MelayTv Logo
Thumbnail
Gol Messi yang menakjubkan

by Saiful Ranchoddas on Saturday, March 10, 2012
86333 points

Goal messi semasa menentang Atletico . .

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
More Gee Bedul: memang menanjubkan..
Fg Daftar: kau paksa orang share lagi orang tak buat.. Mintak Tolong la.. jangan paksa.. apa ra..
Haziq Nordin: saya suka
Haziq Nordin: hahaha
Haziq Nordin: 89uiytrftrffrtfrt
Benz Aliff: macam tahi...hahahaha
Radzi Muhammad: can hampeh!! tak leh bukak... buang masa aku je... paksa org share lak tu... sama perangai cam gomen...
Encik Jahar: lu paksa og share la bro kamon la.
Shafik Ismail: pegi mam
Az Blur: Terbaik
Yusri Mat Salleh: ..jgn paksa bro, org menyampah paksa2 ni bro. tempat lain pun ader gak leh tengok..
Ismail Talib: Elek r
Melayu.tv: kita akan cancel share itu dalam bulan april. Inshallah
Zaki Zenon: Share.. Share.. tp haram tkleh bukak. Asik kuar share jer... tkyah nyusahkan org la woooi admin !!!
Rizwan Ryan Zk: xnak share boleh x?
Aaron Harry Ajis: suruh org tgk nak paksa2 share puihhh!
Manzaidi Mohd Amin: pandai kau tipu...leps ni org tak akan percayakan kau lagi. hampehhh
Akmal Mohd: tipu gapo abg man??
Aziz Mamat: apa benda x leh tgk pun...
Sabri Ebo Celup: ape kes kena share plak dulu bengong.
Md Farid Salleh: gaplek punyo gol.hu.hu.hu.
Sksp Rompin: budak tahun 6 blh sumbat gol gini....penjaga gol baru setup kubu tahu2 d tendang....
Muhammad Zikri: kalo aq jdi pgadil aq akn ckp x gol and bgi kt kning atau mrh.
Pak Cik Gelong Boncet: wisel dah tiub bang :)
Alb Rey: messi npu kuat...
Cik Siti: good job
Nizam Musa: Bongok paksa share
Melayu.tv: sorry ye....web baru kena promote sikit...terima kasih.. :)
Hasidah Mohamed: tu x betul tu, golkeeper belum bersedia lagi, kalau nak menang biarlah sebagai hero, jgn ambil kesempatan pada yg lemah.
Mohd Jais Anuar Hashim: biasa saja sebab keeper jelas duduk posisi yang terbuka luas dia buat gol.
MaznIey Ramli: mung laa nipu kuat...bola pon x reti main ...
Alb Rey: Mazne Ramli mu sapo japuk g2...kcekk.ats birai napa nate budok...
Afandi Mohd Najib: keeper tak ready lagi, bole la.. wa pun bole cam tu..
Azan Pru-Bsn Takaful: hmm..penipuan yg begitu menyerlah.takde apa yg hebat pun setakat kick bola masa keeper belum bersedia apa2 lagi.mcm pukul curi je ni.puihh!
Malaikat Maut: apa punya sial la nyrh org share video cmni..
Rezza Wan: aku share pastu aku remove..papetah pakse share..puii..
Alb Rey: Suhana Ana hahahaha....geram r messi... benci messi..hahaha
Hisam MY: tak tau undang2 bola, jangan komen.....pandaiiii.
Md Ridzuan Md Isa: bodo tajuk mcm goal gempak , keeper xabeh setup lg mmg la boleh goal! bangang
Lung Red: HAHAHA 2 lah namanya bijak.
Mohd Fazrullah: orang bodoh jew kte messi tipu.
Bogey Muar: haha
Fourzi Puad: mnakjubkan opah kamu...bodo..
Are Mean: hahahahahahahaa...... Terbaek dri messi.. nipu nombor 1...
Khairul Hakimi: keeper atletico 2 yg x reti.
Oh Faizal: Bukan salah Messi , Jangan nak comment ORANG je. Korang boleh jadi Messi? then kenapa perlu kutuk dia? bukan ke salah Pegadil? Dia kan ada kuasa -.-" Beban lah manusia.
Oh Fiezie: seport messi, yg lain x seport. bole berambus ,!
Imron Spensa: aq suka mesi
Shah Gendon: messi xsalah....GK tu bongok...
Yuuto Kazuya: hahaha...wa caya sama u messi...nice trick gol...tu bkn tipu...bila wisel dh tiup sepak je lah..siapa suruh layap....messi go go go..
Mohd Syaamil: biarlah messi diarpun nk hidup jugak.
Fuuma No Kirikaze: Kelako lah orang2 komen nih bukan salah messi pon salah team lawan coz x bersedia.. ref tiup dah wisel so boleh sepak la walau pe2 keadaan pon... haha x pernah main bolah ke? so peace messi good job barcalona...
Hakam Ahmad: zaman ni aguero pun rambut panjang lagi.
Evan Jerry: Hmm... ni bukan salah messi atau pengadil. sepatutnya seorang atau dua orang pemain atletico mestilah menjaga bola supaya messi xda ada peluang untuk tendang bola tu. ini bukan lah salah pengadil atau messi. ini adalah pengalaman supaya xda berulang lagi bagi pemain atletico. he..
Xzoc Alex: sebab aku tak suka barcalona.
Lim Kok Fu: boleh jadi messi kalau setengah tahun yg lalu.buat apa pun hebat.cuba setengah tahun merindui tengok larat lagi tak lagipun berapa kali permainan dimain sampai ku tak tau kira.ku bukan expert ip.kalau cakap pasal kereta dan construction bolehlah ku jawab
Lim Kok Fu: syg faham tak lama seorang dimain perasaannya mungkin akan dari rindu ke takut.abg betulvtak percaya adenya org lagi yg boleh dimainkan sebegitu lama
Arief Ilmam: aku suka barcelona, tp kuat sgt main tipu.. lakonan dan barcelona x dpt dipisahkan.. :D jgn marah barca fans.
Muhammad Khairi: hahha terbaek!
Mohd Shafiee Mohd Noor: Hahahaha....view keyo...:-).kuat nipu.....bangang...haprak....tau nak kutuk org...ko ingat ko tu hebat sngt ka bangang....hahahahaha....piraaaaahhhhhhhhh
RiFs Dastrange: mcm 2 kah? issss...
Muhammad Afif FreeZler: tok aku umor 73 tahun pon bleh sepak.....siap target penjuru
Aiman Romero's: bende wisel dah tiup! betol a tu.
Ejat Emir: Korang kutuk2 messi mcm la korang tu hebat mne pun...lain la korang ni ronaldo ke ap ke..hahaha...#mohon terasa
Hasbullah Lah: hahahah... geli hati dengaq ayat tu.
Sikubi GugusanPulau: messi power..
Azman Bandukan: caya lah messi..hihihi.
Willy ScreƤmoKing Todeathkillinglove: gol eank sngt insh. (*_")
Ayie Erie: eh undang2 mcm mane??btol la.pengadil xcakap pape.salah pehak lawan gak.cuba lau dye x lawan pengadil.xde ye messi leyh wt mcm 2.lau pengadil tiup cakap freekick.pas 2 nk bantah jd ginie la.lau x bntah msti pengadil suh tunggu.sepak bile dye tiup baru sepak.dh cibuk nk lawan pengadil.kn dh xsempat pengadil nk suh tunggu.nie la jd nye.^_^
Shauqi Hakim: kalo aq tiub pon dh blh gol...
Hafizi Kamarudin: Barcelona klu bab2 trick ni mmg terer betul..
Aliff Hakeem Lah: pengadil berat seblah tipu kena rasuah!
Muhammad Alif Ismail: nk skt ati btpa...bknnya dpt papa pn.. nk mng ka klh ka tu dyorg pya hal....jgn amek pot....
Gagah Man: menakjubkn jebo...x gentel namanye ni....
Ahmad Nasrullah: messi penipu! keeper x sedio lagi.
Aramai Tii: Ni la bola ada skil, tipu muslihat tk kn lurus bondul hahaha...kikikikk Messi hebat!!
Michu Michi: Mcm kau kan..,
Aramai Tii: Hahaha...mcm kau juga Billy Azim
Mat Firdaus: admin yg bodoh share vdio..ni bkan mnkjubkan la bodo...ni ref x tiup wisel lg....
Muhammad Ibrahim Mortadza: cuba team malaysia macam tu nak marah tak
Andreas Abraham: I love messi ^^.
Schaiful Schenko: Messi kalegha!
Syukri Crown: wkwkwkwk! giler laa
Pening Beladas Ggmu: messi curang,, penjaga gol blom siap,,
Muhd Faizul: bodoh2 je.. barcelona ni....lawan chelsea pon kalah time final juara-juara.
Maxi Mikeklose: View Keyo messsi n pengadil its fuck.....bodoh....
Cotton Viscose: Tiada manusia yg ada kuasa
Edward Peter: kalo aq tutop mte leh wt.
Cucu Pak Harun: lakkk...
Daus Bbc: hahaha. . Menakjub kan ke cu. . Daus pnya gol lagi menakjubkan. . Smpai patah tiang gol tu daus kerje kan. . Hahahaha. . .
Cik Aida Muhamad Sadan: cucu pandai ke men bola..cm x jee..huhuhuhuhu
Harith Skater: saya peminat messi juga..tapi bagi saya itu x adil langsung...dia x bersedia pon..
Izha Ace: menakjubkan? bodo...sempak curi2 time keeper xsedia ibarat xde keeper la siall....
Firdaus Rashid: tetap gol
Firdhaus Rosli: eee org yg ta tw maen bola je kutuk messi,,bodo!! kn lw free kick kne sorg jage bola supaye messi ta sepak tros..tp org tu ta jage,,die la yg bdo!!
Azril Amri: Keeper yang bodoh , tak bersedia awal awal -.-
Cucu Pak Harun: daus ptt lew kajang tiang gol tkde.. rupenyer die punyer keje...
Cucu Pak Harun: Cik Aida Muhamad Sadan wah wahhh aida.. jgn pandang rendah pd cu ei.. cu penah wakli RTM JB tau.. jgn tk cayee.. hahaha
Mt Niram: messi terbaik
Khafizan Rajali: wtf

VIDEO RAWAK

sds