MelayTv Logo
Thumbnail
Seorang Polisi Menyanyi saat jaga pos

by Febri Andriansyah on Wednesday, March 14, 2012
18380 points

Briptu Norman Kamaru menyanyi India saat sedang jaga pos. Lucu dan menarik memang. Seorang polisi bergaya bagai seorang artis India. Dia juga menjadi terkenal gara-gara video ini.

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Mdm Moon's: beria..member sblah cm x the perasaan...hahah...
Mdm Moon's: Siti Khadijah ada bran buat aksi ni?
Siti Khadijah: hahaha...gilo ke...ko nak suh aku wat ktne nih...
Mdm Moon's: Siti Khadijah kt meja komputer ko...pastu ita kt sebelah wt x tao jek...bley gitu..?
Siti Khadijah: hahaha...aku takot ita pon join skali...
Kay Khamizah: hurmm...cm salleh yacoob pn ad.
Syarifah Adibah: meghiburkan...adik shah rukh....;p.
Ip Man Bidas: hahaah..klo boring mcm ni la..
Nowo Gawot: Mcam tau tau je
Ip Man Bidas: Nowo Gawot hahaha..
Din Marchisio: terbaikk
Nasrul Idham: hafal wei. hahahahaha
Jayck R Jimmy Gans: ahahahahaaaa...kelakar tgk member dia kat sebelah muka control ganas mcm tau2 je kwn dia nak buat lawak....hahahahaaa....
Ibrahim Aim: semart larghhh!
Nora Lutfan: best huhuhu... dri polisi tukr jd penyanti je.
Pad's Dek: hhahha terbaikkkk bro....hahhaha pecah juga perut ku siikit2 hahhahah.
Pipik Yana: chaiya chaiya chaiya haiya.........perompak datang pon xnmpak....hahhaha.
Aericka Arryjoe: Baekla....terhibur owh..
Muhd Luqman: wkakakka aku pown penah jadi camnih. biler tgk balik teringat je dlu2 kerja wkakka.
Mila Milan: jaga pos memang boring.....
Yanie AnDryann NassuHa: ~~memang hapening rrr abag polis nie....x laa bosan ngat kan...i like.....
Md Azy: best ssgt...hehe brulh x stress keje.
Lengchat Sparrow: mmg terbaik la doo.
Mohd Firdaus: terbaek wok, haha.
GM Devilaika: boleh buat menantu nie....^^d........nice perform BRO.....
GM Devilaika: nie...kalau polis MALAYSIA buat......dah lama kena gantung baju......^^d.
Jiwa Bagon: artis suda org nie....gara video nie....terbaik lahh....
Tinted Hassan: ahhhaha..mmg kelakar....hafal plakkk...
Ummi's Anum: Buang bosan tu.. kwn2 dia pun x kesah dia wat pe.. Mamat ni msti kaki lwk kat tmpt keje..
Juan Pingkul: norman kamaru
Albhoney Albumin: mmmm..terhibur..
Rini Windy: hahahah.....best gile.
Yusman Yusof: syok plus lawak laa.. :)
Andhika Pratama: Bukan hanya terkenal,, tapi sangat" terkenal... tapi begitu dia eluar dari kepolisian namanya skrang meredup...
Nurul Adilla: bukannya memalukan kah,, seorang petugas menyanyi begitu,,,
Hanamiescha Minsin: Ehhee sawan hindi..
Miza Zaza: so sweet sngt pe salah yer smbil tu nak menghilangkan mengantuk kan sye pon kadang2 dtg sengal yer gak dok dlm pos x ada keje cari keje hahahhahaahha.
Freddie P Mosuyun Eddie: peh......best juga ni.....happy alwayz
Valeriena Val David: penyanyi dh dia ni skrg
Kasmayani Rambli: Baru tk stress keja....utk diri & rakan pun ada tkg hibur...:D
Hami Dah: aok.. benar ya kak..setuju ku, mun ku menghibur ktk, takut lak makin stress.. hehehee
Are'qu Fazrinah: tergelak,,, saye,,, teengok, hahahhahah..sweet...je.
Irwan Kb Penang: kpda nurul adila....skdr utk menghbrkn hti xslh ahh.
ザキ住之江: Acil Aku Thu Joged.
Juliana Brownies: best ^_~ slumber jek.
Reva Moscot: nnti akak try wat at tmpt keje la haha
Jamal Zainal: bagus
Nur Edayu Abd Aziz: nkal2..
Rosinah Inah: buat lawak pula
Farid Ramly: perggghh abng aku upenye!
Ronal Adiansyah: to Nurul Adila, ini hanya untuk menhibur diri sahaja, yang memalukan tu macam awaklah, Pakai jilblbab tapi suka nak hina orang jer...
Ando Badguy: dye nk hiburkan hati dye.. bukan dye bwat dpan orang awam ke depan bos dye.. Polis pun manusia biasa gak awk...
Freda Dlonely: hahaha...dia menghiburkan hati nya, rasa nya tak salah pun kerana dia tidak meninggalkan Post nya..dia duduk sambil menyanyi dgn gaya yang menghiburkan hati dia dan rakan nya heheeheh...lol... ok lah tu...bukan mudah tau kerja duduk di Post...mereka pun tahu boring juga kan..jadi dgn cara ini mereka dapat merasakan kepenatan...bukan nya menganggu pun...pasti dia bernyanyi waktu tiada orang yang memerlukan bantuan , sakadar menunggun waktu habis keje rasa nya..
Amid Atiey: best..hahaha..kwn kat sblh wat bdoh je...tp mmg menghiburkn.
Beybie Archeles Evans: ahaha kelakar la,, comel :D
Nurul Akmar: terbaik la hehehe hiburkn hty nan kwn dyer pergh terbaik la law sy the sblh nan mamat ney mmg pp naik tegang la hehehehe klkr n sweet.
Fairuzzhuda Ismadi: memalukan ape plak???biar lh dye nk wt pe.jnji dye eppy..dye xsusahkan org pun..
Niesa Shafie: lucu..xsalah la nyanyi..bkn dia wt bnda slh pun..stiap owg nk jgk berhibur.. :)
Biarkan Saja: nsem kn....hehehe
LoNgz AyAn: masuk air la dia nie.. gelak aku nengok..klo dpn mata aku nie, guling2 aku gelak..haha.. TERBAIK! (y)
Zouq Rider: terbaekk...cara menghilangkan stress..apa korang pk keje duduk kt pos nie x stress ker? huhuh
Myradilla Anuar: duduk kt post xtau nk buat pe...bosan..ini ubtnya...he3...thibur gak dorg...suka lak tgk gelagat dorg nie...

VIDEO RAWAK

sds