MelayTv Logo
Thumbnail
SYIAH BUKAN MUSLIM Pasal Mana BOleh Cium Lelaki Dgn Lelaki

by Adi Jason on Thursday, August 30, 2012
7284 points

syiah Malaysia

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Zul Aiman: syiah sesat
Aryo Cipiet: Agamanya Orang Gila.
Adi Putra: syiah nie geng dajjal.
ZinGgo Kid's: patot la iraq dilanda musibah.. syiah gilo..
Limtatnya Dia: jgalah dri anda sekalian.
Nur AtiQah Yusoff: ambik batu tu katok kepala depa sorang2 balik~.
Ummu Abdullah: Syiah... Sesat sangat..
Medyenvizar: maka nya saudara2 ku kaum muslimin.....pergunakan al quran dan hadist sebagai rujukan kita beragama jgn ikut2 tan.....ok nah begini jadi nya sesat.............................kalian tunggu aqzab ALLAH...
Hafizuddin Muzakkir: awat depa ni pelik bebenor.
Khairul Xray: emmm...so hati2 lah kta smua dgn ajaran syiah yg ada d malaysia ni..
Rozlan Hussin: memang amat sesat.....
Zack Ismul: jadi beringat la.. yg dok agung2kan org arab nie.. mahupun yg belajar kat tanah arab nie.. pikir2 la beribu kali..
Killva Andira: tak abis pikir la ape punya agam ni?
Ain Mustamin Beddu: Mudah2an syiah tdk pernah muncul di İndonesia...nauzubillah
Rosmi Azmi: wahai para saudara...mari kita lihat semula sejarah para sahabat yang mereka bunuh satu persatu, selepas ketiadaan nabi muhammad sallallahu alaihi wasallam....siapakah mereka...mereka adalah yang mengaku islam di mulut, tapi dihati tidak kepada islam sebab..mereka mengeruni rasulullah...mereka sebahagian keturunan yahudi...yang memeluk islam atas dasar tidak mahu dihalau dari tanah pelastin dan, jurusalem, oleh.rasulullah dan para sahabat..maka kepada semua orang muslimin dan muslimat...igtlah perjuangan rasul dan para sahabat...jgn takut jgn gentar, kita ummat Nabi Muhammad saw..minta lah pertolongan pada ALLAH rabbul jalil....wassalam..
صف ريزال: syiah ngan yahudi sma je...yg mmbawa syiah tu pn yahudi...
Mohd Syahzwan Ibrahim: Menurut akhbar Tempo sepetember 2012 kiraan tertinggi penganut fahaman syiah di Indonesia 5,000.000 (5 juta) jiwa menurut ketua Dewan syura Ikataan jamaah Ahlul Bait Indonesia (IJABI) Kang Jalaluddin rakhmat. Tapi menurut beliau lagi mungkin sekadar 2.5 juta insan sahaja.. pemeluknye tersebar diseluruh Indonesia seperti di makassar, Jakarta, Tegal, Jepara, Pekalongan, Semarang, Garut, Bondowoso, Pasuruan dan Madura.
Mohd Syahzwan Ibrahim: DMalaysia sekarang terdapat lebih kuranng 40,000 pengikut fahaman syiah dan di Indonesia lebih kurang 5 juta pengikut dan dari hari ke sehari pengikutnye terus meningkat,, Berwaspada lah agar tidak terpesong akidah kita. Diakhir nanti umat Islam akan berpecah pada 73 gulungan dan hanye satu sahaja gulungan yang akan masuk syurga.. dan kita gulungan yang mana satu. "Ya Allah pimpin lah kami kejalan yang benar dan di redai"
Mohd Hasbullah Nakibullah: Baik
Mahdi Idham: laknat sapa like video ini.

VIDEO RAWAK

sds