MelayTv Logo
Thumbnail
Aksi amoi dirakam

by Rancho Prerajulisation on Sunday, October 14, 2012
51876 points

fuhh..agak keterlaluan sungguh pakain amoi ni.sehingga menarik orang di sekelilingnya.

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Fuuma No Kirikaze: PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA. Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan. Syarat Kelayakan: - Asas komputer & internet. - Microsoft Office (Words & Excel). - Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris. - Komputer/Laptop - Akses ke talian internet. - 18 tahun keatas. - Boleh bekerja tanpa pengawasan. Maklumat lanjut layarI: http://bit.ly/Riywiz. PS: dari website diorang RM50.. tapi dari saye nak PROMOSI RM30 sahaja sah sehingga 31/10/2012 selepas itu RM40 murah lagi dari diorang sebab diorang pakai website saye akan terangkan melalui email or fb... terpulang nak pilih mane ok. 100% Bukan SCAM, MLM APE2 LAH YANG TIPU2... NI REAL PUNYA JOB CAM KORANG PERGI MINTAK KERJA KAT MANE2 SYARIKAT LAH CUME NIH SECARA ONLINE. SO PILIH LA..
Littles Adamz: tgk 02:40
Syak Nasrul: kes pegang peha lah nie...padan muka anda.... ahhahahaha
Pokcik Din: parok2 bukan satu rahsia lagi! handphone anda menjadi eset untuk. anda bukan satu beban untk anda, http://bit.ly/PhJfya
Nur Khairina Azhar: bangang ke ape?
Acu Zack: tu lah pakai lagi seksi2 siapa suruh...bila dah jadi cam neh pandai lak marah2 orng...hmmm..apa lah nak jadi.
Ali Setan: tendangan padu...tepat mngenai sasaran....
Suryana Lo: bkan salah cew la...knpa jdi cow gatal bgt...tgok sikit udah lanciau udah naik...potong ajla lanciauny klau gk bsa mngontrol.
Aha Hiana: Ahhhh ga jlss
Nadiah Azmi: tulah indahnya Islam nk jaga wanita..d suruh jg aurat..sbb nk elak benda2 cm ni lah...kan xpsl2 bergaduh...
Saiful Epul Xencem: ala ter touch ckit pn pmpuan tu mlebih.. law ak, the lme spak dax pmpuan tu... hahahaha
Gracias Markz: __nie dah biasa dah pakaian mcm nie...kita lelaki je yg tak bleh nak tguk..kalau tguk..mula lah otak kuning tu datang...
Arezarm Azman: itam je? the kene remove kot?
Muhammad Ilham: cina ngn cina x pa
Amin DevGel: perghhh memang sakit habiss tuh penapak kasut kat muka.
Amin DevGel: cam nak hempuk lak minah sewel ni pakai seksi2 ingatkan tak thu harga diri dah tahu ko tuh sorg minah yang jga harga diri pkai lah elok2 pkaian....
Boy Damianus: x la
Datao Han: bodo la betine ni...bgi je la..kedekut nk mampos..kalo lawa x pe.
Neo Helmi: bos nie kat mana malaya ke?
Neo Helmi: kalo jumpe minah nie kat malaya kasi henjut skit kepala dia..hihi
Haryo Satoshi Reita: ade halape ini gaduh-gaduh?
Ryuu Aimi: ni kat china kan. kerusi bas mcm bas rapid kl..
Mohd Saiful Bukhari: WAKAKAKA sapa suh belanja lebih sangat KAN DAH TERTOUCH N GO WAKAKAKAKA =)).
Anna Lee Jmm: kat china..... pompuan tuh melampau eh....ckit hal buat spi besar sgt, perasan seksa.....
Nor Hikmawar Ja'afar: napelar negara china selalu berlaku perkara yg bukan2? byk sgt masalah&sifat kecuaian sndiri....
Syed Sharul: kan dah kene kaki terbang kat muke... 2.40
Fadli Ardiansyah: LIHAT LAH IINII.
Apexx Inspektor Gadget: http://www.sold.my/?afcd=friend&friend_id=c73b641ceb5f1123244ed2588a6cce7a74366cb0
Akira Akane: ak x nampak pun dia sentuh amoi 2.... ak phm ckit2 ar...
Emie Yard: mgkuk nya pmpn.... tuh klau aku... dgn balak dia dgn amoi tu dua2 ak sapu habis...
Are-yorn Biaq Ks: pak cik tu kena freekick lahh ~~.
En Fairul Muhammad Redwan: islam itu indah dalam suma hal..
Intan Mastura Abdul Rahim: alaaa lebih jer pompuan ni... dah pkai macam tu, apasal nak marah2..... Gila!
Yg Agung Yg Setia: and its a goallllllll lol.
Kieran Kamsiran: x nmpk pon laki 2 sentuh tpi x tau lah....mungkin dia suruh pompuan cina 2 pakai sopan kot teros ppuan 2 marah..
TauFik Razak: aduhhhh
Dek Ny: bOdOh nyE pOmpuaN! xKenE pOn,,,,,, klau dPat Pompuan 2 aQ rOgOL Puas2,,, nK sGat,,,, Ni maKan diE,,, yG Laki2 2 pOn banGanG! degiL sGat,,, bRadE taH manE2 tibE2 dtG sePak muKa,,,, muKa abah diE cubE kene sEpaK pe pRasaan,,,,,,, seNar tiGa2 stUpiD!
Hasrol Hussin: gambar dari mula pompuan tu naik bas ikut belakang masa bila dia duduk sebelah mamat tu. lepas tu balak dia sampai trus penerajang macam mnipu je pompuan tu...
Hasrol Hussin: Boy Damianus lalat betul. apa yg tak la. memang dlm islam haram wanita dedah aurat.kalau yang dedah aurat tu islam, tu di panggil islam pada nama je. dosanya tanggung la di akhirat...
Sanie Sanisan: tambah sikit bro islam pada nama dalam kad pengenalan ja..
Abdul Qaim: yg bodoh lg bangang, saksi kat sebelah diam je, dah rakam pun takut lagi nk buat bukti....
Röy Zäïdïë: itu mkn die... kono penyepak puit...hahahaaaaa....
Mohd Hanafi Nizam: the tue2 gatal... padan muke kaw..
Efendi Irama: cis.....mcm btulah tu.
Saifullah Aziz: sape yg suh ko pakai mcm 2 kn teladan pada wanita malaysia nasib tk kene rogol je heheheh.
Airpool R Race: muka cam cokodok penyek je pun...
Trwc Iqmal: sial larh pompuan tuh..touch cket jer pun....kesian pakcik tu..
Mohd Hanif Ccr: jahanam awas la wanita2 di luar sana jgn la berpakayan serbegini,,,, xpsal2 ade yg jdi magsa,,,
Zaq Cakra: ini kes pompuan tu di sentuh oleh lelaki tu...pas tu pompuan tu call balak dia...balak dia datang kasi makan tapak kasut dia...jap lagi polis pun sampai...polis suruh buat lakonan semula...pas tu kedua2nya dibawwa ke balai...alkisah.....maka kaum pompuan disuruh menutup auratnya...bila pompuan mendedah, dia menggalakkan syaitan untuk menghasut jantan2 membuat perkara tak senonoh....I LUV ISLAM....PEACE!
Shahrin Zani: ape bodo nie berbual lh..
ShafIq Karim: kn dah kne penendang.
ShafIq Karim: chinese fuckass
Fir Daus: Klu aku terus jalan je..xde mase nak gosok2...hahaahaha
Mohd Hanif Ccr: hahaha,,, tgk tmpat jgak,,,
Kacang Ijo: hahahaha kaki melekat kat muka!
Encik Hantu: owh..part mula2 xrakam...mule2 depa dua org dudok sebelah2..apek tu maybe nak amik hp or brg dlam poket dia..tersentuh la peha amoi tu or mmg die sengaja sentuh..mane taw die ingat amoi tu groke hape ke..amoi tu pindah tmpat duduk kt depan complain kt driver bus..masa tu br mamat nie rakam..amoi nie call balak die la ape lg..bile polis tu mai, die suruh ulang balek keadaan asal..
Amer Budak Baek: penyebok jugak 2 ekok 2.. aku tendang kang bru tau..
Merah Apple: xnampak sentuh pun. nmpk amoi tu y tarik tangan dia sendiri, main kat paha tu.
Mohd Azwan Aziz: dah muka, pakaian mcm pelacor, puihhh.
Keyoko Keyko: hahahhahahha dia cakap '''sye nak ambil hensedt kat poket sye tpi amoi tu tuduh pula pegang paha dia'',,,,, haha petot kerr?
This i love: lelaki tu tak sengaja.. Amoi tu yang lebih2! sapa suruh bukak aurat? Mcmlah dia tu lawa sangat?
Nas Arjuna: mentang2 pakai uniform naik trus kick muka org....
Muhamad Azlan: masa dia sentuh tu dia tak rakam lagi .
Yui Nurul Ain: salah pempuan tu juga pakai seksi2...
Leia Lea: salahkan org pulak....mcm ni pun blh...sendiri pki bj x cukup kain........utk semua girlzzzz jgn cpt nak menyalahkan org lain sendiri pun ade salah.....btl x?
Lalaki Gagah: saya rasa laki itu tak sengaja terkena peha perempuan tuu, semasa dia nak keluarkan dompet dia kot.
Lastcard Twin: yg laki tua cibok apahalnyer,....gi ngok lama2 wat apa,..hahhaaaa kan dh kena,.power kick,..
Noratikah Bte Jamil: yang membuat masalah PEREMPUAN yang mencari masalah LELAKI. amoii dan uncle.. sebenarnye ade yang ag teruk pakaiannye,, dan ade yang lagi buruk perangainye,, nie baru sikit nie... huh krna 1 sexy lady the kecoh 1 bus. aptb
Firdaus Bin Muhammad: Dah sepak baru nak soal siasat ape benda entah.
Norzen Bp: malang la sapa yang jadi laki pompuan tu...pokpekpokpek...
Ucop Hai Long: kalau tak mahu ataupun tak suka tekena sentuh tu, jangan lah berpakain seperti itu. Dah namanya dalam bas penumpang, tak lari dari tersentuh tu. so... bl terkena sentuh secara sengaja ataupun tidak, janganlah marahkan orng. salah siapa?
Jamil PisangMu: Kalau dah pakaian macam tu, aku x setuju lepas kena perempuan jadi mangsa... itu jadi umpan namanya...
Tee Ah Por: bagi org islam, pakaian mcm ni dikata keterlaluan. tp bg kita org cina, itu pakaian biasa.cuba tengok perempuan2 di byk negara asia, pakaian mcm ni memang bukan seksi. kadang, walaupun u tak pakai mcm ni, setengah lelaki pun akan mengatal. wanita islam pakai menutup aurat sini aurat sana, sehingga lelaki jadi nak sangat sangat tahu, apakah texture kulit dibawah kain tu, sehingga mereka mula khayal, tu lah banyak kes rogol di kalangan perempuan melayu.terlalu tutup aurat sampai lelaki naik nafsu mengagak2 dan meneka kecantikan dan keistimewaan dibawah penutupan kain tu.
Tee Ah Por: setengah org lelaki memang gatal. kan ada banyak seat atas ba tu, knp mesti duduk sebelah amoi tu. masa i muda, ada satu hari, i naik bas nak pegi attend typing class. i org kampong tak pakai pakaian mcm ni,i pakai skirt 3/4 panjang, dan shirt. ada seorang india naik bas dan duduk sebelah i. masa tu, ramai org atas bas. tak lama dia duduk sebelah i, tangan kanannya dah mula jaan ke sebelah peha kiri,dan dak sentuh sentuh. i bangun sikit, shirt ke kanan sikit, tp kejap lg tangannya jalan lg. i ambil payung i dan dengan kuat kuatnya i tikam tangan dia. dan i terus bangan dan mcm amoi tu, i pun bising terus marah dia depan semua penumpang.
Faiz Ideris: she dress like a dead hooker....
Ken Block: Beng ko keje x?
Koby Syahriezan Abby: apsal gaduh? x fhm la cin cong cin cong..llki 2 ajak amoi 2 g hotel ke ape?
Muhammad Yusran: masyaallah..semakin rmai yang berdosa kerana melihat/terlihat dia..
Nelson Haq: ni kat hong kong atau guangzhou or shenzhen.
Nelson Haq: die kate,, lelaki tu raba2 paha die yg gebu tu,,,,,,,,
Yana Cubyy: 0rg tu mabuk k0t! uhuhhuuhuhuhhuhhuhuuu............ -_-'
Mohammad Hanafi Bin Ismail: mcm takde dia sntuh pown.
Siti Nur Suhaida: BODOH..diri sendiri yg menayangkan..da depan mata org tgoklah..
Daus Muo: kecoh siak amoi ni..mulut mcm gampang... lol
Zahier Baby-Boyz: ala..klu dah dasar cina memang cina kurang ajar... bukan dalam bas jer... kat jalan raya tgk jer lah mcm maner dia owg bawak kereta...belok saner sini mcm jalan tu mak bapak dia owg jer signal pun tak ader melayu india pun ader tapi mejority cina tak sedor diri... mentang2 kaya pakai kereta mahal2 ingat owg tak hentam dia... kurang ajar
Senyum Selalu: Perghhhhh~~ sakit tu....
Tly Tmz Ventures: As Salam & Selamat Sejahtera... LIKE TTV Group PAGE. Jika anda nak PHONE murah & servis yg terbaik KLIK & LIKE. http://www.facebook.com/pages/TLY-TMZ-Communication/115920165251592 TTV Group Main Page, KLIK & LIKE >>> Mcm2 AdE... http://www.facebook.com/pages/TLY-TMZ-Ventures/360182530705820
Faisal Hamzah: muka mcm tin sardin, dia ingat dia lawa.pui! apa cerita sebenar pun aku pun tak faham.tapi yang lebih tu perempuan tu mcm apa je.
Samsuri Md Nor: 2 lar sbb kita diwajibkan menutup aurat... supaya dipandang orang baik-baik... itu janji Allah ; surahAl Ahzab ayat 59..
Danny Daniel: Bas memang macam rapidKL sebabnya contractor rapid KL ni memang dari china..
Asyraf Malay: klu aq duk dlm bas tu... aq sepak pala laki yg sepak uncle cina tu.. sbb dia tk hormat org tua... jenis tk keti nk bincang pastu pakat tendang ja.
Asyraf Malay: ala perempuan mcm la suci sgt smpai tk leh sentuh... entah2 dia tu layan laki lain lgi hbt dr tu.
Muhammad Faiz: dop pahe bakpe demo kecek..
Muhammad Faiz: lawan cakap dgn pmpuan mmg xkn mng laaa..
Khairul Anwar: Danny Daniel ataupon China suka tiru semue bende... -_-
Suwimol Meow: ini dekat hongkong la...
Aben Thong: padan muka amoi tu...pakai seksi sangat...nasib tak d rogol nya....
Jaery Razzmatazz: ape kes tu..... sian lelaki tu kne terajang x psal.... dia kata x meraba pon cuma tersentuh jew paha pompuan tu masa seluk poket nak kuar kan duit tambang........... tu laa duduk sebelah pompuan x baca niat skodeng....... aaaa kan malang...... x berbau......

VIDEO RAWAK

sds