MelayTv Logo
Thumbnail
kemalangan cheras cina vs cina

by Jessica Kim on Friday, August 17, 2012
23207 points

wanita kat wiper tu orang cina dari negeri cina. memang dia tak tau malaysia punye law la. angkat kereta nombor saje la then report polis.

tapi kat negeri...

Category:
Tags:
Sumbangan:

TINGGALKAN KOMEN

facebook comments:
Dimas Dony: MEMANG SENGAL KANNN.
AJim Jim: hahahaaaa klo aq , aq bawak laju2 je.
Sham Seri Iskandar: sori tanya...keta tgh gerak apa dia wat kat wiper tu...
Glyn Tan Tai Kooi: Wanita tu takut driver lari...
MsSalt Sand: lawok beno hohho.
Datin Belum: ending dia macamane yes? perempuan dari cina ni kene bayarke?
Ariel Whysoserious: =D, dH MCM CiCAk dUk kAt BONET kEtE...HaHaHa..
Azley Yana: mcm x betul jer, blh lak sengayut cm 2 ek....hahahaha gok.
Aqma Nadira Jahari: huhuhuhu...bawak lju2 pas tuh brek...pdan muke.
Mawar Berduri: berani gilerrr.....lau tk jatuh tkpela...lau jatuh sendri cri pasal kan....hahahahahah.
Aja Abdullah: aiyooooo...terok la ini pompuan.
Rohaya Kasman: orang kalau tak tau law nii susah. tangan pegan hp tapi tak tau nak gunekan hehehehe....
Bro ReMy: Wakakakakakakakakakakakkakakaaa....xblh tgk muka cine tu.mcm hebat jer...hahahahhaaa
Noel Alcatraz Martin: hahaha...mcm ni pun ada jgk.
Shahir Rafiq: ini betol2 xd pasal cri pasal...haha..
Mohammad Isnani: bwk2 laju2 pastu brek habis cter hahahahaaa.
Jamalludin Yatim: ini baru boleh dipanggil wanita besi. aku kena tabik jugak kat dia walaupun dia pelek sangat.
Khairul Anuar: spesis spiderman..
Malik Fairos: Mcm ni pun ada... hahahahahahah
Mohd Hilal Khudri: ape sengal pompuan ni..aduh..lawak btoi..hilang ngantok aku pagi2 ni..
Cath Xania: Tgk spiderman byk kali ni.. Hahaha..tgk ulang2..hihi
Cath Xania: Hahhaha... Mlm b4 xcdent tgk cicakman la tue..
Logam Hitam: palui...terlampau mkan anjing n babi bna ni tu yg mcm tu asshole.
Muhammad Syafizz: bodoh pnya cina... pelaq btoi...
Sufiansah Salleh: belasah jer sampai polis datang......
SanKuzo NeVes: Ini btol2 la GILA BA ALIP BA YA nih... BLH lak melekat kt BONET DPN tu dgn KETER brGERAK... X PANAS ke hape?
Mahadi Che Muda: org luar.ptot ar.. bangang tol...
Rashid Wsc: hahhahahahahahhahhahahahaha
واسمي محمد عزيزان: tindakan bahaya tu,,, kalu dia jatuh,, perghh,, lebih baik telefon polis,, kan senang.
Shoib Blackshot: CINDIANA JONES!
Sufian Razak: masuk air lewcina nie...
Ku Lempang Kau Sia-Sia: mengong nye pompuan ingat filem die hard ke dok atas bonet hahaha lol.
Alif Farhan: adoiii..mcm ni pun boleh ke? hahaha..naseb bek dah pangkat2 ah soh..kalau amoi muda rumaja, maw ade orang eksiden sebab pandang taknak lepas..haha.
Mohamad Zaki Alias: haha , kelakar nyeee , kasi tembak air wiper tu satu kali , kompem terkujut.
Kym Avey: bwak g jalan2 mkn angin ke ni? hahaha
Ochie Cyka: dduk kt situ xhangus kew..sah kulit biawak. haha
Ella Anna: Haha masuk air la nyonya ni:-)
Aziz Jusoh: sohai..
Sham Othman: ngeh3 atoyai...ini macam olang pon ale ka! haiya............
Silatang Bugis: dgn muka selambe betengek atas bonet tu....cuba korang bayangkan klu keta ni lori sampah..nak ke dia betengek camni...harharhar.
Jai Madon: mag patut di bawa ke balai... degil! baik punya pemandu, klu gua biar tgolek kebawah org 2 hahaha.
Kitajuara Hero: ini kali laaa.
Epit Alang: sengal ubi..hahhaha
KaYroll KreOk: kihkihkih....bodoh btol la...pecah perot aku.....
Mohd Ismail Ramli: cina bukit vs cina ladang....hahahah.
Hairol Khamsah: Mmg bagus punye teknik..!!!!..hehehe
Echah Nurqaseh: kahkahkah... kelakor.... u bwk balik la terus...
Ezzat Syafiezan: Seeeeeeennggggaaaaaallllll UBI!
Aril Hush: yeyy..cri sape? polis jgax...haha
Tengku Teh: ketegaQ biji betina neyh!
Hideaki Haidi: mcm sarkis pon ade hahaaha.. tapaw bwk g balai je hehe.
Mohamad Rushdi: bahahahaaahahaha cam cilake perangai kau hahahaha......bodoh piang.
Wah Yun Nie: hahaha,, ni baru la..
Zaraki Kenpachi: menampakkan kesakaian nya
Putera Senyum Semesta: wtf is her problem....what an assh0Le~.
Nor Zaizeizah: SEBENARNYA DIA XDE ONGKOS TU YG BRGAYUT MCM TU...HAHAHA.
Rudy Adad: terbaik....belum perna orang lain buat begini... sanggup melekat, peluk kereta....sampai ke balai polis....ahahhahah women terbaik di malaysia...ahhahahahah
AD Ady Heidy: x boleh belah......haaa.
Fariz Basyar: sakai nyer cina.
Hafizi Hanip: mamposss nk layan org macam ni...aduyaii...dia bole buat selamba jer...
Narihan Mohamed: Confirm pompuan ni ada masalah sakit otak punyaa.
Mohd YusOf: 2/2 keras kepala 2/2 bodo.
Pak Itam: tu dia..
Bob Elan: xmau ''mengangku''...hehehehe...
Izzuddin Impulse: keje gile sume ni.. ini sume poyo...
Zaq Cakra: DAMN PRC! annoying people all over the world!
Jin Yuyu: poyo..
Babylola Myreenz: agknyer dkt negara die dah di ajar sebegitu rupe kot kah kah kah kah......lawak sarkess die wat...vogok!
Izuat Khalid: lepas tuh brake mengejut :)
Kesepian Kesedihan: awat melekat kat atas keta 2......... berat!
Nur Qaseh: gila arrrr..
NurulHafiszah Bt Ismail: dah gila tak malu betol.
NurulHafiszah Bt Ismail: dia nak naik kareta percuma hahahahahahaha.
Bah Nizam: hbsss leeee
Ameerul Badrul: x panas ke dduk kt engine kerete tu...haha...
Degil La Ko Ni: Vangang tahap ajaib org nie...sanggup wat cmtu..kalo dh salah ngaku jer lar...

VIDEO RAWAK

sds