MelayTv Logo
Thumbnail
dirogol setelah dibelasah

by Are Reh on Friday, June 08, 2012
66498 points

perempua malang ini dipercayai dirogol setelah dibelasah oleh sekumpulan pondan yang dipercayai menaruh minat kepada teman wanita tersebut..

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Nor Afizah: siapalah yg bodoh g upload benda nie..... geli dah aku tgk betina rupa jantan nie.
Emy Suhaimi: mcm sial.anak haram.
Sabri Chong: fuyoooooo
Sahlan Ab Ghani: Terbalik... Jantan Rupa Betina..
ZawHaw Zuey: noob indo
Zack Sz: jantan bertopengkan betina...
Saiful Gbn: mcm nie punya orang pun adaa.
Fatiha Mazlan: PONdan pun ado selera ko dgn perempuan , aku ingat kan laki jur selera pondan , bangan penye bapok , kau poe jo laa rogol laki , bodoh!
Rizz Seefrizal: sial................
Pok Mid: gampang .................sial hahahahahahahhahahahahaha
Rizalman Rizal: potong aje kumis nya..hahah.
Fahim Faiz: 2 brlakon la. .Kn sume jntan kt situ. .
Norita Zainal: ada gak manusia cam gnikan..apalah bangang...
Ayoy Disini: dasar brengset! bocah2 eiki dasar goblok, bajingan&sundal! ngomong gaye in jelek! haaa..kan the kluar JAWA aq Huarh hua hua huarhhhh ~(gelak jahat)~.
Nurul Hiedareyou: Over nye..
Ayoy Disini: aik???ada jgk?? XD phm ke uh dear <3
Nurul Hiedareyou: TAK..
Azie Limie: Manusia jnis pa ni xdak akal tol. ...Bodoh2 jer
Wan Alifhazim: Ank haram 2 org ke???nk komen pn agk2 la sket..
Wajah Saryu: hhahaahaa
LuTfi AzhAr: nih laki ka pompuan?
Ahmad Firdaus: Mcm ptuiihhh!!!
Deez Edreez: mcm gampang! puihhh
Hani Lee: mak aihh, pondan berotot ma..haha okey, kalau macam ni la punya pondan, kite pun takot woo..
Ayie Azrael: adeiii...ketat..elak da tobat nnti...mandul lak..hahahaha
Khairul Azli: ROTFL.....
Latiff Haha: pondan kan anti pompuan , pondan ade batang nak rogol rupenye , haha !
Izna All: Wkwkwkk...... Ini ch Rombongan nya Boy Band! Uweekkk..........
Daeng Sophia: lucu bangat! saya suka saya suka....
Effendy Andyz: oi? manada pompuan pon....semua pondan larrr....
Jffry NcIxx: Wooiwooi,.,.jgn perang lo banci!
Zuan Ishmael: wakaakkaak lawak sial!
Anggur Mirah Hijau: jahanam nya dah lah pondan dia buli kawan nya......sial..............
Anggur Mirah Hijau: kaum lelaki banyak yg bodok dan pemalas.tu la dia jadi bondan.tobat lah abang pondan.
Onn Isatin: kesian sangat kena di rogol,,, org kurang siuman.
Aziz Jusoh: Bodo punya indon..
Muhammad Raimie Shaffy: huduh gila pondan2 nie... x nmpk cm pompuan lansung... heheheheeh
Muhammad Darwish Zakry: Dasar bencong...puihh!!
Intan Springs: huduh?? kojaq gila hg nie..
Zachary Juin: pukima la kamu!
Dania Izzaty Sedek SHah: bencong?? ape 2???
Faizul Faridudin: wtf!
Mohd Saiful: Semuanya pondan mcm pundek
BudaRk CokeLat: cubit sikit, terus pengsan? adeh X_X
Ahmad Fahmi: lol bodaoh amat ini...
MacZue Henry: macam sial ja pondan ni sama juga admin yang post video ni...macam sial otak takde....
Roy Candra: menjijikkan
Mohd Hasbullah Nakibullah: nei bkn pondan btl2, dia org belakon je ,saja nak bt lawak
Jambo Bobo: sial la jai..
FaQih AimAn: BODOH2 JE PONDAN NI.
Are LaNz: macam sial la video ni. aku tengok dia cubit je x kan itu dah pengsan kot.
Peatro Fullofsins: matoi...
Lian Zee Chong: tda2 bh!!
Ariffatri Gerald Mohammad: Jijiklaaa kalau jantan berlakon jadi pondan, melebih lebih
Siti Nurnajihah: tah papew la...
Jannah Syhepet: ap seyh,,. laki skunx mmg xthe hti dan perasaan,, xberperikemanuiaan,,.!!!!!!
Vince Seth: ahaks3.... ni wayang je lebeyy~~.
Man Putra Archery: huhuhu
Romzi Ariffin: mcm sial..
Ongky Himawan: ini cuma ulah anak2 teater yang sedang menunjukkan eksistensinya di jalan kesenian jalanan.. jangan negative thinking man.
Adrryana Nisha Nabila: bodohnyer alahai betina yg komen kt bawah ni.. ayat tu manis skit je pompuan kimak..hrp bertudung tp mulut mcm hanjing kurap.. itu kan video indon wt, n main2 je...ko xde hotak ke nk pkir? puihhh...
Muhammad Farhan: jap... aku tidak faham.. siapa yg perempuan? aku tengok dalam video tu semua pundan lelaki? mana perempuan yg korang cakapkan tu?
Amin DevGel: gila lah nasib baik gurau2 punya vid buleh2 pulak ada pondan tegap hahahahx.
Amin DevGel: mcm ko Jack Render pundan yg tegap tuh hahahahhaaha
Fernando Joe: boloq molek kakah ni.....
Ahmad Sempoi Ahmad: aku sokong mereka sje jew wat video nih x kn x leh kut aduii yaii
Wira Ira: indon talingong...indon paloi haha.
Rizal Othman Jai: sama je dua2.. mulut bleh tahan..
Adq Last: dim la kimak
Jack Render: sial
Amin Idayu: Bhahahaha pundan pula ... ahakz ..
Amin DevGel: mmg itu mmg hhhahax
Amin DevGel: jack : hahahaha......mna ko d mlm gara2 tggu ko d mutiara aku balik berhujan pastu tu beguruh lgi tuh -_-
Che Bella Belinda: a'ha betoii tou kak adrryana, mcm laa dia bgus sgt kan , n 4 ur information pompan .. Pondan x main pompan ok..
Aldi Fansuri: kalian mank semua suka zina..rogol sini rogol sana...padahal waktu becinta cuma tahan semenit,...langsung lemes..cerita aja abnyak.
Norhazlinah Mohamad Sahid: ntahnya...terang2 kata video nie hanya fiktif...tu maksudnya rekaan...dongengan... yg comment ikut emosi tu just tgk tajuk je...nak play video sangkut2...then main comment je...haha..manusia2....mcm2....ni kes judge book by it's cover... lagi 1 kan Adrryana nisha nabila, dak p'puan bawah nie bukan fully bertudung...byk je pic free hair die...siap jelir lidah pun ada...haha...makin lawak...sila la tgk...
Pokcik Din: http://www.MyTonePlus.com/yadis
Pokcik Din: apa nk jadi. http://www.MyTonePlus.com/yadis
Anas Shanker: hahaha nice
Helmi LvEina: bongok
Hadi Mohd Noor: Poh-key-wak!!!
Saeros Sador: huhu, just for entertainment jer, kalo ikut logik, dah nama pun nafsu sebb tu la ad gay, lesbian, bisexual (laki pompuan, dia sapu), ap2 pun bleh jadi, sedangkan sumbang mahram pun dah banyk jadi (mungkn ad bnyk yg x didedah dlm akhbar lg, who knows?), sy xder la sokong kegiatan rogol. tp kalo pikir balik nak banding lelaki rogol perempuan dgn lelaki rogol lelaki kurang sket risiko mangandung, lepas tu gugur, xpun buang trus, masalh gak tue, :-)
YuSri AzIz: kang semua aq sepak...haha.
Dai Loi: berat 66 indonesia.......
JebOn ANaz: pondan,bapuk sume mcm sialll,,,haram jadah
Shah Muzamil: waya putus
Tekken Man: Mcm sialllll....!
Wawa Balawi: pondan kalau gadoh mulut dye lagi bisa daripada perempuan tau..eee x RELA UUUU..ahaks~~.
Sue Amiera Suffian: bkn nya rgol pmpun... kan drg bt video tu ... untuk mnyampaikan mesej supaya kjdian seksual ta berleluasa.. cbe tgk vdeo nya btul2... sblm komen.. :) klaulelakii yg ingin mnjd pondan dn pmpuan yg ingin mnjd pengkid.. bkn bnde tu yg drg na... dh kehendak ESA... ada mkne smua ap yg blaku.. kita jgn lah pndg drg hina atau mgeji.. sbb drg pb hambe ALLAH.. sbg mnusia kita mndoakan spye d bri hidayah pd nya :)
Muhd Shawal Shafiee: selekeh mayonis nk mampus.
Aazerien Fenz: aikkk...senangnye cubit tetek dah mati.... yg kt dlm comment ni lak pompan gaduh pompan...ish ish ish....
Anwa Amuse: @#$%
Sufian Awang: org kite ni mmg suke maki hamun ekkk..
Mohd Noor Hisham Nasir: Macam bodoh bangang je
Dy Adyrian: bkn jntn ke tu,.hemm,.Penipu btl.
Poizon Orked: hahahha dh tntu bdk yg pakai bju biru tu lelaki bkn pmpn...gimick je lebeyy..bazirkn gb jerk.
Kanda Ejoy: LAWAK BODOH APA BUDAK2 INDON NI BUAT? MCM SIAL....HAK PUIIIIHH~~!
Yaya Hugs: yg bju ungu ni pmpn ker lelaki. confuse
Katsumi EmoFreako: bukan pom pan bukan laki tapi pondan
Yaya Hugs: coz aku tk full

VIDEO RAWAK

sds