MelayTv Logo
Thumbnail
Gol Tercantik

by Kisvosky Lentern on Monday, February 20, 2012
40025 points

gol ni memang gol paling cantik pernah aku tengok
tak ada lagi kot gol secantik ni..mane mamat ni belajar tendang nih..dah la kuat,jauh plak tu.. mau berlatih tendang 1000...

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Acap Shawal: the best goal...
Sahrul Ir: aku penah buat dlu...cuma x masuk tv jeee..hua3.
Mell Duke Gitomon: mmm... mmg hebat.. :)
Ciwank Red: tuuuuuuuu diaaaaaa makan diaaaaaaaaaaaaa wkwkwkwkkwkwkwwkw terer.
Salem Hj Ameran: yes..memang boleh diikhtiraf paling cantik...
Hero Dunia: asik kene share jer, penuh update kat wall fb...
Buzzshariff Alkaff: apa yg ctk ;tekan x kuaq pun ,,,, nk pekena org x dak org lain....cissssssssss.
Amaran Bin Che Harun: sapa lagi yg boleh buat banana kick camni?
Ayob Mohamed: mmg dasat tp dia lom tgk rembatan maut aku lg....hahhahaaa.
Saufe Amir: bola lencong gaban ler tuh..hehehehe.
Mohd Abas: r/carlos great
Mohd Abas: ftstc gol...
Syafiq Ridzuan: mmg cantik la..
Muin Nuddin: o
Hafizi Hanip: ni la zaman aku paling giler kt brazil...syg player2 tu dh pencen banyak.
Az Har Vi King: terbaik
Mohd Fauzi Mohd Salleh: Ni pkai bola dlu..bola skg x ble buat skil mcm ne dh..
Far Red: power
Jamalludin Yatim: aku pun pernah buat masa muda dulu. tu yg kita org panggil banana kik. Tapi aku buat taklah jauh sangat macam mamat ni buat. hebat betul tu. tapi perlu lahihan beribu kali.....
Abdul Halim: Memang Cantik, curve yg tak blh dibaca.
Muhammad Azwan: memang swing yang cantik..hebat ah!
Azley Wahid: juborrrr....
Azrul Adib: lahihan ape?
Harussani Abd Hadi: left fullback legend dari brazil, cultured left footed, ROBERTO CARLOS.
Jumain B Saide: Kau buat masa lawan budak tadika je kan...
Jumain B Saide: Latihan terjun dari pokok ker...wakakakak
Jumain B Saide: Kalau mase tu lawan tadika jer... Memeangla bo buat..
Affendy Hasan: memang terbaekkk...
Angah Azly: biso lah robertocarlos nie,, make gapo lah biso tumo.
Fadhil Hanafi Othman: roberto carlos! terbaikk!
Nazri Musa: stylo
Pak Cik Lee: roberto carlos...tendangan kaki kiri dia..memang laju nak mampus...sebab tu bola boleh melencong....kelajuan bola melawan angin....banana kick tendangan x laju...cuma ader cara nak buat...bola mesti berpusing ligat lepas ditendang....
Chamakh Van Bili: nanti aku buat gol tercantik dengan nendang dari luar stadion owkowkokwokw
Azhar Irfan: cntik there
San Sirosan: tendangan nie memang terlalu dasyat....roberto carlos nasib je tu.....
Amirol Rosli: Mmg terbooik!!!!!!
Mohd Suhairi: bola itu bulatt
Sitora Hijau: tengoklah paha dia, bapak besar kayu balak.
Cenyum Cokmo: tr baik l GOL NIII.
Noor Azlan: Keeper bleh tgk je...apepun roberto carlos mmg power free kick dia la...
Latiff Ibrahim: x minat bola.
Shafwan Hakim: ROBERTO mmg terbaekkk.
Shahril Adha: Cya la gol cntik yg prnh sy nmpk..
Vhee Jay: gol tercantik dalam sejarah sepak bola dunia......MANTAAAAPPP.
Hwady Ady: aku pun penah buat tpi tendangan tanpa bayang....lagi hebat...
Muhammad Nor Hakim: bangang....xminat xpyh la sebuk nak komen....
Hubbybie Ah Bie: lelaki x minat bola... ? OMG.. baik gi mati... hahahaahhaaa.. :D
Joe SR Weng: x leh lawan shoalin soccer gak...wakakakkakak...terbaekkk CARLOSSS...
Khairul Anuar Zakariah: cantik lagi gol aidil masa lawan taiwan.
Mohd Kamal: jangan d marah..... walaupun dia x minat bola... dia x menyusahkan sesiapa... SAYA PUN X MINAT BOLA... HAHHAHA... tengok komen yang seterusnye... suh pi mana lak lpas nie... hahaha..
More Lock: Wa dah penah bikin camtu joe !!
Wawan Awan Beradiasi: mcm roket pun ada... LAJU, POWER, PENUH DENGAN SKILL, PREHHHH.. kalau ada player Malaysia mcm ni punya free kick, begegar satu asia...
Kim Othman: aku penah buat..... cume x jadi cam dia je.
Joe SR Weng: ko mmg dasyat la...patutlra ghantau slalu monang kalo bab main bola...kkikikiki
Fiz Kamal: Mohd Kamal jom p masjid jemaaah ramai2... :)

VIDEO RAWAK

sds