MelayTv Logo
Thumbnail
orang tua belasah orang muda.

by Kedaionline Ko on Wednesday, March 14, 2012
39521 points

Hormat orang tua lein kali jangan nak belagak sombang sangat.

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Bujal Tzr: padan muka..dia ingat pakai kereta mahal, itu jln dia punya..amekaw..
Annyss Kayz: hahhahah...like!
Mohd Hayat Hanaffi: hehehehehehe.....cangihnye kete dia.
En DreKan: budu btul . .
Glyn Tan Tai Kooi: ahhahaha
Namewee FXXX Lynas good day to die: :)
Mohd Amizan Md Said: haaa 2 mkn dye...
Fauziah Kamaruddin: mmg padan muka..berlagak.
Mohd Kerol: abik kaw...hormati org tua.
Jin Swift Po: hahaha sempoi nenek ni...
Muhammad Kausar Samsudin: org tua bnyk pengalaman..haha..
Ridzuan Nurul: padan muke ko dah tau org 2 org tua lagi nk hon bnyak2 kali bodoh yes org mentang2 lah ko pakai kereta mahal egat jalan 2 bapak dia punya ke.
Ray Aron: hahahaha.. baru kau tak tahu....hahaha keluar eback diaa.
Faidhi Aufa: x de ape2 pun aq tguk?
Muhammad Fariz: rasakn
Supian Yan: hahaha sian pon ada...
Ruby Awg Anak: Hahhaah padan muka
Nur Nadhrah Ahmad: caya la nenek. bru cool kn. HAHA. airbag tkluar siap.
Mohd Firdaus Mohamad Rohan: Amekkaw!hahaha...br ckit nenek tu bg intro...lom bkk kuntau lg tu.len kali,hormat org2 lame..jgn angkuh
Hafizan Kharauddin: terbaik la................................hahahs
Mard Janie: air bag terpancut.
Rolles Didan: pangil isteri bha tuu urangg.
Ratu Hati: apa kau rasa? oren? hahaha kuang ajor sgt!
Bob La: pakai kereta besar..tapi tak ada budi bahasa..padan muka....
Cherwin Don: ne pdan muka dia...
Dhom Nalza: tu lah ingat hormati orang yang lebih tua hahahaha lawaklah.
Meor Zahidi Tahir: SEMUANYE KOMEN MENGHENTAM YG MUDA TU.......... takde yg tua camne nk ade yg mude......
Azrul Saufie: gua tabik la makcik..... baru ada akal...
Dean Jr: oii xkje ke??
Muhammad Rosli: amekaw...x rti hormat org tua..
Azzamein Shaffiq: hahah! pawer la macik ni! kuang aja sgt.
Khairul Faezi: ahahhah mmg giler la org tua tu hahahhaa.
SiLver Stone: mcm 2je
Etsuko Yosei: LOL
Asmy Nazirah Adam Nozzan: padan muka blagak sgt.
Trunks Kyo OngVi: bila nmpk org tua mcm ni kena tungga jp dgn bersabaran klau x akan jd mcm tu.
Mohd Fazlee Johan: haha pdan muke.
Mohd Latif Bin Talib: hahaha...ambik tuh.rasa kn kau..selamba jer muka makcik tu lepas tu...
Pokcik Din: padan muka dia hahha. bukan satu rahsia lagi! handphone anda menjadi eset untuk. anda bukan satu beban untk anda, http://bit.ly/PhJfya
Nabil Najwan: Wahaha! ,, Terkena Kau! Aku tabik makcik tuhh.. baru ketuk bumpers orang muda tuh dah kena padah ahaha.
Jb Azizi: ha... padan muka lu kena ketuk pakai beg hu..
Helmy Ahamad: hahahahahahahahahahahaha.... padan muke.... gong ngak.... hambik kau.....
Ayushinichi Kudo: padan muke... brsikap gitu lg... hahaha...
Amat Song Billong: memang patut x hormat orang langsung..
Amat Song Billong: tapi lepas tu apa dia buat kat orang tua tuh?
Kecik Lapan Lapan: aduiiii sial la skit perut aku tgokk terbaik la nenek tueee.
Fujih Yong: hahahahaha..............
Ahmad Fawwaz: Harap kereta je lawa tapi kene hentek ngn orang tua hahahahahaha......:)
Ando Badguy: Pukul je dye macik.. Poyo lagi. hahaha padan muka kau!
Anum Adalah Anum: trbaikkkkkkkkkkkkkkkkkk

VIDEO RAWAK

sds