MelayTv Logo
Thumbnail
sanggup gadai nyawa - anggot polis selammatkan kanak-kanak daripada digilis lori.

by Adi Jason on Wednesday, August 01, 2012
24618 points

sanggup gadai nyawa - anggot polis selammatkan kanak-kanak daripada digilis
lori.

PROGRAM TV: NTV7 Edisi
TARIKH: 01-08-2012



Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Fisya Nufi: semua negara china..xhbs2..
Eynaa Omar: yang perempuan tu macam mana pulakkk..mati ke?
Ziema Cooler: syabas.....
Nabilah Fawwaz AsyhrafIla Hassan: itulah kecuaian bwk kenderaan sepatutnya depa naik basikal jelah mcm jepun, asyik nak laggar org je rkyt ngara china ni.
Norfaizah Eizah Masza: syukur la selamat..
Ahmad Hadi Munir: budak kecik selamat.lagi sorang cmne?
Fird Pie: bgus la angota polis cina ni klu malaysia....tau la...
Mohd Zahir: barang suma made in china...
Wanek Wany: syukur..............;')
Nurul A'in Shahbuddin: ni full entry yg sy buat sebelum ni. http://celotehcikcm.blogspot.com/2012/08/kanak-kanak-di-china-nyaris-maut-polis.html
Saya Tak Ada Nama: tak habis2 komen ckp benda tak elok.. sakai punya orang.
Elmyra Yumeera: pelik sokmo negara cine ni.
Syaharudin Yusop: mana x semuanya china sbb semua yg dok post pasal negara china.. malaysia pon x kurangnya mcm tu.. cuma x banyak post jew.. bukan nk backing china tp kita selalu dok mengata negara org.. tp negara kita sendiri dh cukup elok kew. huhu.. sekadar pandangan
Amim Syamim: shukur selamat..
Pein Akatsuki: bukan yang langgar jadi keutamaan, tindakan polis tu yg kita perlu perhatikan.bagaimana peranan dia.ni dok mengata je negara org, semua negara ada berlaku kemalangannya.
Helmi LvEina: negare china memang failed bak undang2 jln raya.
Khairul Cekal: cakap je pandai....jadikan la teladan untuk kita smua, ape prasaan kita klau yg kne tu anak kite.
Mohammad Nazrin Annuar: Bukan China je blaku camni, kat Malaysia pun ada, just xde video je.. nama pun kemalangan, bukan benda yang diingini.. Fokus pada insan yang berani selamatkan budak tu..
Ismail Idris: gampang,,, bukan gadai nyawe tu..xmati.
Akira Takasaki: Paling tidak,rakyat negara kita tak pandang je bila ada eksiden atau acara gilis of doom. Maknanya kita lagi elok└(^o^)┘
Sparta Xvi: semua pekataan buruk dihaskan untuk negara China sahaja yes...
Chapixx Myraa: haha btol2.. xD
Muzainah Mj: memang tabik spring habis lah!
Shah Nazhan: janji malaysia bgs..klo nmpk org yg susah dtolong, klo nmpk kucing jatuh parit dtlong, smua dtlong x kira bangsa dan agama..2lar nmanya 1 malaysia..
Mok Saje: Akira Takasaki sape kate... kalau seberang sana yg ade eksiden, yg seberang sini pun duk jem... masing2 duk tolong tgk n rakam.... lepas tu upload..... kes bmw langgar pnunggang motor kat malaysia baru2 ni pun da tunjuk minded org malaysia pun still tahap ketiga... so xperlu duk kutuk negara lain.... hmmmmmmmmmmmm~~~~~

VIDEO RAWAK

sds