MelayTv Logo
Thumbnail
singa baham orang

by Kedaionline Ko on Tuesday, March 20, 2012
48403 points

giler dasat seram nie, macam mana orang tue boleh masuk sangkar dia? isk2

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Glyn Tan Tai Kooi: mati?
Lucy Gawis: sepatutnya, pengawal itu perlu bertindak lebih pantas lagi.... tembak singa tu serta merta sebelum nyawa mangsa terancam...
Kawkaw Kaw: kesiannya..
Xavier Rudy: tulah suka bmain dgn binatang ganas, sndiri trma pdh.....
Emizul Kamarul Ariffin: dh th singa tu mmg buas yg nak g main ngan dia buat aper...sajer cr penyakit...
MFaddil Bin Sutrisno Tanjung: kesian..mesti seksa lelalki tu..
Saleem Saiin: MasyaAllah...
Salfarina Shamuri: Eeiii...ngeri nyer...
Aizam Hani: ha..jangan ingat singa ni jinak..kalau dh lapar, naik hantu. tuan kene baham...
Abdul Pirlo Rossi: ngeri seyhh..~
Rocky Khai: rasenye si mangsa memang perkerje sarkis lah nak kasi makan ke nak cuci kandang ke skali malang nye tqk baik
Buluh Runcing Satu: asal xtmbak dari awl..
AP Boy CH: Apa Sudah nasibnya...
Kassim Selamat IV: xboleh salahkan singa la..dia hanya mengikut nalurinya saje.
Simon Ting: Scary indeed!
Armz Amran: Tu sebenarnya yg membezakan antara manusia dan binatang. Sejinak mana binatang tu kalau buasnya datang tu lah padahnya. Kita sbg manusia yg ada akal dan fikiran sepatutnya lebih tahu akan hukum alam.. Renung-renungkan lah..
Kokoi Placebo: nk buat cpr pn x betul....lg cpt la org tu mati...
Jin Hilang Arah: lor
Syahrul Badrun: de la tu org tu wtpe kt singa tu...
Khaize Fikusima: nie balasan tuhan kat org tu kot.
Danial Cepilla: mkn lion jgn xmkn..pandai sgt masuk kandang singa tu wat ape..dah tau menate tu mgg buas masuk jugak...kena laa...
Ahmad Taufiq: eeee ngeri nyer.. :(((
Roses Flaver: kan ade anak tu... dye usik anak dye kowt.. kiter xtaw alan citer sebenar...
Le Roy G Edward: what happened to the llion? xkan mati? anak dya amcm? isap gam ga sumaurang ssna... xda plan ka before msuk kndang?
Jiji Abdul Aziz: Roses Flaver kenapa pulak dalam tu ada anjing?
Shazlina HasLin: haiwan akan mengganas bile dia trasa diri dia trancam...:)
Roses Flaver: Jiji Abdul Aziz bukan anjing... anak singer lah.
Faiez Zailani: kesian singa tu~.
Sue Eone: ishh,,, ishh,,, seram
Jay Jonathan Lee: Roses Flaver ahahaha singer ka singa? singer tu brand la.
Asraf Khalid: lgi kesian aku tgok singa tu kene tembak..orng ramai pon xgune duk tgok pengawal dtng bawa pistol..pkul jer lar ngn kayu atau pon shot elektrik jer..klu the 10 orng belasah singa tu xterlawan nye singa tu..ni nk jln sng tembak jer..ntah ank nyer ker kene kaco bkn kter tau..dy dh lar xbleh brfikir.. menangis aku tgok singa tu meraung... ;(
Hassan Dollah: kesian jgk la haku tgk singa tu klu kna shoot dek peluru hidup..just bg pelali pon ok..apa salah dia..sbb dah mmg sifat dia buas mcm tu..org yg saja bermain dgn maut..(just bg pandangan haku jer).
Mohd Zamadin Azmi: kot2 mangsa nie kne ragut msuk lam kandang la.. =.=" adess.. saket nya..
Joe Wan: bodoh lsmbst betindak.. dh tahu singa tu gigit org tu sepatot nye org kat luar tu ketok je lah singe tu.. buke pinte g ketok kepala dia... ni x.. nak tggu amik pistok tembak lambap pikap rr..heheheh.
CheeRs Ernest: nice headshot mr.luigi.
Katak King Azhari: gerun aihh
Rohayu Ramli: kenapalh lambat sangat ambil tindakan......sedihnya.....
Ramli Msaleh: singa tu ada anak...kan singa akan ajar anak dia memburu.
LiaNa YaNa: menangis tngk singa uh , kesian..
Are Dean Bob: Amirul Hafiz Sait hahaha.. btol2.. dan tercabut pala kalau nak die lali.. takot kita yg zsempat nak "lali"..haha
Are Dean Bob: zsempat *xsempat
محمد شکيرين بن بورهن: tak dapat gmbarkan perasaan anak singa tu :(...knp tak tembak dgn pelali... :(
Scarlett Intang: Orng tu yg bodoh.. mmng ptt pon kena baham.. I like it..
Wan Hafizol: baik tmbk lar....ktw 10orng xberasa pm dia... pk lar....
Penghapus Awang: dlm islam kita kne bunuh binatang buas yg the merasa daging manusia..sbb haiwan tersebut akan hadapi ketagihan..daging manusia ibarat dadah bg dia(haiwan itu).
Wadi Je: Kalau orang tu dah mati , buat ape kite tembak singa tu lagi takde gune dah... Mungkin dah ajal dia... Al-Fatihah
Khairi Ramzan: mungkin tembak singa tu utk ambek badan jenazah tu kot..
Wadi Je: Khairi Ramzan itu Saye tak tahulahh
Zwa Jebon Kronik: dasyatttt
Riey Heri: tembak jalan penyelesaian yg baik,klu itu ayah saudara yg kena mkn dgn singa tu nk tgk jer la em.......k xpayah buat apa2.....................
Konfrantasi Primadona: spthye john wk dk tgk tmbk lalu..ni nk tggu john tu mti. dlu bru nk tmbk...adulhh.
Zura Mohamad: kesian pada kedua-duanya....
Afendi Azman: kesian pulak aku tengok singa tu...
Bunga Cintaku: uishhh..bapak ngeri...
Zura Mohamad: tau xpe kak...
RedcLandoa Reborn: Kamaruddin Isa zsempat siappppppppppppp,...aikkk
Shafiq Ariffin: bajet2 budak ni...haduu melayu sembang saje arr
Ainol Yaqeen: Shafiq Ariffin apo lak kaitan status ko??
Ainol Yaqeen: aku sutuju dengan hassaan dolah...manusia ade akal xnak guna,
Azriey Abdullah: Takziah tk keluarga mangsa, lau mgsa 2 meninggal dunia... Kesian jgk kt singa 2... Dh kite manusia yg berakal lg sempurna tuhan kurnia, ambil iktibar... xpyah la nk jdkn bntg2 2. tk hburan kte n wat show... Bila dh jd gni, tetap bntg 2 yg d'persalahkan... Pokok pangkal'nya, kita manusia yg mencetuskan bnd2 niew berlaku... Lau kte biarkan bntg2 niew kat habitat asal, tnpa d'kacau.. tentu xjd cmnie.... Skdr pndgn saya shja, maaf lau ade yg kurang suka..
Aiman KeMan: kesiannya org tu.
Yana Capricios: ape boleh buat .. mse tuh peluru tuh jer kot yg ade ..
Tobi Doger: sal dia tembak singa tu.....biar lah singa tu makan orang tu......biar masuk syurga.....
Ahmad Syafeeq: singa yg cuba makan manusia kena dibunuh laahh ... mne boleh bg pelali lg..nnt org len plak jd mangsa seterusnya...
Sam Carcersh: klu shot elektrik,dgn org 2 pon kejongg~mehngong mehngong~
Ahmad Syafeeq: 10 lwn 1 pn blum tentu mng 10 kalo lawan singa.. lol laa.. byk2 kan tgk animal planet =)
Dandi Galih: Astagfirullahalazim
Anna Suhana: jadi kenape 1 kandang dgan bntang mkin dia memang ganto nyawa la jwapnye......
Sheilla Mnm: OMG! tembak sja kc mati!
Muhd Azri: 4 das bru rebah singa tu..
Kidir Khidir: tembak ja singa tu..dah sah2 mengancam nyawa manusia..kalau nk tunjuk simpati pun biar lah bertempat..nabi pun ada mengisyaratkan bunuh binatang2 merbahaya dan berbisa jika dia sudah mampu mengancam nyawa kita..refer to dalil lah bro...bukan main ikut citarasa sendiri ja dalam menyelesaikan masalah.animal right lah sgt aku tgk kat org yg dok kesian kat singa tu..ada org kata gak sapa suruh masuk kandang singa tu,dah dia keja kat situ cari rezeki nk wat mcamana,dah keje dia.tak de org masuk kandang singa melainkan pekerja yg jaga singa tu jugak.lebih elok keje nye dari dok menyamun ,merompak org...
Nash Bulat: cm xbetul je care CPR dia wat tu.....naya2.
Ummi's Anum: Aku rasa singa tu di kurung n kurang di beri mkn tu yg dia bhm org..
Mohd Shuib: Dh tau binatang tu duk utan di pukul2 dlm sarkas, kene ngap
Lester Samawi: cara yang betul
Muhammad Izzudin: betol jugak kate hassan dollah haiwan tu dah tau makanan die daging makan jelah daging yg pegi kurung apahal die duduk hutan bukan kat sangka
Chinta MiraLyn: bukan sala singa tu....dia cuma binatang yg ada rasa lapar dan buas dia sendiri........binatang bukan bolh pikr mcm manusia..... bukan nak salhkn org tu tp dia patutnya tau binatng jenis macm nie tak boleh dbawa men.
Ney Ku Tauk: siapa salah ni? singa..ahli sarkas...atau pengawal yg tembak singa tu.....fikir dgn waras....baru komen beb...cakap senang le...macam mana kalau kamu jadi salah satu yg terlibat dlm kejadian ni...fikir dgn waras k...:(
Hazman Harun: cuba kalau ahli keluarga ko dlm situasi tu.. mana satu ko nk selamatkn? singa tu?
Hazman Harun: cuba kalau ahli keluarga ko yg dlm situasi tu.. or ko sendiri yg kenA baham ngan singa tu..
Hazman Harun: kalau mak kamu yg kena baham mcm tu nk biarkn aje la ye?? alang2 dah mati, bagi jela singa tu makan sampai habis lagipun dah ajalkn... pastu kamu duduk luar kandang tu tgk mcm feeding show.. dah abis pastu tepuk tgn? mcm tu ek? manusia kesian!
Prince Hasnal: Suka hati kmk org nok komen. Mun aku kah,mati singa ya,benar...
Hakam Ahmad: kesian jugak singa tu, anak singa ada tepi tu time kena tembak.. tapi kesian jugak kat manusia yg kena baham tu. senang cerita, dua2 aku kesian.
Haidar Nadzir: Mmg patutt bunuh singa dr awal lg...
Abu Hanifa Ab Hamid: ha'ah tembak die masa tido...
Adeq Amoi: binatang yg bwa binasa kat kte mmg kna bnuh la...nk bg pelali ape lg???lw cm2,,,kowg jgn bnuh nyamuk...halau je dy maen jaoh2..haha
Zoela Rock: mn ada anak anjing menyalak..hmmm...
Adeq Amoi: ..dah sah2 mengancam nyawa manusia..kalau nk tunjuk simpati pun biar lah bertempat..nabi pun ada mengisyaratkan bunuh binatang2 merbahaya dan berbisa jika dia sudah mampu mengancam nyawa kita..refer to dalil lah bro...bukan main ikut citarasa sendiri ja dalam menyelesaikan masalah.animal right lah sgt aku tgk kat org yg dok kesian kat singa tu..ada org kata gak sapa suruh masuk kandang singa tu,dah dia keja kat situ cari rezeki nk wat mcamana,dah keje dia.tak de org masuk kandang singa melainkan pekerja yg jaga singa tu jugak.lebih elok keje nye dari dok menyamun ,merompak org...
Zoela Rock: tu bkn anak singa..tu anjing..mn ada anak singa menyalak...hmmmm
Adeq Amoi: eh2...ayt d ats tue copy dri owg laen k....tp sy stju dgn ayt yg sy paste 2
Adeq Amoi: org tue msih bernafas la...cba tgok btl2...law x,,,dowg x kelam kabut la nk wt cpr lg kt dy...
Asri Ahmad: Why So Seriousz tk tk kenal anak singa ngan anjing kot... awk rabun ye... nti p buat cermin mate tau... hihihi....:)
Adeq Amoi: Azli Mohd Nor lg2???haha
Adeq Amoi: tp skrg ny stuasi nk mnyelamatkn manusia 2...xkn nk biar je bdk 2 dlm kndang dgn singa 2???bkn slhkn haiwan la...just nk gtw law kna serang ngn singa ke biawak ke,,jerung ke,,,baek kte bnuh je bnatang 2..lg pown lw mati bnatang 2 msok syurga je...lg dy best dok dlm syurga 2...haha...kn nk mnolong bnatang 2 ke arah kbahagiaan...... :)
Zoela Rock: ada???
Amali Perang: makan sedap tu...............
RoKi RoSe: oi bdk..aku tembak ko nak..byk bunyi plk ko eh..cibai ko
Mohammad Fauzi Bin Salim: SALAH SENDIRI KURUNG BINATANG TU. KAN DIA PERLU BEBAS. RASAKAN LAH. PATOTNYE SUME KENE BAHAM.
Wei Ren Bebe: :(
Zairol Azhar Zainol Abidin: nanti aku masukkan ko dlm tu... bru aku tembak ngnpelali

VIDEO RAWAK

sds