MelayTv Logo
Thumbnail
Polis pria selingkuh dengan Polis wanita

by Adi Jason on Thursday, September 27, 2012
29062 points

Polisi pria selingkuh dengan Polisi wanita yang bersuamikan Polisi juga !!!!ckckck

Seorang Polisi berpangkat Bripka bernama Cokro Sitorus selingkuh dengan Polwan...

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Muhammad Dzulfikar Chibi Chibi: this is news from indonesian.
Putra Haiqal Alias: ape nk jadi lh.. bengong punye bini,.
Chinta Raudha: dua2 bengong..
Shaciko Shaci: mungkin laki tak dapat puaskan istri kot... tu yang try yg lain hheheh.
Mohd Daus: mcm pernah alami je...heheh
Mohd Daus: tapi yang best laki tue je...best sekejap je..huhu
Mohd Asraff Abdul Rahman: ALAAAA...KT MSIA NI PON BELAMBAK....
Ariff Nsem: KEPUASAN YG DICARI TAK PERNAH JUMPAI
Zollai Ortel: haha tu la kuat mengamput kan tu yg jadi mcm tu.....................
Shaciko Shaci: laki pompan same je :)
Oscar Blue: tak deh ugama mungkin longgar lobaang nya hehehe.
Harifin S: katanya selingkuh itu nikmat?
Ari Zhamengol: polisi lale.............
Messi: polisi tdk pernah d kasih jatah sma istrix jdi it mi pergi seling ku.... kwkwkwkw
Mohd Asraff Abdul Rahman: i laen tau..,i setia pd u jea....hahahahha
Jhoeka QOrina Chitaya: suami nya kurang ampuh mungkin..
Damn Hysteria: Ariff Hamsem negro kan ada..
Anjas Ardian: kentod Jah Truss. Emg Dasar Tuh Polis Ny Gatelan.
Ariff Nsem: tul tu
Hati Kertas: kalau bertepuk sebelah kaki ia x kan berbunyi, dia kena sekali lah baru berbunyi.. macam tu lah..
Ariff Nsem: sama gatal baru jadi,,,tul la tu
Memen Moolight Sonata: nafsu...
Syafiq Amri: kasian amat. rekam pake handphone...
Resty Gustiawati: ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ "̮ ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ , polisi makan polisi...!
Syafiq Amri: manatap kan bu??
Cruncher Block: len mcm bnyi 2.....
Rizal Qaseh: i2 betina bkn isteri klu isteri x akan wt cm 2..

VIDEO RAWAK

sds