MelayTv Logo
Thumbnail
budak nakal

by Kedaionline Ko on Saturday, March 10, 2012
60907 points

budak nie ligat giler, tak tau laa anak sape laa nie ..

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Famerul Iswan: mmg nakal ar..hak3.
Charles Ongkili: Dah share 3 kali, tutup/buka browser 3 kali... mo tengok vid, tak boleh.. kena share semula. Berapa kali mo share?! 1,000,000 kali share?! Kindet laa
Melayu.tv: sorry!! Jika anda tidak dapat lihat video selepas tekan SHARE, sila tutup browser dan buka kembali (Pihak kami mohom maaf sekiranya menyusahkan anda akan tetapi kami amat memerlukan sokongan anda). Terima kasih x 1000!!
Nor Fazlina: klu ankak the kne sepak ngan aku ni x pon blik uma kne sepak ngan lki ak.
Nur Aniff: hahaha...
SyaHrul SyaHmi: mak mse kecik2 pon perangai cmtu.. confirm ahh ank ikot perangai mak!
Hafizi Haron: alah ko mcm bgs jer nk sepak org...
Aq Azlan: wakakaka..subhanallah..
Al-shaik Shafik: hahaha.....
Møhämåd Faeiz: hahha!
DEq JOe: nie bdak hyperactive nie... kna bgi dia pelempang skali bru ok.
Fakhroul Roudzi: macam Jan Anies msa kecik.....hahahaha.
Syahrul Aminuddin: balik umah komfem kne kaw2 punye!
BenTox's Brand: Hahahaha.....
Vyra Zonah: sakit hati rr tgok bdk ne. eee
Naim Bdx Blurrz: hahaha...
Luqman Al-Hakim Saiful Bahri: HAHAHAHA!
Aidi Yusri: hahaha! adq aku pon ta nakal mcm ni! haha!
Nur Syahira: hahaaa... langsi bt0l bdk tuw... :D
Peri Kebahagiaan: MasyaAllah.. wahhh kecik2 dh mcm nie bahaya.. kne bg 1 nie.. hekkk
Sun Sa Raie: giler nakal...HAHAHA ape2 pn..kale merah..seksi urrr..HAHAHA.
Mahadzir Husain: kurang ajar nyerr tula nk ank cepat lagi hhahahaahahaa.
Muhammad Fariz: moral of the story.... pakailah kondom.....
SyaHrul SyaHmi: Nurul Are-qielah saya disini bkn nk cri pasal.
Tomel Nye Are-kIm: Nurul Are-qielah benda kecik pown nak gadoh kew...
Supian Yan: hahahaa ini msti lahir terlebih bulan nie....ahhaaha nsb dia tk tarik yg dlm sekali...hahaha.
Mohammad Fayuzie Angah: nakal mcm org 2 je!,haa..haa..x3.
Mohammad Fayuzie Angah: nakal mcm org 2 je!,haa..haa..x3.
Supian Yan: ahahaha hampeh....hahaha
Mohamad Hafizz Arifin: kecik2 the gile sex...hahaha.
Mohd Amir: hahahaha....
Sya Lynn: budak nie nakal sgguh.......heperaktif nie........cm awk masa kecik ae.....hehhehehehe.....guau jgn mare ae.
Sya Lynn: baru th ke..org tu nakal dier byk.......suka lah dier tu....hehe3hehe.
Supian Yan: ahahaha salah...sya lebih dari itu...haahaha
Supian Yan: ahahaha tnduk2........
Daniel Danish Koshim: klo aku dpt bgi penampo sedas.
Rock Ville: pnye la nakal anak...
Manja Erin: hahahahahahahaha
Boboi Kecik: biasa la tu bdk2...
Eqah Eqza: Kalo aku mmg dh mkn penampar la budak tu...
Ady Zubir: hahahahaha....jyeahhhhh dah anak laki hahahahahaaa
Adam Faris Putra Hisham: Sial punya budak.
Nur Natasya Hanni: nampak sewpendew merah die...
Memeyla Firdaus: law ngn ak budk 2 mmg ta la ak manje kn..ngade2 sgt 2.
Faridah Tastik: ni macam tanda2 budak ADHD yang hyperaktif.
FittRia Amante: Dgil nye...
Izz Faieyzan: asl boge nyer??
Mohd Hafiz: ahhahahaha..kurang ajar punya anak...sure kena pernampar kaw2 tu..^_^.
Hamidi Fizie: kes main x pakai kondom la ni
Amirul Rul: grip je skli pale dak 2...senyap2....
Pipik Yana: hahaha terbaik punya anak...
Vahn Schneider: budak ni nmpk cam hiperaktif.....klu dia betul2 hiperaktif, nk didik mmg susah.
Ku Riy: bahana 'bgurau' dgn suami xpakai 'stokin'..=).
Pengeran Ahmad Afif: bapak dia mesti seorang gangster dan nakal dengan perempuan.wakakak.
Azee Adriana Adnan: kahkahkah..tgelak tros ahkak kt kaunter tu..nsib bek spender cun.
Rudy Adad: tu...la...jangan terlalu manjakan anak tu......... beginilah jadinya...kalau terlalu di manjakan...... kasi dia gula gula panjang sekali sekala.........ehhehe:)
Febry Kurniawan: bagus tu budak, patut ditiru budak macam tu, supaya seloar mak dia keliatan.
Nur Azira Azman: kesian mak dia.
Asyraf Combat: samseng gile budax tu tarik sepinde mak die.....
Dom Potter: mcm nie ada bagus?
Deon Anthony: hahahahahhahaha.....
Firdaus Lobo: kehekehekehk...tue mkan dye..
Nor Azwan: so,, mane2 dak perempuan..jangan la pakai skirt ye..nnty nmpak spenda warne ape..hahahahahahaha..
Hafizuddin Hamidon: ahahahahahahahah adoi~~
Mohd Shafiq: btol2,, dgil gilew bdk 2,, ish3,,
Mohamard Xarfuarnt: padan muka xnak dgr ckp anak sendiri.
C Julaks Jalie: nie bukan nakal tapi budak yang jahat laku laa..
Noel Alcatraz Martin: kah3...gila nakal
MRz ADy: giler pale budok ni hahaha...
Nicholas Daminsu Nicho: ini kalilh hahaaaa....
Amirol Rosli: Ini mcm bkn kt sini. ....luar negara kot
Nabil Farhan: klau aku, tgn the smpai the kt muka budak tuh..kena pelempang.
Van De Clavier: msti mak dia x pkai skirt dah lpas ni..
Azlina Lin Hamzah: mmg nk kene sepak budak ni....
Dennis Lu: memang nakal budak ni.
Welly Chua: WAHAHAHAHAHA................... MALUU
Mohd Hamizuddin: gila bdk jahat mcm setan.
Prince Farid: Kompom blk umh kne makan penerajang mak dye
Shafiqin Aiman: Perg Mantap punya.
Zool BaKri: 2 kalu adik aku 2..x arwah mati aku kerja kan die hahahahahha.
Ghostsmg Jai Prospect: perghhh...warna merah woooo. kakakkakakaka...haduihhyai...
GiveMe Job: Mak manje kan sangat anak die tu.. Bodoh. . Hahaha
Mohd Saiful Bukhari: nasib IBU LAH =)).
Zulhairi Shafik: kesian mak die...
Noo Namee: wlwlwl ngakak dasar bocah.
Liana Gylerr: heii klau aku x tau dh mne bdk tu pgi aku bgi terajang skt kesian mk die tros mrh mke cam kat bwh tu hahaha.
Muhammad Johan: hahahaha bgos nyer dak nie...da beso ley jdi bapak ayam.
Epol Azzam: angkat pacuk pala ja budak nh.
Norafidah Chu Meaan: bg pijak jew muka dy.
Marlboro Zai: conform kaw kaw.
Dika Putra Pertama: buda macam tu lah yg patot kasa...
Geng Hafizal: haha giler..
Norlida Abdullah: haha kalu ank aku maw kena sepoh ja depan 2.. wt malu
Kamarul Ude: babi pnye anak. base xkenang budi ibu].
Delima Mekar: Haa haa haa bengong! sabo jer ler... hihihi
Kembara Sufi: budak cenggini la yg slalu timbul kat sg. klang...hahaha
Myra Fiera: jahat gila bdk nie..
Melcy Nanclex Conception: hahahaaa
Haikal Danial: hahahhahahahaha hahahaha bodo2
Kim Hyuna A: budak nakal itu tangal kan skre mak nya

VIDEO RAWAK

sds