MelayTv Logo
Thumbnail
errr~ drama apa nie?

by Kedaionline Ko on Tuesday, April 10, 2012
27677 points

cerita telenovela aper nie? macam best jer haha... pelik kan..


Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
'isham'k Shar'm: msti tgk drama hbis madu sepohhh d buang...terumata nyo GIRL kat luar...
Nurul Azira: perghhh apa prasaan korng if bf korng kantoi depan2 cmnih? haihh
ワンダーランド ハニー: sedih kan.. ape la nasib..
Nuworl Blurbs: if bnda ney jadi kat aku, betine tue aku bntai jgk..xde nyer aku nk bia lps cm tue..
PokMat Al-Yahya: Banggang laki tu... hmmmm
Ery Harry: minah 2 brtengkar sbb mamat 2, tp mamat 2 buat bodh aje..patut kena belasah mamat 2....
Adi Enduro: kalau gf aq..yg wat mcm ni..sebijik dpt kat muke..kikikiki.
Mohamad Irfan: hahaha...egan syiall
Ie Jul: hebattttttttt.......
Chidori DAnnis MAdriesa: drama pi mai pi mai tang tu
Suraya Wans: jangan salahkn sblah pihak je, klu brtepuk sblah tangan x kn berbunyi..cari je la pengganti lain..
Aie Nazri: terbaik seyh...
Comrade Bobo: nice, two hot girl fight over a douche bag. very nice indeed. pity her. that's all I can say. what a waste.
Comrade Bobo: what a narrow minded girl. hmm. typical.
Comrade Bobo: leave him immediately la. nak tunggu apa lagi? unless if you girls dah tergadai. *if you know what i mean*
Akeemz Akim: sweet kot. haha.. -.-
Ifkar Fauzi: hidden camera..yeh..haha..jelas2 awek die ckp..wat are u doing with anther gurl..haha..
MOhd Shahrul Andi: ko skandal ke der......padan muka tiga2 malu..
Aiman Ismail: budax baju hijau tu rilek ja tgok...mcm tgh tgok movie g..haha.
Najwa Isnaini Ismail: budak kecik bju hijau tu....hahahaha!
Hafizi Hanip: so...sian...
Siq Itodan: rasanya awek dia tu g iklas dri prempuan tu..ksian loh...
Adik Manja: ea btol tu.. hehe...
Umarul Faizal: owh garsh......trasa sifat simpati aq....ksian plak tgok video nih..dh la kne tipu, kne tingglkn mcm 2 je..hari valentine bwt diorang plak uh..perghh...aq x dpt byangkan prasaan prempuan baju biru 2.....
Zam Chai: ape pn tak boleh..
Cheq Ain: haha... bdoh pnye bf..
Azrulnizam Ismail: habis madu sepah di buang..dpt lar amoi rambut merah..comfirm gaduh kat mrt spore..
Mohd Azlee Fredolin Abdullah: suddenly... who will know about it.. lol..
Diyana Faodzi: Hahaha...dah hempuk tu blah jela xpyh nk "who is this?" bagai, p carik laki lain yg hansem mcm Dennis Oh ke bru berbaloi if nk fight pun.
Rosidah Ros: tu la lelaki tak cukup satu pompuan.takut aku nak ade boyfriend, sendirian lgi baik ar..
Asik Atin: arrrr...lelaki siallll...da dpt lar 2...fuck off...p mampos kw.
Skunk Ayah: adoooo..cem ner leh kantoi ny?
Adibin Raul: pandai dorang buat drama kannnn...
Beby Farah: bodoh gdoh sbb boy....bg penampar jalan je len kali....x yh dok tepekik2 cm org gler uat jtuhkn mruah sdiri je....
Eryn Pycato: ppuan jugak yang sdih....... hemmm ='(
Nona Comel: penah kakak i kena camni.. tp, kakak i diam je.. kalau i, memang dah kna lelaki tu.. tp, perempuan tu lari tengok kakak i.. huhuhu takut la tu..
Cik Jaja: gul tu patut tinggak jer mamat tu..mmg tak leh pakai pun..tak nak ckp tak nak senang..gul yg awek baru die ti..kena mcm tu gak..law aku awek baru die..kat situ gak aku tgal mamt tu.....lelaki tu siap mncrut ag kat gul lama die...sad==.
Cik Jaja: law saya bagi penampar kat 2 2 ..than blah...hahaha cari laki lain lagi bgus,,,
Nor Afizah: bila manusia dikuasai nafsu amarah ini lah jadinya.... memalukan lah minah oit... dah terang2 dia curang.. cari jer lain aper susah... yg malu bukan mamat tu tapi perempuan tu lah... menjatuhkan maruah sendiri kerana seorg lelaki hurm....
Cy An: kalau aku jdi laki 2 pon aku bisu, mati akai kot.
Cy An: tapi kesian gila kat pompuan 2 kena tinggai. -_-"
Lengchat Sparrow: apa la lu amoi xmo gado la,, wa kn ada ma... aptb la lu.
Ardi Ricci: gadoh sbb laki curang n plastic bottle?
Mohammad Asri Adnan: dating la jauh jauh sikit... contoh : pegi kuala gandah ke tengok gajah.... he he he... kan dah kantoi...
Wanie Sazly: kalau aku. nampak depan mate mcm nieyy. say congratz , senyum then teros blah. buad ape nakk malu kann diri tepekik cum uwh =='.
Eryien Natasha: Aku nak tggl komen jgk...heee...
Mard Janie: ong bak rindu.
Chee Qann: tade yg pelik... LUMRAH MANUSIA..
Erix Es: lupakn dia..come to papa, meh~ haha.
Azizul Fahmi: this is the facttt! I put the pressure in my head! hahahahhahaa
Amy Arisya: carilah pengganti lain tak seronok kalau kahwin dengan orang yang tak mencintai kita kan....
Petskyz Zakiy: saya ada awek tiga pun x kecoh mcm ni.. relak la,, Pmpuan bole bnyk Bf untuk d pilih bgtu jgak lelaki.. x slah kan... tpi jgan bagi dia harapan..
Muñeca Loco: haha! best seller
SanKuzo NeVes: Comrade Bobo Tajammmmm.... P Terbaekkkkkkkkk la bro... Hehehehehehe [Gelak Jahat]
Tuan Roy Mustang: apasal plastik botol yg di bawa2 dlm hal ni susah nak faham cewek2 ni hurrmmm.
K-dy Kamekaze: x ley ckap mcm 2 ..2 mslah dye...mesti ad sebab ..x kn la ppuan 2 trgila2 kn lelaki 2...
Nur Airah Fazirah Ismail: aku hempok jer org cmtue nyusahkan org jer...
Syedmohdnazrulikram Syedmasri: habis madu sepah jgn buang tepijalan hehehehe........
Azrulnizam Ismail: sokong tu kalu dibuang tepi jalan ramai yg menunggu pulak...:)
Mohd Rayzo: DAH ADE PENGANTI LA TU...HEHEHEHEHHE...AWEK BARU KALE MERAH RAMBUT...SEKSI LAGI DARI YG DULU......MAU TAK LARI MAMAT TU....
Syed Ali Mohamad: suka hati doranglah bah...................
Shino Shikamaru Narumi: the namanya jantan....
Asha Syazana: sian mngse .
Faezzie Faez: kalaw aku berambus dari situ......muker tembok xper duk lamer2 wt malu j owng tgok.......
Ju Judy: Tampar n blahh jak klu sya.
Mathews Rundu: ksian tgk..
Eddiey Adiey: Sabar bha Ju....
Donnie Yen Ip Man: susah2 jer aku kan ada.. ^_^
Fizan Laloq: minah tu marah sbb lelaki tu tipu dia
Ju Judy: hahhaah...klu betul kan sya berani bt cm tu edy.paling2 pn tgk dr jauh heheh
Wawa Cu: Yg boy tu pun mcm hndsme nk curang bagai... Seeedihhhh
Adel Bianca G: Seriously the girl with dress still want to walk away with that guy? Such a bitch la...
Dean Afero: hahaha...padan muka nasib baik kat Public kalau tidak awek tu dah kena penampar...
Don Luis: kalau aku bla jek hahaha memalukan.
Khairul Anwar: NIe Bule Letak Kt Slot Akasia TV3 Nie! Wkakakakka! xD
Mohd Fareez: pompuan 2 p terjun bangunan ke?
Edlee Raikkonen: Oh..Kau telah mengkhianati cintaku..Tapi nice legs la leng lui baju hitam tu..
Lina Zulaika: gaduhh cinta
E Dah Laa: makanla kacang
Beybie Archeles Evans: terus terang aku ckp aku pnah kne mcm ni,, tp aku tak kaco diorg aku tgk kan je,, bile dye dtg kat aku , aku pulak ade bf len saje aku tayang bf baru aku kat dye wakakaka adil r kan? =D
Lyn Shazlinda: lau saya, seriously sy xpekik2 cmtu dah...sy muncul dengan tetiba depan dia n his new bitchy gf, simbah jer air, then cakap,"tq!" then blah....mesti dia malu...keh3...
Harith Firdaus: u dnt touch me! xD
Mohd Hanafi Nizam: Xiaos Yeanz ko pn ada kt sini ==
Shafiq Ranggi: seronok nye....
Firaz Lah: best3..=3
Fatma Anot: Jauh mana sgt la perhubungan yg dibina dari air mata org lain......Tunggu jak la turn pempuan yg satu lg tu.....dicurangi juga oleh JANTAN keparat.....
Armhey Buchuxx: suraya wans pernah x kena tingal? klo pnh tingal sah2 awk xkn ckp cm nih dh
Muhd Hasyim: ini menyebabkan bunuh diri,.... true?
Mohamad Azizul Abdul Aziz: waaa..dramaking in english la..meh ramai2 tgk.. :O
Bee Eye: dah tahu dia 2 curang tinggal kan jew lah.....buat ape bising kat depan 7-eleven kedai owg 2..buat malu jew! bukan nye tunang GF jew kot...
Zafes Bin Zamaluddin: 2 tahun mah...aku kalau kantoi camnie mau balik makan nasik pun raser pasir...
Tok Ndak II: tu jantan.... bkn laki........ dan tu betina bkn ppuan.... harap maklum......
Smart Naza: ha ah la....tiru macam beby farah dia cool je kalau boipren dia org amik....kan farah kan?
Smart Naza: eh puan suraya.....jgn buat cite la.....mana ada depa men tepuk2 tangan......depa org putih kata had an argument ok......tak bek ooooo tambah2 nie.....:D
Smart Naza: Cik Jaja eeeee cengenye....baru je nak ngedjust.....x jadik la.....akutttttttt......
Bibie Sweet: bongok la...apa ka bende dorg betekak tu..palui..huuh..
Zuraidah Dah: Kalu aku lahh aku tinggal jerr dua2....habis citerr
Ana Abdullah: gado lg. cari len sudah la.
Aizad Shah: wow.....jgn lah mempermainkan hati dan perasaan wanita..huhuhuuhuhu.
Ayushinichi Kudo: cilaks... bodoh nye betina n jantan... kuang ajar tol... klw aku dh lame aku rembat..

VIDEO RAWAK

sds