MelayTv Logo
Thumbnail
Ratu Bencong Malaysia

by Jessica Kim on Saturday, May 12, 2012
14744 points

wow...ini betul betul serious punya competition!!! kat malaysia!!!!

malukan malaysia? atau jayakan malaysia?

sila komen

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Sally Samijo: x tau nak ckp apa. perlu ke pertandingan mcm ni.
Syafiezal Izzwan: pondan x guna g mmpos.
Syafiezal Izzwan: sh iT
Syafiezal Izzwan: SUARA FAIL
Kyrozuro Black: wat.
Saluha Je: astarfirullahalazim....
Khairul Ridzuan: hahaha cm bongok! xdapat terima! =,=! all I can say is bongoknye ratu ni.. haha
Mat Pih Toyo: bodo pnye event..
Rafidah Ahmad: Kerajaan kita suka...xpalah.... Ya'Allah selamatkan anak2 ku... Klau berterusan kat malaysia mcm ni...bala apa la menimpa anak2 yg kian membesar nanti...
Piracy Mx: kerajaan sepatutnya sekat anjuran yg mcm ni...aib sgt la...adoi...xckup ka wanita d malaysia ni?
Nurul Huda: Siapalh suami 'wanita' yg jelita ni...untunglh sgt...hihi
Brezzarre Crescent: menyedih kan..
Zack Wahab: mcm mn cara nk bg hilang tagline fb ni?
Amir Angah: Keje gile, betaubatlah sebelum anda ditaubatkan..............
Krol Nizam: nauzubillah himinzalik..
Aniss Aniesa: terima kasih kepada suami tercinta saya? ahaha apekah maksudnye ni...
依莎花: dunia dunia..terbalik di buat nya sudah!
Indra Syah Jebat: 7:00 - suami tercinta... awwww.... so sweet ha ha ha.
Nurhamidah Nurhamidah: hebat banget malaysia negara moslem bisa buat event seperti ini.
Suhaimi Wahab: nei pondan ker?
Zol Hasni Md Nuri: Inilah hasilnya bila pemimpin tak sensitip tentang tuntutan agama.. amar makruf nahi munkar tak dilaksanakan..
Ghazali Ramli: Tak tahubnak kata apa. Mcm nak mengalakan perkara yg aib. Aku pernah terlibat dgn majlis berunsur sebegini. Rasa menyasal pun ada. Moga Allah mengampuni aku dan teman2 ku yg berseronok malam itu. Apa2 pun ia satu pengalaman yg berharga. Harap aku tak lalui lagi perkara mcm ni. Kuatir Allah murka nanti.
ShahRone Ali: Semoga Allah maha pengampun dan maha penyayang ampun kan semua dari peserta sampai ke penganjurnya sekali di atas keterlanjuran.
Nornikman Mesri: Saya tau sapa yg paling seronok malam tu.. :)
Mohd Redzuan: MasyaAllah...smoga diberikn hidayat kpd mereka...
Reidtza Aguirre: Noraniza idris pown ade....
Reidtza Aguirre: Ingtkn kt THAILAND je officially buat competition ni rupanya kt MALAYSIA pown boley buat ae?
Azwani Manja: bodohnya.laki?
Aira Anggraeni R: astaghfirullah cukup tau sama malaysia ga nyangka malaysia itu negara muslim loh hati" karna adanya ini jangan" tanda" akhir zaman.
Aira Anggraeni R: itukan baju adat Indonesia o.O cukstaw ><.
Kerupuk Gemok: penduduk malaysia 80% bencong,, mangkanya malaysia bikin acara kayak gini...wkwkwkwkwk.
Syiera Eira: Astarfirullahalazim.........ape nk jd ? Dunia mau kiamat ka ?
Zala Vs Mimi: Bende dah basi la...
Mala Rahman: Bukan ke ada noraniza idris ke....??? Naifnya...
Pokmak Gusi: rosak akhlak haru biru +carca marba semuanya....
Mohd Ridwan Syahril: yg bodohnya.. artis pown support.. dunia2.. ishh2...
Koperasi Usahawan Islam Alfafa Kuala Lumpur: Gila jahil umat Rasullullah skrg ni...semua melayu pulak tu..hebat!
Puteri Chinta Wawa: suami tercinta?
Fakhrul Razi: Jkkk Fan Club.
Hajar Aishah: keperempuananku t'cabar..kompem depa2 ni banyak duit.
نور رحيم: Gila..mengundang laknatullah..esok masuk kubur baru korang semua tau..
Noor Ain: moga mereka semua mendapat hidayah dr Allah.....amin.
Nettellie Bulan Mering: terima kasih kpada suami trcinta saya? ko dah bersuami ke? soo sweet... =_=
Panda Apit: ADUH ADUH! ADUHHHHHHHHHHH INI SEMUA POYO!
Mohd Nor Fitri C: ni ratu bapuk apa...
Ewan Rosli: dalam kehidupan kadang2 ada kesilapan..xboleh salah kan peminpin jugak..bukan pemimpin sorang ja ada tanggungjawap kita pn ada tanggungjawap. maaf kalau kata2 ini kasar..if bgs sgt jd la pemimpin..mari tgk mcm mana nk pimpin berpuluh juta org kt malaysia ni blh ka x..klau ilmu agama penuh di dada bg la nasihat dan pendapat bkn menyalah kan org lain or menhina..sekian terima kasih.
Zahier Baby-Boyz: yg penting tak ader pompuan hahahaha semua maknyah...
Shera Noory: setuju

VIDEO RAWAK

sds