MelayTv Logo
Thumbnail
Ular makan manusia

by Febri Andriansyah on Wednesday, March 14, 2012
291215 points

hiii serem ada ular makan manusia. perutnya besar begitu .. lihat saja. manusia masuk tubuh ular itu.. hati hati kalau di hutan..! hiii

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Anieza Abdullah: masya allah...
Muhammad Faiezull: haiyooooo betol kewww nie.. kaloo betol dia makann org knp xkasi mati jeww ular tuu utk keluarkann manusia di dalamm nyeww...
Rabi'ah Eddie: betul3... biaw kito tau sape?
Mohd Nazri Mohd Noor: nie namanya uloooooooooooooooooo..... bukannya ulaq......
Afzanizan Abdullah: BIAR BTL
Din Besi: biar betullll.....ngeri bro.
PG Petra PG Asri: Apa ni...nda nampak orang ken a makan pn..
Kahlid Lobo Ali: dasyat...kat mana.
Mat Safwan: Nipu blaker ni...lps like+like+like...esok xleh tgk lg
Melayu.tv: Jika anda tidak dapat lihat video selepas tekan SHARE, sila tutup browser dan buka kembali (Pihak kami mohom maaf sekiranya menyusahkan anda akan tetapi kami amat memerlukan sokongan anda). Terima kasih x 1000!!
Miemiey Retta Evalynna: hurm xder bukti pown...8least la bdah ke ular tu kasi kitaorg tgk benakh mkn manusia..ntah2 mkn lembu je kot tp saje jer nak wat vdoe hangat ckp ular mkn manusia...
Echah Nurqaseh: yes ke? klu btl nape x belah kuarkan org tu?
Lily Ong: Bikin takutttt......
Makmur Gebu: seramnye......ular yg mkn mnusia.. tp sure ka org...mcm lembu jew?
Jamaluddin Sudirman: betul ko ckp
Alex Combat: tak ada bukti pun ular tu makan manusia..klu setakat perut besar mcm tu mungkin ular tu makan binatang besar kan... klu org2 yg banyak tu beda perut ular tu lepas tu jumpa manusia dalam perut ular tu baru la boleh d kata kan ular makan manusia... skg ni tak ada bukti la... X FILE..
Puteri Ija: bosaaaaaa lakkk ai.........
Julius Mathew Gilong Kiddi: Alex betul bah ni... di Sabah pun sudah ada terjadi gadis 14 tahun kena telan masa ikut ibu bapa dia pi kebun. dan ada juga kejadian di putatan orang cina kena telan ular sawa... banyak bukti sudah pasal ular makan manusia ni... tapi tidak apa saya tatap mau balas balik saya pemakan ular sawa.... warrrrrgh jaga kau ular sawa saya akan buru kau di hutan sana...
Azizi Ashraf: ?//<<<<>>>>>tak patut.
Jello Jojoy: gantung la xnmpak manusia pun.
Eira Mieza: ular ni bukan mkn org ni... ni mkn lembu je ni...... :)
Yanto Cah Prambon: masya alloh besarnya tu ular.....ngeriiiiiiiii.
Aie Az: asal nk tngok kna share.....x yah nk share2 la...
Dzulhikam Dalib: Tipulah!
Emie Hairudin: mane ade mnsia mcm tu... tipu jer tu....
Ad Har: bkn mkn org ular ni mkn kambing.
Pemburu Bayang: betul la mkn org, tp org utan je.....
Omar Mdisa: ular mkn tong sampah kot.
Aida Suhaili Ishak: tgk btol2 bkn ular mkn manusia...cam mkn kerbau atau lembu...
Aida Suhaili Ishak: tgk btol2 bukan ular mkn manusia tp cam mkn kerbau atau lembu.
Abdul Rahman: nape aje tak bedah ular tu...kasi org tengok..benar atau tidak..ular tu mkn org..
Dania Diana: eiii...masyaALLAH...betul ker manusia atau lembu?
Cmah Rosli: xmcm manusia pun...mcm binatang je....
Diksue Suehana: btul ckp Miemiey tuuuu... ntah2 ular tu tlan babi hutn kot......................
Langga John: Ya ka mkn mnusia...
Zulkhairi Hanis: ni baru dunia... akhirat nanti mcm mane? jangan tinggal solat.
Nanis Brynice: macam ne ular ya boleh telan manusia sebersa ya.
Ammaruddin Amar: Wow besau nye? Dkt mane ni?
Nash RIn: ni telan lembu,,,,,
Kyma Khalis: besar nye manusia....ank lembu kot...
MizieSue Koi: kita bakor jer....
Muhammad Nadzmi: ni bukan makan manusia...sembang je nie.. ntah2 makn lembu....tnjuk bukti la...
Arai Sasuke: xnmpak mnusia yes pon,, bhong lh,,
Maizatul Atiqah Mustajap: x rase ular 2 mkn bintng ke?
Zatye Cyg Jasri: ek ehleh....pa brang mkan mnusia gengz,,, law btul mnusia..bg tnjuk larh..sma the ular ne mkan mnusia.bru gua pcya...
Cik Wan: makan kinzir nie...bkn mkn org.
Mentari Sandakan: MACAM-MACAM BOLEH TERJADI DALAM DUNIA NI""""""""
Shafril Pey: buduh toi...tertipu la.
Awai Awi: mane bukti makan manusia? aku pun ley ckp ular ni sebenarnye tercekik makan motor ex5 dream. hahaha keakar
Shohibul Syuib: ini ular ke harimau peliknye la hai macam mane dia makan orang tu masya allah.
Mohamad Huzairi Ni E: Tuih..!!
Gyo Steven: berapa kali nak share ni? x ble tengok pon... -_-! wateva...
Shahren Eizuka: bukan makan org tu...maybe lembu yg di telan nya.
Melayu.tv: tutup browser...buka sekali. sudah ok. sorry ye..
Roslin Yusoff: btl3...
Kunci Rahsia: jgn2, perot ular 2 msuk angin kot, 2 yg kembong,,..
Beiileeys Chaii: haha,,mcm tk lgck plk..
Sahazilla Ila: btl ke org? takde mcmorg pun..mgkn lembu kot.
Hairol Erol: Sje nk cr publisiti murahan la tu..Dh xde modal...
Afnan Pene: takkan org sebesar tuyh.. lek lok sikiyt..
Aqulah Jann: nampak sgt nipunye...tade bukti pun ular tu makan manusia. ntah2 dia ngap babi utan ke..
Miemiey Retta Evalynna: Hairol Erol ye ar...kasian...tak der idea nak promosi vdeo ar tu kn3??/
Emmanuel Zaireen Abdullah Tryco: tambirang sja bha tu.
Johan Johari: emmm
Chandler Jordon Panglima Banting: Craps!
Fadzirul Paji: apalah salah binatang tu wahai manusia.
Ijal Jaludin: bkn dpt tngok pn....tipu je bnyakk...
Edwin James Edwin James: btl kh 2.
Miszz Nurul: betul ke niemm ular mkn manusia.
Essfron Shelly: 2 lr..bhong ja x bukti pn...
Wazil Tambun: nipu je,,,, dia nak branak kot.
Hanan Mohd Adham: nampak sangat menipuuuuuuuuu.....kalau makan orang x de nye diorang lengah2kan masa tanpa membelah pewut ular tu....makan kambing je tuuu...
Nur Asyura Roslan: Mcm xcaye je manusia...entah2 kambing ke...hahaha
Melayu.tv: cuba restart browser anda..atau guna lain browser...sorry ye!!!!! :)
Mohd Amin: xnmpak pown ulaq 2 mkn orang..ang biaq btoi black... dia mkn bnda laen kowt....ini klau jual pown sooooooooooodap nie....hahaha.
Ricky Shawn: ntah2...mkn lembu modai x brpa nk ada nk wat cita
Mohd Amin: xnmpak pown orang....ulaq 2 mkn bnda laen kowt..ang biaq btoi black...ini klau jual pown sooodap niee...hahaha.
Hani Wak: bohong nieeeee.....
Hanis Kassim: ganas
Niq Slalu Cnta: br je kne dpt ular 2uh cam na nak bedah .,.. btul kot neh erk....
Che Faiz: taw xpa.. xda bukti.. ular tu mkn kerbau pendek kot..
Nizan Amir: tipu jew..mane ade ular 2 makan owg.dia makan gajah ta pew , ckp mkn. owg lak..puii! wat saspen jew...
EtaLove Ista: wauu...
Faizal HBasri: not detail.....
Syed Merwali: tahun 1995 ular sawa makan org kat malaysia...memang betul ular leh makan orang...
Azwan Panjang: btoi kaaaaa org?
Shahrul Nizam Mat Saleh: Diaoarang povokasi kuat
Joe Sabahria Sabah: lain kali letak video ular tengah makan manusia la.baru syok sikit.
Affan Al-rizqi: xdo pn mkn org..perut ular ni mcm ado babi hutan yo dlm 2..
Rain Dund Hj Ahmad: bikin takut..
Abdillah Kamaruddin: Xfhm aku.dh share pn xdpt tgk.
Shaloo Yap: orng aendanyaa.. bukti pn xde... just luaran.. entah2 babi or ank lembu...
Allãn Mirãcle DKstãr: bkn manusialh.. tp alien.. :D video lawak , bgini bh (y).
Fahimi Fikri: btul2...bkti x de
Syida Bak: sy penah tok, videw yg ada org siap belah perut ular 2, n memang betul ada ular kat dlm 2.....tpulang la kan....caye ke x....
Armidah Mirah: tda ap pon yg logic nya....Bgs tak pya! sia2 p tgok!:P
Lan Aeron: buang karan
Che Ess: hurmmm...da terang2 ular tu mkn binatang bkn manusiaa..xcaye2...
Samad Abdul: sungguh pn ular tue mkn haiwan lain mahupn manusia.. respect skit nyawa dia n jasad dia.. jngn layan mcm tue.. pijak2 g.. ular xkn makn manusia jika xlapar.. masalahnya skrg.. kita yg rosakkan habitat diorg n mkn makanan diorg.. so ularini diketogarikan terdesak utk hidup.. boleh mohon bantuan rakyat 500 ringgit nie..
Eddy Climb: mcm hampeh mcm ni pon ada.........

VIDEO RAWAK

sds