hbis kena sesah gan bapak moto bapak lak 2..erm entah lah
Muhd Fairus: semangat..
Muhd Fairus: ok lah ag kecian klau dye kena saman btul x..lesen x da rm300 rotex x da erm elak2 kena sita hbis kena sesah gan bapak moto bapak lak 2..erm entah lah
EpOl Bahry: jiwang nye laaa mamat motor ni....
Shafiq Rullah: jgn slah anggap..jpj ni mmng jln kn tugas..bdk ni mmng bnyk slh..tp bdk ni lwak..tu yg dyorg tergelak..x kne saman mujur..hahahah..negaraku..
Rozailie Alami: mungkin dy terperanjat..tu yg jdi kaluttttttt.....
Jkmizal Ramizal Masdar: minit 2:35-2:38 kalau perasan awan berbentuk kalimah "ALLAH"..
Syazwan Misran: seumor aq xpnh dgr JPJ lpaskan org...hahaha.. lw the cmni nyer merayu, isap dadah pon bley lepas...
Brezzarre Crescent: cb jpj menganjing org....
Matmin MAtmin: eloklh jugak....tpi jgn lh smpai budak 2 nk sujud dol...skit2 dh lh wk main...nie smpai negaraku buat apa...
Mohd Rafizan: lu sound jpj bub lu pown xd lesen an..kire ok la to0 xkne saman..lw aq da sita dh..rotek ape lancau pown xde..undang2 kne ikot beb
Syafiq John: hahahahahhaha merayu2......
Apekz Ska: adoai ape pn tk boleh...... hahahahahahaha...
Awang Wakka: lelaki ka pmpuan ni? hahhahaha..astagfirullah...
Syed Ali Mohamad: ok ler ada juga hati tui jpj..biarpun dia kasi main2 mcm tu.........
Swamplord Azli: mat rempit la sangat...ntah2 dh trkencing dalam seluaq dh apa.......kahkahkahkahkahkahkahkahkah.......
Hatiku Di Harajuku: kene nyanyi lagu negaraku lak.. hahaha :D
Ayien Ren: negarakuuu..tanah tumpahnyaa darahhhh kuuu... haha..klaka tol la tgk vid ni... bg yg maki2 jpj kat bawah2 ni..mmg sengal ft bodo...pastu yg ckp budak yg merayu2 tu bdo pon sengal.... sbbnye? 1st..jpj tu xde buat slh ape...da budak tu sndri yg mrayu mlutut2 bukan nye jpj tu ckp ko melutut kat aku skunk kan? 2nd budak tu xbodo sbb merayu2 coz die merayu2 sbb die taw die yg slh...so kpd yg komen2 negatif kat bwh ni.... idup tu cube la pk positif..jgn nk kondem org je.. tuhan tu bnci pada org yg dengki pada org lain..pk2 kan la yek..salam..
Ahmad Naqib: pecah perut..hahahaha..menangis merayu siap..hahaha..mmg kelakar la mamat ni..hahhaha.
Nasa Hupperz: gedio nate ney..
Ahmad Naqib: demo tgok la sndiri..
Ahmmad Beey O Sullivan: SAYA NINTAK MAFF BANG.... kwkwkwkwkwkwkwk..............
Azlee Kamardin: nk saman, saman je la..ngape nk buli2 org..ingat korang tu ada anak, sdr2, mak bapak, cucu cicit..takut kena btang idung balik nt..cmne rasa..
Acai Klang: hahaha...menangis2...siap kne nyanyi lagu negaraku lg...pecah perut.
Kurosaki Uchigo: wkwkwkwkw adoiiii pandai buli betol la pakcik2 JPJ ni....tpi kelakar la.....sakit perut aq gelak2 cm ni ahahahaha.
Kurosaki Uchigo: saya syafiq;JPJ tu bodoh ke?JPJ tu x suh pon bdk tu merayu smpai kat kaki die...die yg nak wat cm tu...JPJ tu suh berhenti bkn suh merayu kat die...yg nak merayu tuh die sndiri yg nak wat ka.....yg aq nampak JPJ tu paksa pon nyanyi lagu negaraku...tu je pon kan salah ke?????
Luqman Hakkiem: haha.
Ira Syahirah Noh: jpj pon tak tahan nak gelak..hahahahaha.
Eastsraff Farreast: Brother JPJ yg bertimbangrasa.. caiyok..
Clancys Deep: ok lq tu..dorg pn nqik mls lyqn cz nges selok..pe2 pown..ok lq ad timbqng rse, sbb tgok dri gqyq nges tu, insaf lq tu xnqk wqt dh..
Andy Sujika: Bro JPJ tu cool je..yg silapnye mamat tu lari bile JPJ 2 thn..aku ari tu lupa pakai seatbelt pun bro JPJ just warning suh pakai balik..sbb diorg pn buka suka sgt nk saman.Dh saman kene tulis dlm buku rekod kt opis pastu kene tulis report lagi..
Azrul Shah: Hahaha...
Hafiz Saifullah: jpj buli pulak nyanyi negaraku huhu.
Eyca Ryca: hihihi....gelak nyaaa...wkakakaaahahahaa,,,,, sepa suru lari,, msuk dlm semak2 lgi 2,, ape taknya kna syak ngetif..hihihi,,
Mohd Syahzwan Ibrahim: Sangat memalukan menangis nangis merayu rayu begitu.. menjatuhkan meruah sendiri aje menangis nangis merayu rayu minta ampun macam tu.. berapa sen sangat lah saman kalau hendak dibandingkan dengan maruah. Cume aku doa kan semuga insan (JPJ) yang upload videor ini semuga Allah balaskan keaiban serupa juga pada beliau.
Kak Ran Mouri: nnyi lagu negaraku pon slsh..rakyat tidoo bersatu dan maju... hahaha..bt nagesĀ² xnk kne saman.. aku pon nk bt gak r.. hihi
Mohd Syahzwan Ibrahim: Upload mengaibkan orang tak salah ke bodo.. cube ko yang merayu rayu minta ampun macam tu kemudian aku upload video tu kat youtiub kemudian satu dunia tengok dan apa perasaan ko.. Kalau nak komen bodo llebih baik gi main sms aje lah.. hahaha
Hazard Angler: baik brother jpj ni...
Mohd Nazri Mohd Noor: bgus abg2 jpj ni...bg pngajaran kat mat2 rmpit...nk lari knp...jpj memang ada timbang rasaaaa....
Asyraf Wahyudi: Haha..sumpah lawak...dh xde tmpt nk lari nges la jawabnye...kalau aku jadi jpj tu memg aku suh baca rukunegara satu kali
Muhd Amir Hazhan: lawak ayat brader JPJ ni''ya Allah x kan ko nak bawa motor dlm hutan ni''wakakakakak cantik ayat tu.
Khairul Anwar: Muka yang rekod tu macam Adiln Aman Ramli jer. wakenabeb ke ni.>? hahahaha
Shida Kahar Craft: lawak btl...nasib la jpj tu ada bls kasihan....
Ibrahim Yahya: mamat ni memang pandai dan bijak... dan seorang pelakon yang handal...
Zamrie Bincek: menangis den tgok cito nie...lawak2.
Muhammad Shafiq: biasa lah jpj nak gertak orang. yang budak tu pun pandai jugak. kalau dia tak buat macam u, confirm kena sita motor dia xD yang kawan dia bangang pergi lari tu kenapa -,- tapi kesilapan jpj tu satu jee. dia menganjing budak tu. siap suruh nyanyi lagu negaraku sekali. haha xD lakonan yang bagus dari budak tu :D
Q Ps Chc: Yang memaki JPJ tu xda lesen...lol...
Athir Genji: kesian mamat naik motor tu..:(
Dania Fadrina: kahkahkah..mat rempit bodoh.
Eman Shah: selokkk nagisss
Zamrii Zakaria: bagus jadi pengajaran pada mereka yang tak ada lesen....bahaya kalau jadi apa2 ditengah jalan tak ada cover insurans dan abang jpj nie tahniah ada pengajaran dan perikemanusiaan.
Rafizi Khahirullah: Mohd Syahzwan Ibrahim jdikn iktibar.
Hifni Fahmi: ade ke record mcm tu JPJ..

VIDEO RAWAK

sds