MelayTv Logo
Thumbnail
suami menampar isteri dalam perkahwinan

by Adi Jason on Monday, March 05, 2012
387769 points

mengapa? apa isteri buat????? alamak...susah nak faham!!!!
kesian perempuan itu..


Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Ganesha Thanapalar: gd 1...
Micheal Fauzi: hehehe
Popol Rock-antu: kimak kelakor babi...erm..masalah depan org pun dia dha berani buat penampor macma tu..apa tah lagi besok kalo tinggal berdua..macma sial jantan ni...hahahah...:)).
Wan Tido: sial....
Erna Asiv Ashavin Ibrahim: x faham lah... jari jantan tuh kena gigit ker haper?
Apiz Hafizudin: SENGAL
MiszCty Ellesya: glerrr punyeee suami.
Ara Sofia: myb masa dia suapkan kek tuh, wife dia tergigit.. tapi giler la..x sengaja kot.. bengong punya jantan..
Nurul Syafiqa Manja: tergigit jari pn nk lempang...ape lah punya suami...sampai aty lempang time tetamu ada...ishh...malu laa isteri dia...ape la..xjaga air muka isteri langsunggg....kojaqq....
Bomohymns Okultika: rileks guys dya cuma kena kahwin paksa ja pn kahkahkah.
Nor Sham: hahaha...bodoh banggang punya suami, kut2 yes pun jari kena gigit jgn la tampar isteri dpn org ramai...yg isteri pun 1 gi gigit jari suami wat apa...mcm2 ragam la...
Fazidah Ibrahim: Knp nk share sblm tgk. Tk jelah
Madlan Harun: bukan kena gigit...pompuan tu korek hidungnya pakai jari lelaki tu....
Madlan Harun: Ryanna Ria tu baru hari perkahwinan da kena tampar....klu da beranak pinak tak tau la.....
Farhan Khasim: o0o
Eddy Thani: bla..bla..bla
Norzen Bp: potong stim sampai pagi
Amber Anwar: perempuan tu die gigit jari laki tu may be sebab ddie memang dah geram....cer tgk tol2 perempuan tu rilek je lepas kene lempang...laki tu plak nak blah........aku rasa kene paksa kawin ni....mcm mana pon memang sial lah jaantan tu...main penanpor perempuan mcm tu pasal jari kene gigit....tak jantan langsung!
Jue Reanny: kejam
Nur Iman: ape bendenye nie....klaw ade sari kate bwu bez...tercengang seketike..
Norazlina Amiruddin: kakakakakakkakakakk
I-robot Ruzaidie: hohoho
Ella Isabella: asal die wt cm 2?? plik2 org skrg
Puan Zuel Fika: ...
Chok Mie: haaaaaaaaaaaaaa,,,,,,, mungkin lelaki tu bagi makan kek hidungnya,,, penampar lah datang haaaaaaaaaaaaaaaa,,,,,,
Siti Zahrah Abd Rahman: mcm kawin paksa je....
Min Art: aduiii..kelakar ada...2 P pun ada...pening pelik....betul ke jari lelaki tu kena gigt? aduiiii..pening300x...
Yusuf Saidina: Bukan melayu ni.ini org arab. Org melayu tertib dan sopan,x mcm ni.
Siti Ashiteru: Kahwin terpaksa kut
Amy Adam Rayyan: kakakaka...kelakar siut.. tp aku rasa dia nk halau lalat la...
Dja Dijah: jgn kawin la kalo jahat sama bini..p kawin sma binatang biar ko kana mkn hahaha...
Sani Hamid: huh..hebat..hahah
Siti Masturah: hahaaha,, rase dy tekejut kot tgk muka bni dy putih sgt,
Ratu Alan Alan: I tak faham...apa salah? suami menampar isteri? kenpe?
Ruby Awg Anak: isssh sakit hati nengok.....kalau aku la pengantin pompuan dah minta cerai masa ni gak....
Chilli Merah: what d hell of that bull shit men? patut mamat tu dikapak jer tgn jahat dia.....jahat betol.
Chloreg Sikin: Panas baran tahap dewa babi..
Noor Azlyna: la...awat tu!!!... dah tergigit jari kena pnampor plak... kesian-kesian....
LanZ's Az'Lan: Ha ha ha ha ... Yg aku nampak, memang ari sang suami kena gigit oLeh sang isteri. Time mahu kasih makan kek kedaLam muLut isteri, LaLu isteri tergigit jari suami. Suami marah sebab kesakitan dan menampar isteri.... ..
Luqman Duebeleih: kene gigit tangan suamitu, pastu macsm kahwin pakse jer
Budget Kad Kahwin: bkn kena geget.. tp pompuan tu nk sembur benda dlm mulut, kat muka laki tu... budget nk malu kan laki tu.. sbb tu laki tu hangin... cer tgk byk kali, slow2 br nmpk..
HaDie Ignacio: pelik..aq rasa pmpuan 2 gigit tngan laki..y bodonya..c laki g tampar...emmm...pelik, prgai manusia ne..hehehe.
Papa Muez: Kecik punye hal je..kerat je tgan laki mcm 2.
Norlela Bt Samsudin: Nabi SAW bersabda yang bermaksud. "Sesungguhnya yang termasuk golongan mukmin yang paling sempurna imannya ialah mereka yang baik budi pekertinya dan mereka yang lebih halus dalam mempergauli keluarganya (isteri anak-anak dan kaum kerabatnya). "
Puteri Aizarina: gila kot lki ni
Roland Niun: Kena tangkap basah tu. Cuma bukan lelaki tu yang buat.pompuan tu ambi kesempatan kerana dia nak kawin dengan lelaki tu.
Aishah Fahmi: alaaaa kena gigit sikit pn nk tmpar2....apa pnya lelaki.......
Aishah Fahmi: alaaaa kena gigit sikit pn...dah nk tampar2......apa punya lelaki.......
Pn Mawar Lyza: aah...yg lelaki tu mcm suapkn mknn pki jari msuk dlm mulut pempuan...agknyer kene gigit la tu jarinyer...hohoho...klu laki aku wat ni...aku bg penerajang jer...huhuhu
Shah Effendi Hashim: ni la bahana kena kawen paksa^.^
Mohamad Jahaya: Siti Zahrah Abd Rahman bina dia gigit jari laki tu...tu pasal kena penampar ahahhaa
Asha Reynym: sangat tidak faham:(
Seri Qaseh KuChynta: boddo pnye jntn... nmpk cgt jns x gne...
Wazie Rose: hahahhahahahha....ni kali la c tambi.
Zahari Ridvan: bodoh
Maureen Max Kinjau: perkahwinan d batalkan...dia mental problem...send him ...for further treatment....
c'Dania Ejoy: ntah pe2 la...xde motif lgsg...pmpuan pn bodo pe lembu gop...hak3.
Noel Hirunwongkul: happened in India...wt do u expect..ppl without no manners...stupid people.
Azri Barlock Siregar: KENTUT TAK BERABU...MASAM BAU NYA
Ma Madiah: Yg empunya
Londuk Gala: pengantin perempuan, tergigit jari tu lelaki, tu sabab lelaki tu marah sangat...bodoh.
J-ki Can: aku thu sbb pe....bini die tergigit jari laki die..pahtu y laki die ni pulok kuat melatah..ape lg mmg dpt la se das...hahahha....the moral value nyer jgn suap kek time bersanding suap la budu hahahaha.
Ain Angela: apa2x pun alasan nya mmng x ptt pun pkl time tu dpn org ramai lagi..gila apa laki tu..awl2x dh tunjuk belang..suka pukul2x ni x bgs..
Mior Hanafi: Sengggall
Khair Ibnu Yusof: ingat nak gurau...main gigit2....x sangka kena penampar lak.....
Anthony A. Roman: ini kali la..anak yang di kahwin...tau2....mama terkahwin....pulak...apa tidak...bila ka c makan kek n buka tudung lain muka pulak..heheh.
Mohd Azri: pompuan tu gigit jari kot
MekNor Kelate: kawin paksa kok.
Hara Heyra: suami dia nie mmg ske kowt bg penampar free! haisshh pns baran uhh! kang siram ngn air teruz jd sejok baran..sabo jew laa si isteri yewwwww.
Ayman JackLy: kesian nyer si ppuan.. suami suap kek pasti si isteri tu tgigit jari suami.. tu yg kene tampar.... cpt jer tangan naik..
Nanie Zulkarnain: kes nya........ bla si suami suap'n si isteri kek, apa yg jd?????? msa 2, si isteri GIGIT jari si suami... jgn slh kan si suami, klu kta x thu keadaan yg sbnrnya.... mkin si isteri GIGIT jari si suami krna utk suka2 pd aslnya tapi bla si suami t'kejut.... i2 sebabnya, si suami trus tampar si isteri.... t'pulg pd anda utk nilai'n video nie... p'soalan nya, salah sapa dlu???? si suami @ si isteri.
Lemon Honeysweet: wat?
MekNor Kelate: hummm...kalu mcm ni laa perangai....kalu saya...hari tu jugak saya bagi talak 3 pada dia
Yop Pro: laki ni agak bdoh cki lgi bahlol...prkra kcik ja pon nk tmpr bini, aduyai,, iden rsa t bla dh berdua kompem kena penerajang gn suami., meh bini dia 2 kt aku ar..hahahah,:) tkar tmpat..
Floresy Majelim: kimbett..bru nk kawin the brani tmpar..depan org ramai lagi tu..apa lagi kalau kat rumah..confirm si isteri dikejar dengan parang..eee....
Nina Ima: ntah pe pe..
Hana Waleed: ni bukan di Malaysia, org Malaysia tak gila macam ni.
Bexter D-Crows: Isteri dia tegigit jari kot..
Nor'ainie Walang: pengantin perempuan tentulah x sgja tergigit jari pengantin lelaki...tp yg si lelaki tu pulak x blh nk control kemarahan dia, xpatut sepak isteri didepan org ramai....sungguh memalukan..
Ouh Fara Farisha: try tgk ulang2....maybe bini die gigit jari kot time laki die suap..laki die duk tgk2 jari ja pas lempang...hahaha.
Qasieh Mahsuri: memg la kne pnmpr,2la len kli jgn men gigit2,p...ngek ngok ngek ngok jer.,
Nurul Qistina Qashid: Dh klik..share n like..tak leh tgk pun video tuh.
Tashea Jasmyne: hmmm.... mcm kawin tuu mainan ja kan... mcm perempuan nie patung ja kan. suka2 hati di sepak terajang! SIAL!
Subashini Lingiswaaran: ish pengantin perempuan tu gigit jari laki tu lah...wakakakaka.
Shira Mira: standard la gul kna penampa laki...he2.
Wani Shaari: bini dye gigit tngan dye pa? adooiiilaaa
Jamalludin Yatim: laaaa. ini kan lakonan dalam filem aku, isteri dot dot dot.
Linzawati Utam: Mohamad Jahaya betul 2...
Linzawati Utam: pmpn 2 gigit jari suami dia e2 psl lah kena plempang..kcian dh geram sngt kot..adehh
Linzawati Utam: bini dia 2 y p gigit jari laki dia mn x laki dia tmpr...
Zikree Ridhuan: ni mkn dierrrrrrrrrr....................... ambik kaouu.......................
Rosdianah Sidik Hasani: Jantan Sial......Perempuan Bongok.....
Banedid Hackers: hok jntan to msih sting todi laie tu,,, sbjik mcm kling joo.........haprak tol arr nya jntan
Liya Danish: si isteri tu tergigit jari die kot time suap mknn tu..tu yg kne tampar..hmpeh pnye laki..mntk dijauhkn dr laki jnis ni.
Maya Sharmilla Suhaila: laki ni sudenly kne sawan babi so he bcome like dat one..morron!
Siti Arbaayah: KALAU PD HARI PERKAHWINAN DH ADA ADEGAN PENAMPAR, X MUSTAHIL SLEPS ITU ISTERI AKAN JD MACM SAMPAH. TEMPAT MELEPASKAN KEMARAHAN. ELOKNYA LELAKI MACAM TU JAGN KAWIN LAGI BAIK.
Farhah Amir: hahaha...lawak giler...india kn,....
Hana Narahashi: bini gigit jari suami die kot...
Chaca Sevenup: time suap kan istri die, istri die tegigit sekali jari si suami gamaknye tu yang makan penampar tu...
Jimmy Tan: dia tampar sbb ppuan tu gigi jari dia ka?

VIDEO RAWAK

sds