MelayTv Logo
Thumbnail
Camera taksenaja merakam hantu.

by Kedaionline Ko on Friday, March 09, 2012
155400 points

metafizik - entiti penampakan kelibat kelibat makluk halus, koleksi video jepon yang menyeramkan.

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Ryen Mourina: betul ka nda ne? mcm nda blh pcya ja....
En Barbarik: erk!~
Hanna LoveLife: menakutkan... lagipun kat jepun punya hantu mmg nampak jelas dari malaysia.
Powder Love Cable: tatau nk komen...
Sofiya Rahim: no komen!
Eerayaya Zainuddin: (Shock)can't believe it!^^.
Anis Mysara: takutnya! yg terkejut sekali kat almari tu!
Azmi Fullbuster: giler siot...cam ne diorang blh dpt amik..sepuloh plak tu...klau aku dah lame x jumpa nyer..ssh nk dpat hntu nyork ni...
Arif Malek: woot terkejut aku camanew ler dia boleh dpt rakam bende tu macam tu jer kalu aku dah lamer dah lari lintang pukang bagi owang nampak. aku kate ngan kowang mmang giler koolllllllllllll
Muhamad Shair: takut nya........ ada hantu la........
Liaw Kasturi: perasaan takut mesti ada setiap insan di dunia ini cuma kita perlu ingat stu jerr ia itu tuhan.....
Liaw Kasturi: perasaan takut mesti wujud setiap insan di dunia ini cuma kita perlu ingat ia tu tuhan yg lebih mengatahui!!!
John Fairul Labi: nak kata tak percaya....ianya berjaya dirakam...ntahlah...
Eunice Wicky Rodgers: Anang sekali-kali ktk org meda cerita tu mlm hr. bc remban laban ia.
Avengela Candy Balogne: Manaaaa? Tak ada pun.... Play pun tdk dpt
Que Qaseh: Nk tgk pun xboleh asik suruh share je
Hamiza Chinta Eja: Tak dapat tengOk pOn.. asyik kata share jer.. hurmm :'(
Adzlinah Saleh: Dah share tu still x leh tgk...kotak putih bodo tu still kt tgh video...hampeh!!
Devilmode Saitohkazuma Shinigami: hantu-hantu ni semua perangai macam hantu.
Halman Osman: budussssss
Hisham Ace: jangan percaya sangatlah puak2 jepun ni.dieorg mereka-reka hantu..meluat aku tengok..edit jer lebih..membuhung semua tu.
Gm Ryder: canggih tul teknologi skung realiti ngan ciptaan lebih kurang sama..
Gm Ryder: juon pun ade.
Sumandak Sabah: btul ka tidak ni o? adeiii `
San Jalindan: rmbut smua stylo... hehe
Mila Milan: betul ke boleh nampak hantu......
Aiman Dan FBnyer: gillerr lahh hantu jepon nihh! gempak tpi menakotkan.....
Jebat Jo Ahmad: Xbleh pon...
별명알리: ini ke yg dikatakan tetap bersama walau dah tiada?
Norzin Sairon: freaky..
Norherman Bahadi: oh yeah!
Mis Cockroach: na ka???
Izzat Danial: peace!
Norkhaliqh Mohamad Ramli: mcm mane nak nengok nih? leh tolong tak?
Melayu.tv: Jika anda tidak dapat lihat video selepas tekan SHARE, sila tutup browser dan buka kembali (Pihak kami mohom maaf sekiranya menyusahkan anda akan tetapi kami amat memerlukan sokongan anda). Terima kasih x 1000!!
Rudy Joe: ganazz laaa...patut la crita hantu jepun, seram serammmm.
Hirma Emma: benar sik kah.....ya hantu @ camera trick semata-mata...
Kim Miey: oit admin....ak the share the td....xkn nk tgk kli kedua kene share ag...ape ni...
Melayu.tv: Jika anda tidak dapat lihat video selepas tekan SHARE, sila tutup browser dan buka kembali (Pihak kami mohom maaf sekiranya menyusahkan anda akan tetapi kami amat memerlukan sokongan anda). Terima kasih x 1000!!
Nor Fazlina: eishhh tkutnyer
Ahmad Bani: hantu pn ada wagarnegara ka.... ada I see jgk ka?
Shahrul Anuar: d mna ada bukti, d situ ada benar.... apa nak d pasti ikutan minda dlm iman...
So Greedy: kat malaysia pon banyak kang jumpa tak cukup tanah lari.
Krol Nizam: hantu no 7 paling seram..hantu jenis ni lah y menyebabkan kemalangan..=(.
Hakeem Habboboy: Tak lah takut sangat... aku cume takut Allah je... ==" tapi aku terperanjat tengok muke hantu yang last nombor 1 tuh... zzz
Lapan Sembilan Tiga: TiQah Hass , nang bna...
Hamzah Mat Salleh: hantu jepun rambut cantik mcm model syampoo je...
Simon Ting: Some call them "ghost" others said "wandering soul".
Simon Ting: Wandering souls....
AqOo Azua: tkowt..huhu
Kheirel Anuar: Menyeramkan.
Faiza Fais: HANTU TAK DAK...JIN ADA LAAA...YG KITA DOK NMPK TU JIN LAAA. SAJA DIA NAK JOIN SEKALI HEHEHEHE....DUNIA MANUSIA N JIN...SAMA JAA (BERTEMPUH TP TAK BERSENTUH).
Ammar Farouk: takut pada hantu (jin) = mensyirikkan Allah,..
Ain Naimah Hani: percaya atau tidak bende ni tetap wujud..
Zameer Ahmad: Dimana azan tidak berkumandangan disana........brlakulah malapetaka.
Ahmad Tazifi: untungla nmpak hantu..ssh nk boleh nmpk tu..hahaha.
Arm Amirun: pembohong
Nana Diyana: peh...SERAM.....lg seram dr MISTERI JAM 12..
Ariff Django: Sepesen je kan hantu jepun..x mcm melayu punye hantu..haha..
Akeemz Akim: nombor 1 ngan nombor 2.. SERAM BHAII!
Ajib Sengat: hantu jepun memang kamikaze.
Jegathis Peryasamy: musykil btul aku ngan hantu/makhluk halus nie......setiap negara ade version dia yang tersendiri......macam2 hantu...... =.="
Kuno Kunos: yea. mende2 mmg bleh pecaye. cume kite orang melaya cakap mende2 ni "hantu". sebenarnye dieorang ni "jin". kite kene pecaye mende2 ni wujud cume xle taksub. dieorang pun makhluk tuhan jgk
Muhammad Azril: yang nombor 6 tu cm tipu je.
Irwan Asmaran: hantu jepun main tapuk2...hantu china lompat2, hantu melayu smua ada...jadi buat apa nak takut....
Muhammad Khairul: hurmm , aq masih nak cari pasal apa motif kita rasa takut.. haish.. psl muke die ke.... pelik2.. --" , ade tu ade la.. pelik2..
Eddie Juhaidy Hasrul: haha . jom cari .
Fizan Laloq: hantu jepun ni mcm merepek la.
Zharlie: tak takut pun,,,, hahahahaha :D http://www.lepaskendaly.com/lagu/detail/212/99.
Muhamad Ismail: aw.. cm betol pn ada.. tipu je 2... -,-
Tasya Natasya: betulll......
Mohd D Hanif: jpun bnyak bunuh diri mmgla...........
Rbs Aisyh: napa ada hantu nyer nmpak sama jer.....hantu pun pandai copy paste ke? mcm x real jerrrr......
Asan Ashran: nie aq dh banyak kali tngok.
Zulhilmi Sahak: Nape diowg x nmpk pocong ke ape ni.. Hantu jepun mesti nk jepun gak.. Adoiii!!!....
Ikhwan Yusuof: seram meyh .. :s
Dato' Lan: mengarutla benda2 cmni..lgsung xmasuk akal..
BbSyafiqah Hassan: Bertambah penakut lah saya lepas ni =i.
Hairul Chan: ĥǻĥǻĥǻĥǻ Penakoy
Shahmi Shahril: pling seram nombo 5.
Nabila Zainudin: errr tatot nyerrrr.
Shah Mim: terbaek sial...
Muhd Faried: hantu jepun x seram! hantu pocong gi seram! hehehehehe
Akiem Thugx III: aku ade 1..haha
Āsh Replày: erkk? hahahaha ni kan syaitan/jin je? Nabi kan dah pesan , apabila syaitan / jin mengacau kamu dgn menakutkan kamu , kamu bacalah ayat terathir ayat Qursi :D Nabi berpesan sebegitu :)
Ahmad Afiq: perghhh., n0 2 x bblh blaaa..
Erna Pachelbel: Menyesal aku tengok....aku 1 org lagi ni di rumah...sial...
Syura Ibrahim: bangang punya video... buat saya takut saja pagi2 ni. dah la sorang2 ni.. baru hantu 1st kluar, saya the stop video..hahahh! :P
Syura Ibrahim: Ainur Yazid bila cha da bangun bru aku brani tgok..wlaupom ade yg nmpak mcm edit jer, ttp serammmmm!!! gile tmbah la pentakutan aku ni..
Syah Mie: TiQah Hass s
Bear Teddy Teddy Teddy: btoi2
Syazone Shaharuddin: TiQah Hass
Abdul Rahman: gambar first2 skali yang muka senyum tu seram.
Sora Takenouchi: lemah semangat aku siut!
Elly I-boy: sedarlah wahai manusia....kita sedang brkongsi bumi dengannye.....die dan kita diciptakan oleh yg 1... Allah s.w.t..
Elly I-boy: real dol..
Hana Minsin: Ngntuk aku tgu smpai no 1.. Hrmmm.
Bok Piraibha: TiQah Hass nk awk
Loqman Aishiteru: tebaik boboboi
Norien Shahril: layan tengok time ni.. 1.20 am pehh menyesal bkak time cam ni.

VIDEO RAWAK

sds